Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,jen mě zajímá,kdo má taky jako já vaření jako koníček.Miluju kvalitní kuchařky a časáky o vaření, ráda si čtu a hledám inspiraci.
Ráda lezu okolo pultů s masem a vybírám,okolo zeleniny.Chodíme na farmářské trhy,pěstujeme si zeleninu i bylinky doma.
Miluju francouzkou,italskou a naší kuchyni a naše prestižní kuchaře jako je Frič,Navrátil,Pohlreich,Štift,Pospíšil…je jich hodně:-).
No prostě mi to baví
!
Hledám někoho pro koho nebudu jako exot!!!!!
Adriana píše:
Ahoj,jen mě zajímá,kdo má taky jako já vaření jako koníček.Miluju kvalitní kuchařky a časáky o vaření, ráda si čtu a hledám inspiraci.
Ráda lezu okolo pultů s masem a vybírám,okolo zeleniny.Chodíme na farmářské trhy,pěstujeme si zeleninu i bylinky doma.
Miluju francouzkou,italskou a naší kuchyni a naše prestižní kuchaře jako je Frič,Navrátil,Pohlreich,Štift,Pospíšil…je jich hodně:-).
No prostě mi to baví![]()
!
Hledám někoho pro koho nebudu jako exot!!!!!
Jaktože tam není vypsaný Babica?
Já taky ráda vařím nebo spíš študuju recepty,ale nakonec stejně otáčím furt to samé
ale moc ráda listuju recepty
![]()
sieta.m píše:Adriana píše:Jaktože tam není vypsaný Babica?
No prostě mi to baví![]()
!
Hledám někoho pro koho nebudu jako exot!!!!!Já taky ráda vařím nebo spíš študuju recepty,ale nakonec stejně otáčím furt to samé
ale moc ráda listuju recepty
![]()
No Babica tam není protože :poblion!!!Zapomněla jsem napsat Vaňka,sice není kuchař ale ví hodně
!
Mně vaření baví, ale pokud mě netlačí čas nebo mi nevisí na noze řvoucí děti… Musím mít na to klid a čas - a to nemívám, takže bohužel vaření mým koníčkem být nemůže.
Ale třeba za x let, až budou velké, se to povede…
Jo a vařím ráda hlavně v zimě, v létě je to ztráta času…
![]()
ja taky rada varim i kdyz se rada podivam aj na babicu ![]()
jinak mam rada cizi kuchyne a kdyz neco navarim pro starsi lidi tak rikaji ze je to jak na hotely.. ale ony to neznaji .. vari porad to same ty nasi starousci ![]()
polraicha mam moc rada.. hlavne vcil jak ma tv porad o grilovani
![]()
a hrozne me na vareni zalezi na estetice ![]()
Davdan píše:
Mně vaření baví, ale pokud mě netlačí čas nebo mi nevisí na noze řvoucí děti… Musím mít na to klid a čas - a to nemívám, takže bohužel vaření mým koníčkem být nemůže.Ale třeba za x let, až budou velké, se to povede…
Jo a vařím ráda hlavně v zimě, v létě je to ztráta času…![]()
V létě vedou grilovačky
teda večer kdy malá spinká,jinak vařim denně a malá mi „pomáhá“.Pokud dělam něco složitýho,pouštím jí pohádky.Třeba naposled hovězí po burgunsku
dělala jsem to poprvé a určitě ne naposled
!
1simona1 píše:
ja taky rada varim i kdyz se rada podivam aj na babicu
jinak mam rada cizi kuchyne a kdyz neco navarim pro starsi lidi tak rikaji ze je to jak na hotely.. ale ony to neznaji .. vari porad to same ty nasi starousci
polraicha mam moc rada.. hlavne vcil jak ma tv porad o grilovani![]()
![]()
a hrozne me na vareni zalezi na estetice
Estetiku ještě moc nezvládam,jak to naservírovat ještě trochu tápu, ale nevzdávam se…Jednou to dám…
Adriana píše:1simona1 píše:Estetiku ještě moc nezvládam,jak to naservírovat ještě trochu tápu, ale nevzdávam se…Jednou to dám…
jinak mam rada cizi kuchyne a kdyz neco navarim pro starsi lidi tak rikaji ze je to jak na hotely.. ale ony to neznaji .. vari porad to same ty nasi starousci
![]()
a hrozne me na vareni zalezi na estetice
jednou ke mne dosla segra a jak videl ten talir tak rekla ze ma jet delat k nim do hotelu
![]()
muj tat abyl kuchar takze bja mam zato ze sem to podedila
![]()
1simona1 píše:Adriana píše:jednou ke mne dosla segra a jak videl ten talir tak rekla ze ma jet delat k nim do hotelu1simona1 píše:Estetiku ještě moc nezvládam,jak to naservírovat ještě trochu tápu, ale nevzdávam se…Jednou to dám…
![]()
a hrozne me na vareni zalezi na estetice![]()
muj tat abyl kuchar takze bja mam zato ze sem to podedila![]()
![]()
Tak to závidím
!!!Ale já se to jednou naučím…Nejradši vařím hověží na víně,kance na šípkový omáčce,králíka na rozmarýnu,hovezí po burbunsku(prvně).Pak polívky hráskovou,bramborovou,zelnačku,kachní kaldoun atd…Je toho spoustu..
Ahoj, hlásím se jako maniak na vaření. ![]()
Strašně mě baví kupovat suroviny a pak z nich tvořit nové i odzkoušené recepty a pak s tím krmit všechny, co se zrovna vyskytnou u nás doma. ![]()
Sleduju o vaření vše, odebírám časopis, kupuju kuchařky, učím se už dobrých patnáct let a čím víc toho vařím, tím víc je mi jasné, že toho ještě spoustu neznám. ![]()
Ujíždíme na bio bedýnkách, čteme složení, vyhýbáme se éčkům co to jde, přesto jsme žraví a mě i manžu jídlo prostě baví. ![]()
Babica je chemik, ale je fakt, že občas se mu i něco povede, tedy vypadá to tak. ![]()
1veverka píše:
Ahoj, hlásím se jako maniak na vaření.
Strašně mě baví kupovat suroviny a pak z nich tvořit nové i odzkoušené recepty a pak s tím krmit všechny, co se zrovna vyskytnou u nás doma.
Sleduju o vaření vše, odebírám časopis, kupuju kuchařky, učím se už dobrých patnáct let a čím víc toho vařím, tím víc je mi jasné, že toho ještě spoustu neznám.
Ujíždíme na bio bedýnkách, čteme složení, vyhýbáme se éčkům co to jde, přesto jsme žraví a mě i manžu jídlo prostě baví.
Babica je chemik, ale je fakt, že občas se mu i něco povede, tedy vypadá to tak.
Halelůůůůůůjááááááááááááááá
!!!!!!!
Konečně někdo jako já!!!!Já se učím jen dva roky!!!Klobouk dolů!!!No taky študuju složení všeho!!Biobedýnky zatím nejedeme, máme svoje a zatím mi nezaujal dodavatel pro náš kraj.
Adriana píše:1simona1 píše:Tak to závidímAdriana píše:jednou ke mne dosla segra a jak videl ten talir tak rekla ze ma jet delat k nim do hotelu1simona1 píše:Estetiku ještě moc nezvládam,jak to naservírovat ještě trochu tápu, ale nevzdávam se…Jednou to dám…
![]()
![]()
!!!Ale já se to jednou naučím…Nejradši vařím hověží na víně,kance na šípkový omáčce,králíka na rozmarýnu,hovezí po burbunsku(prvně).Pak polívky hráskovou,bramborovou,zelnačku,kachní kaldoun atd…Je toho spoustu..
tak taky varim rada z hovezi a hlavn jako hlavni prisadu cervene vino ![]()
jednou sem dokonce delala omacku z pomerancu, cesneku, medu chili papricek a sezamoveho oleje.. tak sem se toho bala a jak vyborne to bylo.. jinak rada experimentuju..
z polevek delam nejradeji kvetakovou, brokolicovou, a taky hraskovou ale nejvci kazdemu chutna prach sposty vyvar ![]()
neboj esteika neni nic vazne a tezke.. chce to jen napad
![]()
Adriana píše:1veverka píše:Halelůůůůůůjááááááááááááááá
Ahoj, hlásím se jako maniak na vaření.
Strašně mě baví kupovat suroviny a pak z nich tvořit nové i odzkoušené recepty a pak s tím krmit všechny, co se zrovna vyskytnou u nás doma.
Sleduju o vaření vše, odebírám časopis, kupuju kuchařky, učím se už dobrých patnáct let a čím víc toho vařím, tím víc je mi jasné, že toho ještě spoustu neznám.
Ujíždíme na bio bedýnkách, čteme složení, vyhýbáme se éčkům co to jde, přesto jsme žraví a mě i manžu jídlo prostě baví.
Babica je chemik, ale je fakt, že občas se mu i něco povede, tedy vypadá to tak.![]()
!!!!!!!
Konečně někdo jako já!!!!Já se učím jen dva roky!!!Klobouk dolů!!!No taky študuju složení všeho!!Biobedýnky zatím nejedeme, máme svoje a zatím mi nezaujal dodavatel pro náš kraj.
sak sam polraich nema rad babicu
![]()
jo a taky amme vse co potrebujeme na zahradce a chemii moc nemusim
i kdyz muj sni vse ![]()
jak ho to jeho „maminka“naucila…
ale polovinu vybronych sem ho nacila ja ![]()
1simona1 píše:Adriana píše:tak taky varim rada z hovezi a hlavn jako hlavni prisadu cervene vino1simona1 píše:Tak to závidímAdriana píše:jednou ke mne dosla segra a jak videl ten talir tak rekla ze ma jet delat k nim do hotelu1simona1 píše:Estetiku ještě moc nezvládam,jak to naservírovat ještě trochu tápu, ale nevzdávam se…Jednou to dám…
![]()
![]()
jednou sem dokonce delala omacku z pomerancu, cesneku, medu chili papricek a sezamoveho oleje.. tak sem se toho bala a jak vyborne to bylo.. jinak rada experimentuju..
z polevek delam nejradeji kvetakovou, brokolicovou, a taky hraskovou ale nejvci kazdemu chutna prach sposty vyvar
neboj esteika neni nic vazne a tezke.. chce to jen napad![]()
Nápadů a inspirace jsem měla dost
,byla jsem u Pohlreicha na kurzu
, ale nějak to nezvládám když mi skrček visí z nohy ![]()
Adriana: No tak já začala brzo, ale spíš asi jde o to, že pak už to má člověk takové osahané a spoustu receptů už jen vylepšuje a zdokonaluje se.
Když si vzpomenu na první knedlíky, no to bylo dílo, dneska už je vyšvihnu během chvilky a můžu si hrát s masem, mojí oblíbenou surovinou. ![]()
Momentálně ale ujíždím na pečení chleba a housek, to mi k té bio nabídce ještě chybělo. ![]()
Koukala jsem, že jsi z plzeňska, tam vím o dvou biobednách, jedni rozváží, pro druhé se jezdí, ale není nad to, když si člověk všechno vypěstuje. My letos máme jen balkonová rajčata v květníkách, ale příští rok určitě rozšíříme sortiment. ![]()