Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím ženy
Jdu si zde pro radu..když jsem s klukem a třeba se mazlíme a probíhají nějaké doteky apod., tak jsem strašně rychle vlhká a taková nejspíš vzrušená, ale dost rychle, doslova běhám pár minut. A už mě to i lehce štve, nebo jak to říct. O víkendu jsem kvůli tomuto problému takhle “promočila” několik kalhotek i s vložkami…ještě jsem tedy neměla sex, tak nevím, jestli to není nějakýma hormonama (je mi 18 mimochodem). Každopádně mi to lehce překáží…jako vím, že tomu klukovi stojí…jde to i cítit, když se mazlíček, ale prostě strašně mi vadí ten můj pocit mokrosti..chápete.. Ženy prosím, nějaké účinné rady jak tomuto trošku předejít? Asi tuším, že se toho úplně nezbavím, ale nedá se to omezit? Už na ten popud omezení toho jsem si dala vždy do kalhotek vložku, ale ta vždy byla také durch.
Právě přemýšlím, jestli to i není nějak trapné, či něco podobného..nebo jestli by to tomu klukovi nepřišlo divné, kdyby to věděl..![]()
Máte s tím prosím někdo zkušenosti? A co na to říkají chlapi?
Prosím anonym, chodí sem známé a bojím se, že by mě mohly poznat.
Předem díky za Vaše zkušenosti a odpovědi. Hezký zbytek dne
Zase další uchylák, co si nad tím bude dělat dobře?
Jo, to je presne styl a slovník osmnactileteho devčete ![]()
Tahni, úchyle ![]()
Já vím, že je to telefonem, ale líbí se mi „když se mazlíček“ ![]()
Uchyl neuchyl, me to taky kolikrat obtezovalo, ze po bezzsexualni schuzce jsem sla domu temer durch, no a ted, po x letech s jednim chlapem a se dvema malyma capartama je situace takova, ze co bych za to ted dala!!! ![]()
Zdravím ženy

Jdu si zde pro radu..když jsem s klukem a třeba se mazlíme a probíhají nějaké doteky apod., tak jsem strašně rychle vlhká a taková nejspíš vzrušená, ale dost rychle, doslova běhám pár minut. A už mě to i lehce štve, nebo jak to říct. O víkendu jsem kvůli tomuto problému takhle “promočila” několik kalhotek i s vložkami…ještě jsem tedy neměla sex, tak nevím, jestli to není nějakýma hormonama (je mi 18 mimochodem). Každopádně mi to lehce překáží…jako vím, že tomu klukovi stojí…jde to i cítit, když se mazlíček, ale prostě strašně mi vadí ten můj pocit mokrosti..chápete.. Ženy prosím, nějaké účinné rady jak tomuto trošku předejít? Asi tuším, že se toho úplně nezbavím, ale nedá se to omezit? Už na ten popud omezení toho jsem si dala vždy do kalhotek vložku, ale ta vždy byla také durch.
Právě přemýšlím, jestli to i není nějak trapné, či něco podobného..nebo jestli by to tomu klukovi nepřišlo divné, kdyby to věděl..
Máte s tím prosím někdo zkušenosti? A co na to říkají chlapi?
Prosím anonym, chodí sem známé a bojím se, že by mě mohly poznat.
Předem díky za Vaše zkušenosti a odpovědi. Hezký zbytek dne