Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj. Slíbila jsem kamarádce,že se zeptám na těchto stránkách za ní, jelikož sama nemá net..dotaz zní- má někdo z vás zkušenost s otěhotněním takovým způsobem,že si spermie partnera sama zasune do pochvy?myslíte,že je nějaká pravděpodobnost? děkuji.
To jako že partner ejakuluje mimo a spermie doběhne do pochvy, prosprintuje celou délkou, protáhne se čípkem a ještě dohoní vajíčko a hupsne na něj?
Čistě teoreticky se to asi nedá vyloučit, ale podle mě se nemá cenu tak nízkou pravděpodobností vůbec zabývat. Alespoň jsem o něčem takovém nikdy neslyšela ![]()
Jejda, teď jsem si pořádně přečetla dotaz … myslelas to spíše tak, že si ejakulát schová a pak si ho nalije dovnitř?
Osobně jsem to neslyšela, ale občas v bulvárních plátcích něco takového proběhne … podle mě záleží, jak dlouho a v jakém prostředí ty spermie před „nalitím“ pobývaly. Ale je to asi trošku přitažené za vlasy ![]()
jojo, taky mám pocit, že ten pán vůbec netuší, co se chystá…
Jestli ho cheš ty nebo kámoška utáhnout na dítě, tak vřele nedoporučuju. TO NEFUNGUJE!!!
Já myslím že ta pravděpodobnost otěhotnění je tu hodně malá…a souhlasím…někoho si „pojišťovat“ tímhle způsobem nemá smysl…spíš pak kamarádka zjistí sama že tohle opravdu nefunguje jako v telenovelách…
a proč hned pojišťovat? třeba chce „jenom“ dítě a o chlapa jí vůbec nejde. tak nebuďte zlí. A třeba je to úplně jinak
A.
Děkuju za příspěvky. Já jsem říkala taky, že je blbost co dělá..ale jak už tady bylo jednou řečeno, nejde jí o chlapa, ale o dítě. Já si myslím, že touto cestou otěhotnět může, jen jsem slíbila, že ten dotaz tady dám, kdyby náhodou některá z vás takto otěhotněla, byť jenom náhodou..tak děkuji moc.
Já vůbec nechci být zlá, jen mi to přijde jako pěkná ptákovina. A taky aby si po pár letech nevzpomněla, že chce k tomu dítěti taky aloše. To by se pak dobrovolný dárce asi divil…
A na dotaz: Myslím si, že to možné je, koneckonců tak nějak se dělá inseminace,ne? Akorát jde o podmínky „uskladnění“.
mischni: proč ptákovina? já něco podobného udělala taky,,,,né tedy úplně takhle, ale taky jsem chtěla dítě a ne chlapa........ a jak to asi dělají lesbičky, viď? Prostě je to taky život.
anik: děkuji za podporu
je to moje nejlepší kamarádka, tak jí chci alespoň takto slovně pomoct..ona to vidí takhle- má svého (ne)dobrovolného dárce ráda, ale chce dítě a zkouší to touto cestou a zatím se jí nedaří(proto chtěla ať se tady zeptám, jestli některá z vás nemá takovou zkušenost, i když si někdo myslí, že je to podraz- a v podstatě má pravdu..)Jestli teda otěhotní, chce to uhrát na tzv.kapičky lásky, ale když dítě přitel chtít nebude, odejde a bude mít to co chtěla. Po něm nebude žádat nic.
Anik-můžu se zeptat jak si to teda udělala ty a jestli z toho vzešlo dítě?Ale jestli nebudeš chtít odpovědět,chápu.
eilen: já to měla jednodušší, já prostě příteli neoznámila, že jsem vy:,–(ila prášky. On je rozvedený, malinko starší, má už prakticky dospělé děti a z tohodle byl docela v šoku. Pokud mám říct úplnou pravdu, tak v době, kdy jsem otěhotněla, jsem se s ním chtěla rozejít, už mě to nebavilo, ale to dítě jsem strašně chtěla, bylo mi 31 let. Původně jsem mu to nechtěla ani oznamovat, jen bych se s ním rozešla, nakonec jsem vyměkla a řekla mu to......... doufala jsem, že už ho pak neuvidím
Bohužel se zamiloval do malé, jezdí k nám vždy na jeden víkend v měsíci, on je Pražák, my v Brně, malá ho miluje, já sice ne, ale kvůli ní to ten víkend vždycky vydržím.
Mít dítě a ne chlapa je můj sen už asi deset let, teď se mi teda vyplnil a opravdu bych neměnila, nějak k instituci manželství nemám důvěru, nemám zrovna nejsprávnější příklady v okolí, tak snad se na mě nesesypete ![]()
Tak přeji kamarádce, ať se jí to podaří,,,,,, trošičku podvod to samozřejmě je, ale jsou horší věci na světě, a pokud toho svýho nebude do ničeho nutit, tak je vlastně vše OK..... svým způsobem ![]()