Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažíme se s přítelem o dite.
On bere Folandrol a já Inofolic doporučil nám to lékař a chtěla bych vědět jestli to někomu vyšlo když tyto vitamíny bral a za jak dlouho měli miminko ????????
Nedokazu ti jiste rict, ze to vyslo kvuli tem vitaminum ale me neslo otehotnet nekolik mesicu a pak jsme zacali brat tyhle vitaminy a ua dva mesice jsem byla v tom.ale jestli to bylo tim..buh vi
Taky bereme mesic a pul s manzelem, ted mam po druhe ovu, cekame a uvidime
jen jsem byla na utz v pondeli a doktorka rikala, ze mam folikul pouze 14 cm, coz je dost maly… uvidime ![]()
@Kristýna1606 Nám ano, snažili jsme se rok a nedařilo se. Pak jsem v září začala brát Inositol a manžel taky nějaký doplněk(dokonce myslím źe folandrol) pro muže a v listopadu jsem našla vysněné // na testu
To bylo v roce 2020. Letos jsem v únoru v 8tt prošla ZT, od dubna jsem nasadila opět inositol a teď v červenci jsem našla opět // na testu
Jelikož mám vyzkoušené že bez jakéhokoliv doplňku jsme se snažili rok a nic, tak věřím, že nám to pomohlo
Držím vám palce aby se brzy zadařilo ![]()
@Kristýna1606 klinický studie prokázaly, že inositol pomáhá s ovulací u žen s PCOS. ženám s normálním cyklem nejspíš nepomůže. No a v Inofolicu je navíc kyselina listová, která může být dobrá, ale zároveň může škodit těm, které mají MTHFR mutaci.
Můžeš zkusit inositol čistý a raději štěpený folát - to pro sebe uděláš víc.
Účinnou látkou inofolicu je ten inositol.
Moje zkušenost. v breznu 2020 jsem vysadila HA, brala listovku a za dva měsíce jsem otěhotněla a v 7 tt 1.6.potratila…hned jsme tyhle dva vitaminy zacali s mužem brát a koncem července se zadarilo.
Teď jsem vysadila v lednu opět HA. A zacali jsme to brát. Sice tehotna nejsem, ale hned po vysazeni přesně v 15 den ovulace (testy) a teď 28 DC přišla MS.
Za mě to dobře nakopava cyklus po HA a taky ho jakoby srovná. Asi to nevyřeší závažnější problém.
Za mě můžu folandrol doporučit. Snazili jsme se dohromady 3 roky. Mezitím 3 potraty. Pak jsme byli dokonce i na IUI a to nam take nevyslo. Pritel ma snizenou morfologii spermii. Dva mesice pote, co uzival folandrol jsem prirozene otehotnela a nyni jsem ve tretim mesici.