Samoživitelky, jak vycházíte s penězmi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stát mi nepřispíval nic, platila jsem 12 tis. hypotéku. Vydělával jsem.
Asi bych si ale za samozivitelku nepovažoval, pac děti spoluzivi jejich otec.
Pokud bych dostává a soc dávky, tak to SAMOzivitelka taky moc neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Pajuska111 píše:
Holky samoživitelky jak to dáváte když mate nájem třeba 9000? Kolik přispívá třeba soc. Na bydlení ATd.. prosím maminky které mají zkušenosti
Ahoj
Jelikož jsem v podnájmu, kde nemám trvalé bydliště nedostávám nic. Nájem je 10tis s inkasem. Takže mám dvě práce. Je to náročné, ale pořád lepší než žít s psychoušem
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mmmrkvička píše:
Ahoj
Jelikož jsem v podnájmu, kde nemám trvalé bydliště nedostávám nic. Nájem je 10tis s inkasem. Takže mám dvě práce. Je to náročné, ale pořád lepší než žít s psychoušem.
Mužem. sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím dá se zvládnout být sama se dvouletým dítkem a miminkem? Když mám na útratu 7000 po odečtení insolvence
a to nepočítám kdybych byla na azylovem domě nájem atd.. děkuji za odpovědi
- Citovat
- Upravit
Já jsem optimista a razím teorii, že prožít (a přežít) se má všechno.. Taky jsem sama s dcerou.. Ale tohle se zvládnout nedá. A už vůbec ne, až to miminko bude školkového věku. I když i teď, pleny a nedej bože sunar.. Ale v azyláku jsou na to asi stavění, dají ti dost věcí.. No tak je jasné, že nějak to přežijete, nejsme v Afghánistánu, abys ty děti musela prodat. Hezké to nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomoc- kamaradstvi
Ahoj nevíte o nějaké mladé vesele sympatické mámině, která by občas ráda vyrazila na pivo. pokec a tak? Více jak 3 roky jsme byli spolu se svobodnou maminku co opravdu potřebovala společnost a příspěvek do rozpočtu teď se k mé radosti zamilovala ale já zůstal sám.
Pokud víte, napište.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit