Jsou to jen hormony, nebo jsem v tom?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dotaz na tebe; kdyz deti plánuješ nejdriv za 3 roky, proc se do tebe
udelal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@leeniik já myslím, že tohle je teď fuk. Můj dotaz byl, zda v tom můžu být. Jestli mě kroužek ochránil nebo ne. A jestli s tím někdo má zkušenosti 🤦🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:Žádná antikoncepce není 100%, takže se nech překvapit, anebo si udělej test.
@leeniik já myslím, že tohle je teď fuk. Můj dotaz byl, zda v tom můžu být. Jestli mě kroužek ochránil nebo ne. A jestli s tím někdo má zkušenosti 🤦🏼♀️

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
místo zbytečného vypisování na emiminu si udělej test, je všední den, takže výmluva, že obchody jsou zavřené, neobstojí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ano, muzes. Anebo nemusis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@leeniik píše:
Dotaz na tebe; kdyz deti plánuješ nejdriv za 3 roky, proc se do tebe udelal?
tak většinou se antikoncepce pořizuje, aby mohl být sex až do konce, ne? Ano, žádná antikoncepce není 100%,ale když jsem ji brala opravdu jsme to neukoncili pred vyvrcholením partnera a nehazeli to všude kolem..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Ufonek444 píše:
Jdi za gynekologem
co by tam podle tebe měla dělat ?
@Anonymní píše:
Zdravím. Beru antikoncepční kroužek nuvaring. Přítel se do mě asi 2 týdny zpátky poprvé udělal, od včerejška mě hrozně pálí prsa. Nevíte jestli to jsou jen hormony, nebo jsem v tom? Dítě plánujeme nejdříve za 3 roky. Kroužek jsem omylem jednou vyndala dřív. Ale už je to dlouho. Děkuji moc, test jsem si zatím nedělala.
Udělej si test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli chceš mít jistotu tak si udělej test. Kroužek jsem měla pár let a nikdy jsem neotehotnela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
místo zbytečného vypisování na emiminu si udělej test, je všední den, takže výmluva, že obchody jsou zavřené, neobstojí
Ten test by ji asi nenapadl. Radši napíše sem a hádejte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Hormony před porodem?
- Noční pocení, hormony?
- Hormon v krvi a děloha čistá
- Kojení - těhotenství nebo jen rozházené hormony?
- Ukončení kojení a splašené hormony
- Padání vlasů a pomalý růst vlivem hormonů
- Jak zastavit krvácení/špinění, když nemůžu hormony
Zdravím. Beru antikoncepční kroužek nuvaring. Přítel se do mě asi 2 týdny zpátky poprvé udělal, od včerejška mě hrozně pálí prsa. Nevíte jestli to jsou jen hormony, nebo jsem v tom? Dítě plánujeme nejdříve za 3 roky. Kroužek jsem omylem jednou vyndala dřív. Ale už je to dlouho. Děkuji moc, test jsem si zatím nedělala.