Dostanu výpověď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
8.4.18 14:47
@Paola21 píše:
Jo tak to máš podobnou kolegyni jako já… Vedení taktéž nic neřeší, protože ví, že všechno zvládnu i sama.

No pokud to mas placene nebo ti pridaji na plate nebo v ramci bonusu tak ok, pokud ne, tak bych delala ciste svoji praci a ne za kolegyni, treba by to pak vedeni zaclo resit…

• Citovat
  • Upravit
3998
8.4.18 14:57

Výpověď nedostaneš, to se zaměstnavateli nevyplatí. Neprodloužení smlouvy je ale dost reálné, jedině, že by ostatní zaměstnanci byli nějak vysoce nespolehliví a zaměstnavatel byl rád i za Tvoji půlku měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
8.4.18 14:58
@Hanka1 píše:
No pokud to mas placene nebo ti pridaji na plate nebo v ramci bonusu tak ok, pokud ne, tak bych delala ciste svoji praci a ne za kolegyni, treba by to pak vedeni zaclo resit…

Něco málo mi přidali no, ale když je tam kolegyně, tak chodíme na ranní a odpolední, když tam není, tak jsem tam od rána do večera sama. Chodí tam zákazníci, takže není jiná možnost a práci za kolegyni musím taktéž udělat, protože zákazníkům je to jedno, ti jen chtějí obsloužit - což chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.4.18 15:21

Mám taky strach, že mi neprodlouží smlouvu. Končí mi na konci dubna, nastoupila jsem v listopadu a ani jeden měsíc jsem neodchodila celý. Teď zase budu muset zůstat na paragrafu s mladším. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
8.4.18 16:34
@Anonymní píše:
Pracuji ve,, fabrice" takže to mám nejspíš spočítané. :zed:

Tak tady bych se nebála, že i v případě neprodlouežní smlouvy neseženeš obratem novou, podobnou práci. Je prakticky plná zaměstnanost a zaměstnavatelé se o tebe budou ještě přetahovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.18 17:01

Pochybuji sice pracují vs fabrice ale v čistých prostorách nemůžu dělat ve špíně či prachu kvůli zdraví :zed:

• Citovat
  • Upravit
20767
9.4.18 09:03

Nedostaneš výpověď, pokud se tě budou chtít zbavit, tak ti prostě neprodlouží smlouvu, ta ti jednoduše končí v červenci. :nevim: A ano, předpokládala bych, že se tak stane, protože proč by prodlužovali smlouvu s někým, kdo nepracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.4.18 18:36

Rekla bych, ze zalezi na tom, jestli te tam potrebujou nebo by za tebe meli nahradu apod. To ti nikdo nepovi. Nenas nejakou sousedku nebo neci pribuznou, znamou, ktera by te pri nemoci ditete zastoupila? Je to fakt blby tyhle situace. Chapu te, taky jsem jeste nebyla v praci cely mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat