Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misa2002 vidím 9 naprosto negativních testů a jednu hodně slabou čárku na tom posledním s tím velbloudem, ale možná je to spíš ryska než čárka
@stinga věřím tomu že ty dvě čárky se ukázali, neni to žádná ryska, je to právě čárka. Proto jsem zmatena. 🤷🏽♀️
@stinga no
, proto jsem napsala příspěvek sem, že to nechápu a jsem zmatena 😂
@Dara90 no ono je to fakt špatně vidět, a fotky hodně zkreslují, ldyz jsem testy položila na světlo blesku u telefonu tak tam vidět jsou
Tam, kde jsou samostatné testy, vidím náznak něčeho. Ale o jednoznačně pozitivním se asi úplně 100% mluvit nedá. Zbytek je negativní. A kolik dní už máš zpoždění?
@Dara90 jsem z toho špatná,, jak říkám digitální mi ráno ukázal ze nejsem. Tak uz zo radsi snad ani nechci zkoušet
@Misa2002 píše: Více
tak asi spíš nejsi, ty digi bývají přesné, ale pro jistotu to zkus za dva dny znovu
@Misa2002 píše: Více
Testuješ moc brzo.. další test bych udělala za týden. Až ti vynechá MS
Ahoj holky, potřebují poradit, s přítelem se snažíme už přes dva roky o mimi.. včera jsem si náhodně udělala test. 4× mi vyšel pozitivní. Ze dvou testů proužek do rána zmizel, na dvou mi zůstal slabý proužek.(duch) Ale při použití se vždy udelala krásná čárka, pak zeslábla. Dnes ráno jsem si dělala test clearblue digitální, a ten vyšel negativní. Jsem fakt zmatená a nevím co si o tom myslet. 🙄