Dotaz - objednávka na Lidl shopu

2
25.10.20 17:29

Dotaz - objednávka na Lidl shopu

Dobrý večer milé dámy,
mám na Vás takovou otázku a prosbu:
Dneska jsem objednávala na Lidl shopu oblečení k Vánocům.
Objednávka se i úspěšně odeslala a vše je v pořádku až na potvrzení objednávky.
Cca 2 hodiny po odeslání mé objednávky mi snad 12× stejný email - potvrzení objednávky, vše sedělo, jméno, číslo objednávky i cena..
Sama moc dobře vím, že jsem objednávku poslala jen jednou nikoliv 12×.
Nevím, co mám dělat dál.

Přeji hezký zbytek dne a dne plné zdraví.
Simona K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.10.20 17:31

@Simus.van můžou mít chybu systému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
25.10.20 17:32

Nedělala bych nic, určitě to přijde jenom jednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14596
25.10.20 17:34

Ono jim to někdy blbne, to neřeš. Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku :nevim: :mrgreen: ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
25.10.20 17:35

@Simus.van Mas tam cislo objednavky. Urcite bude stale stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
25.10.20 17:39

@Simus.van V nejhorším si otevřeš stánek s oblečením :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 17:46

Zdravím, pracuji tam.
Stačí napsat na zákaznicky servis. Respektive zavolat, je to bezplatné. Připravte si jen č. objednavky a svůj problém jim řekněte. Možná chyba v systému, nebo jim spadl shop. Během chvíle je několik objednávek najednou. Lidl jedná velice férově. Pokud by Vám poslali 12× objednávku na jejich náklady se vrací zpět. Pokud by jste i Vy vracela zboží z důvodu velikosti, i tak poštovné neplatíte.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
25.10.20 17:54

@Simus.van raději jim napiš. Já jsem objednala kosmetiku dost dráhou, ale ne přes lidl shop, byl to jiný obchod.
Email o objednávce mi přišel 2krát, napsala jsem jim email, co se děje. A dozvěděla jsem se, že jsem objednávku odeslala 2 krát a tedy, že mi přijde 2krát. Zrušení objednávky odmítli.
Takže doporučují se alespoň zeptat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.20 17:55
@Semtex píše:
Ono jim to někdy blbne, to neřeš. Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku :nevim: :mrgreen: ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat :mrgreen:

Konkrétně tohle je z důvodu toho, že během hledání a schválení Vaší objednavky, stejné zboží objednalo třeba 20lidi před Vámi. Pro ty je zboží uskladněné. Pro Vás ještě ne :P. Takže jim se vyplatí poslat objednávku klidně na třikrát, za jedno poštovné. Co je na skladě zašlou, Vaše tričko, které v 10hod nebylo, ve 12 je připravené k odeslání, bohužel první rozdělení objednavky odjelo v 10hod PPL/Poštou. Tak nezbývá než zbytek druhý den. Hlavně, že zákazník zaplatí. :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14596
25.10.20 18:00
@Anonymní píše:
Konkrétně tohle je z důvodu toho, že během hledání a schválení Vaší objednavky, stejné zboží objednalo třeba 20lidi před Vámi. Pro ty je zboží uskladněné. Pro Vás ještě ne :P. Takže jim se vyplatí poslat objednávku klidně na třikrát, za jedno poštovné. Co je na skladě zašlou, Vaše tričko, které v 10hod nebylo, ve 12 je připravené k odeslání, bohužel první rozdělení objednavky odjelo v 10hod PPL/Poštou. Tak nezbývá než zbytek druhý den. Hlavně, že zákazník zaplatí. :lol: :mavam:

Jo taaaaak, to jsem nevěděla, no já na to zase nikdy tak nespecham, takže bych klidne pockala i týden, než by to poslali komplet, naha koneckoncu nechodím (posledně se mi to stalo zrovna s tím oblečením) :mrgreen: ale chapu, ze hodně zákazníků je zase nervnich a prska, když to nemaji hned :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.10.20 18:21

@Simus.van Pro jistotu zavolej na Lidl informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.10.20 18:38
@Semtex píše:
Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku :nevim: :mrgreen: ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat :mrgreen:

To je z toho důvodu, že těch skladů je několik a v žádném nemají všechny tvé věci najednou. Tak z jednoho skladu odejde to a z jiného skladu zase tamto. Proto tvoje objednávka dorazí v několika balících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.10.20 18:40
@Simus.van píše:
Dobrý večer milé dámy,
mám na Vás takovou otázku a prosbu:
Dneska jsem objednávala na Lidl shopu oblečení k Vánocům.
Objednávka se i úspěšně odeslala a vše je v pořádku až na potvrzení objednávky.
Cca 2 hodiny po odeslání mé objednávky mi snad 12× stejný email - potvrzení objednávky, vše sedělo, jméno, číslo objednávky i cena..
Sama moc dobře vím, že jsem objednávku poslala jen jednou nikoliv 12×.
Nevím, co mám dělat dál.Přeji hezký zbytek dne a dne plné zdraví.
Simona K.

Pokud to je pod jedním stejným číslem objednávky, tak bych to neřešila, maximálně bych zavolala na tu jejich infolinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
25.10.20 23:13

Já se přidám, @Simus.van a ten email ti přišel až po několika hodinách?

Já objednávala asi před hodinou a nepřišlo mi nic, tak je mi to pravé divné.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.10.20 07:08

@Limi123 Ahoj, když jsem objednávka ty věci tak mi e-mail přišel až za nějaký 2-3 hodiny a to je ještě 10×.
Přeji hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová