Krůtí prsa - jak je udělat?

10568
30.7.11 22:56

Krůtí prsa:jak je udělat?

Ahoj holky,chci zítra udělat krůtí prsa k obědu,ale nechce se mi dělat řízky nebo tak nějak podobně.Nemáte nějakej dobrej recept?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
591
30.7.11 23:03

Ahojky, no já je dělám úplně jednoduše, ale nševím, jestli je to to, co si představuješ :wink: Krůtí prsa osolím (nakrájím je na menší kousky, aby se to lépe peklo), dám do pekáče nebo zapékací misky, přidám propasírovaný česnek, pak na to nastrouhám eidam (a fakt je dobré to tím sýrem úplně komplet zasypat) a pak to zaliju smetanou (většinou jedna stačí) no a šoupnu to do trouby. Je strašně jednoduché, ale výsledek je fantastický…tečda my to vždycky okamžitě sníme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.7.11 23:21

Ahoj, zrovna se krůtí prsa chystám dělat zítra, u nás budou nakrájená na plátky, zapečená s rajčaty, bazalkou a sýrem, podlité smetanou a k tomu rýže. :-)
Výborná je taky roláda, která se dá naplnit v podstatě čímkoliv a k tomu třeba brkaše.
No a dost často je taky dělám nakrájená na nudličky, osmahnutá na pánvi a pak z výpeku udělám sýrovou omáčku, třeba s těstovinama.
Hlavně ať se povedou. :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.7.11 23:54

Já dělám krůtí prsa úplně jednoduše: jen osolím, dám do pekáčku, přidám máslo, podliju a peču. Případně přidám 2 nakrájená jablka na osminky. Za hodinku hotovo (jako kuře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
31.7.11 00:18

Co takhle krůtí soté ( na smetaně s kari). To je dobrota a dá se to jíst s knedlíkem, těstovinama i s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.7.11 08:21

Nakrájet na kousky (z jednoho prsa cca 4 kousky), osolit, naložit to do jogurtu, do kterého zamícháme koření dle chuti. Nechat odležet v lednici (já si to naložila den dopředu). Pak vyndat a obalit v namletých kukuřičných lupínkách, dát na plech (dala jsem na pečící papír bez jakéhokoliv tuku) a upéct.

A to je tedy super žrádlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
31.7.11 08:57

peču je na hruškách a medu a k tomu šťouchaný brambory s cibulkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.7.11 14:35

Holky dekuju moc,udelala jsem je jak lucka a sou vyborne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
31.7.11 22:03

Tak to jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
14.1.12 22:53
Wiolla píše:
Já dělám krůtí prsa úplně jednoduše: jen osolím, dám do pekáčku, přidám máslo, podliju a peču. Případně přidám 2 nakrájená jablka na osminky. Za hodinku hotovo (jako kuře).

Ahoj, s tím ovocem mě to zaujalo… pečeš je vcelku nebo na plátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.12 22:56
macin píše:
Wiolla píše:
Já dělám krůtí prsa úplně jednoduše: jen osolím, dám do pekáčku, přidám máslo, podliju a peču. Případně přidám 2 nakrájená jablka na osminky. Za hodinku hotovo (jako kuře).

Řekla bych, že nakrájené na osminky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
14.1.12 22:59
Kallkapa píše:
macin píše:
Wiolla píše:

Blbě jsem se vyjádřila - myslela jsem to maso :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.12 23:00
macin píše:
Kallkapa píše:
macin píše:
Wiolla píše:
Blbě jsem se vyjádřila - myslela jsem to maso :roll: :oops:
:mrgreen: Jasně. To nechám k zodpovězení autorce :) já dělám jinak ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.1.12 23:01

Jak se maso krájí na osminky? :mrgreen: :mrgreen: Já dělám třeba krůtí prsa na paprice, stejně jako vepřový. Dobrý a rychle hotový. Nebo na pórku, taky mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.12 23:10
Samamama píše:
Jak se maso krájí na osminky? :mrgreen: :mrgreen: Já dělám třeba krůtí prsa na paprice, stejně jako vepřový. Dobrý a rychle hotový. Nebo na pórku, taky mňamka.

No já maso sice na osminky nekrájím, ale kdybys ho chtěla nakrájet na osminky, tak ho nakrájíš na osum stejných dílků a máš osminky :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport