Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misa2002 píše: Více
aha, tak to je úplně zbytečné dělat testy
Na jednom testu náznak druhé čárky vidím, ještě je brzy, výdrž a držím pěsti
.
A proč testuješ tak brzo? Ještě minimálně týden počkej a pak to zkus znova, pokud nepřijde menstruace. Teď se jen zbytečně trápíš.
@stinga jasny no, ja jen jestli to nemuze byt hodne nízkou hladinou HCG. Ale asi mate pravdu.
A k čemu to jako je, ze je to náhodně, když je to mimo dobu, kdy se testovat ma? ![]()
@Dahlia0409 protože prostě to bylo náhodné, nemusím tady vysvětlovat proč ani jak ani co. Proste je to náhodné a hotovo, vzdyt je to ve finále jedno ne?
jsou tam čárky (duchové) jsou tam proto se ptam testy mi včera vyšli pozitivní s jasnou čárkou, poté čárky zeslábly, rano jaem si taky dělala test a nic. Muj dotaz jsem zde položila, ted dostávám od vas všech odpoved a to mi stačí. Nic strašného se přeci nestalo ne? ![]()
Třeba ze když testuje tyden před tím, než bys mela, ze to stejne neni objektivní? Ale radši tu budeš tyden před termínem řešit testy a mit vlastně řeči, ze si dovolíme vůbec odpovědět ![]()
@Dahlia0409 ne pouze ustoupím, jak se říká moudřejší ustoupí, ja jako nevim co vam vadí na tom ze se testuji týden před.. jako. Na to se tady nikdo neptá
a nikdo se nezlobí
Pouze že ostatní jsou ochotni odpovědět na můj dotaz a vy tady pisete něco o testování ze to neni objektivní, stačilo se nevyjadřovat
![]()
Třeba jsem to psala proto, abys zbytečně nelovila duchy, když se ma prostě testovat, az v termínu očekávané MS. To zase pochop ty ![]()
Digitalni test je vyhozeni penez, navic o neco mene citlive. Tyden pred MS se sotva mohlo embryo uhnizdit, pozitivni test se silne nepravdepodobny. Navic pises „do rana zmizel“, takze ani ne ranni moc.
Jestli se snazite 2 roky, nechte si vysetrit plodnost.