Dostanu nějaký příspěvek od úřadu práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Příspěvek na bydlení, pokud tam máš trvalý pobyt a máš na sebe nájemní smlouvu,prispevek na dítě a samozřejmě alimenty podle platu chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je přítele? Co alimenty? Za bydlení to není moc, hledej práci na HPP a zkus zažádat o příspěvky na dítě, bydlení atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite prispevek na bydleni a na dite…mozna jeste neco,zeptej se primo na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přídavek na dítě a hlavně alimenty. Příspěvek na bydlení asi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak první, co by tě mělo napadnout jsou alimenty, jak už tu bylo zmíněno. Dále příspěvek na dítě, ale to je jen tuším 500. Nejlepší je vše vysvětlit na úřadu a nechat si poradit, stejně tam budeš muset jít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky. Přestěhovala jsem se s přítelem do dá se říct vesničky, ale na byt..vše bylo ok, jen jsem si přivydělávala brigadně po MD v trafice - činí to 4.000-5.000 kč/měs. Protože mi mi MD skončila nedávno, zůstala jsem tam a mezitím hledám práci na HPP, zatím se nezadařilo.
Jenže přítel si našel jinou, oznámil mi to a sbalil si ten den věci, byt bude prý na mě přepsaný, není s nim řeč.
Nemusim psát jak mě to vzalo, nechci se o tom bavit, nemůžu přítele ani vidět.
Co mám teď dělat? V bytě budu já můj syn, nájem činí 4.000 + služby já cca 2.000 + syn. Mám jen jisté 4.000 měsíčně, rodiče nemám. Doufám że to bude jen dočasné
mám nárok na nějaký příspěvek na bydlení, hm. nouzi nebo něco? Nějaké peníze našetřeny mám ale není to moc