Dotaz na pravidla - výměny a darování v diskusi?

Larr
9.6.12 19:06

Dotaz na pravidla?

Čus holky, dopol. jsem založila diskuzi na téma - vyměním, daruji, která byla zamknuta, protože se svrhla v koupím, prodám, což jsem čekala :lol: Ale když se budeme striktně držet - vyměním, daruji a ne prodám, koupím, tak diskuze může probíhat :?: Začala se nám dost slibně rozjíždět a v tom zámek.
V pravidlech se vyskytuje, že v diskuzi nesmí být inzerce nabídky - prodám, koupím, k tomu slouží bazárek, což vím. Ale když budeme dodržovat - vyměním, daruji - diskuze může probíhat i nadále :roll: 8o :?:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
20846
9.6.12 19:10

Zdravím,
doporučuji pro tento účel založit otevřenou skupinu - podobně probíhají výměny samolepek, kódů apod. Příště napiš SZ.

Monika

• načítám...
Larr
9.6.12 19:12

Děkuji :kytka:

@admin píše:
Zdravím,
doporučuji pro tento účel založit otevřenou skupinu - podobně probíhají výměny samolepek, kódů apod. Příště napiš SZ.Monika
  • Upravit
2613
9.6.12 19:37

Taky mě zamrzelo zamčení diskuze!
pokud založíte skupinu, vložte sem prosím odkaz, díky moc :-)

Jinak jsem ráda, že Larr nepsala SZ, aspoň vím kde se třeba bude - může pokračovat.

• načítám...
24392
9.6.12 19:52

To je skvělé, ale mohla by se jmenovat jinak, ať je na první pohled vědět oč jde

• načítám...
20846
9.6.12 20:23

Původní diskuze byla uzamčena a přesunuta do otevřené diskuze Vyměním, daruji, každý kdo, co shání:).

Monika

• načítám...
Larr
9.6.12 20:54

Měníme, měníme :mavam:

• Upravit
24392
10.6.12 18:31

to by šlo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie