Zpráva SZ

5468
7.6.12 08:59

Správa SZ

Chtěla bych se zeptat, jestli neuvažujete o nějakých funkcích na správu soukromých zpráv - docela bych uvítala, kdyby bylo možné si nějak roztřídit zprávy na důležité a méně důležité, zodpovězené, k vyřízení, kde jenom čekám, až se např. uskuteční výměna, abych mohla dát vědět, že je vše ok, ale jinak už zprávu nemám řešit, … prostě nějak je třídit, každý si jistě dosadí svá kritéria. Aspoň možnost nějak barevně si je označovat, případně je třídit do složek.
Mám například dost staré SZ, kde mám uložené kontakty na konkrétní uživatelky, to rozhodně nechci mazat, ale na druhou stranu mi „zaplevelují“ seznam zpráv, takže se v něm hůř hledají ty aktuálnější… a tak :)

Díky za úvahu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
7.6.12 09:56

Tak to napiš adminům, ne? Tady se to časem ztratí a stejně s tím nikdo kromě adminů nemůže nic udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.6.12 09:58

Vždyť jsem to napsala do sekce dotazy pro adminy, ne? Nebo na to koukám špatně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.6.12 10:01
@bumbinka píše:
Vždyť jsem to napsala do sekce dotazy pro adminy, ne? Nebo na to koukám špatně? :nevim:

Já myslela napsat adminovi přímo soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.6.12 10:03

To taky můžu, ale zase si říkám, že takhle si toho třeba ještě někdo jiný všimne a přidá nějaké nápady, já v tom sama nemám moc jasno, jen vím, že v těch SZ mám příííííšerný bordel :oops:

Pošlu adminům do SZ odkaz na diskuzi, to by šlo, ne? ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
7.6.12 10:21

@bumbinka To už samozřejmě možné je - u zpráv v seznamu stačí kliknout na hvězdičku, která se zbarví do žluta. Tak je na první pohled jasné, že je třeba zprávy vyřídit.

Dále si můžete ke každé zprávě přidat štítek (tzv. tag) - např. Kontakty, Odepsat atp. - zprávy si tak můžete následně zobrazit podle těchto tagů. Viz obrázky a diskuse Vylepšení Soukromých Zpráv (SZ).

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.6.12 10:25
@admin píše:
@bumbinka To už samozřejmě možné je - u zpráv v seznamu stačí kliknout na hvězdičku, která se zbarví do žluta. Tak je na první pohled jasné, že je třeba zprávy vyřídit.

Dále si můžete ke každé zprávě přidat štítek (tzv. tag) - např. Kontakty, Odepsat atp. - zprávy si tak můžete následně zobrazit podle těchto tagů. Viz obrázky a diskuse Vylepšení Soukromých Zpráv (SZ).

Tereza

Jé, super, já to tam nikde nenašla :oops:
Jdu to studovat, dííííky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.18 03:14

Nespavost

Ahojky všem, potřebuji poradit,můj syn 9,5 měl noční můru a od tý doby špatně spí a neusne bez toho aby u něj byl někdo dokud neusne.V noci se probouzí a vstává hodně brzo.Ma rozsvíceno všude,zaply rádio, pejsek s ním spí,bráchu má u sebe.Nepomaha nic.Nevim co dál.Nezabira ani Persen,ani hypno sirup.Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová