Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer milé dámy,
mám na Vás takovou otázku a prosbu:
Dneska jsem objednávala na Lidl shopu oblečení k Vánocům.
Objednávka se i úspěšně odeslala a vše je v pořádku až na potvrzení objednávky.
Cca 2 hodiny po odeslání mé objednávky mi snad 12× stejný email - potvrzení objednávky, vše sedělo, jméno, číslo objednávky i cena..
Sama moc dobře vím, že jsem objednávku poslala jen jednou nikoliv 12×.
Nevím, co mám dělat dál.
Přeji hezký zbytek dne a dne plné zdraví.
Simona K.
Ono jim to někdy blbne, to neřeš. Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku
ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat ![]()
@Simus.van Mas tam cislo objednavky. Urcite bude stale stejne.
Zdravím, pracuji tam.
Stačí napsat na zákaznicky servis. Respektive zavolat, je to bezplatné. Připravte si jen č. objednavky a svůj problém jim řekněte. Možná chyba v systému, nebo jim spadl shop. Během chvíle je několik objednávek najednou. Lidl jedná velice férově. Pokud by Vám poslali 12× objednávku na jejich náklady se vrací zpět. Pokud by jste i Vy vracela zboží z důvodu velikosti, i tak poštovné neplatíte.
@Simus.van raději jim napiš. Já jsem objednala kosmetiku dost dráhou, ale ne přes lidl shop, byl to jiný obchod.
Email o objednávce mi přišel 2krát, napsala jsem jim email, co se děje. A dozvěděla jsem se, že jsem objednávku odeslala 2 krát a tedy, že mi přijde 2krát. Zrušení objednávky odmítli.
Takže doporučují se alespoň zeptat
@Semtex píše:
Ono jim to někdy blbne, to neřeš. Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku![]()
ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat
Konkrétně tohle je z důvodu toho, že během hledání a schválení Vaší objednavky, stejné zboží objednalo třeba 20lidi před Vámi. Pro ty je zboží uskladněné. Pro Vás ještě ne
. Takže jim se vyplatí poslat objednávku klidně na třikrát, za jedno poštovné. Co je na skladě zašlou, Vaše tričko, které v 10hod nebylo, ve 12 je připravené k odeslání, bohužel první rozdělení objednavky odjelo v 10hod PPL/Poštou. Tak nezbývá než zbytek druhý den. Hlavně, že zákazník zaplatí.
![]()
@Anonymní píše:
Konkrétně tohle je z důvodu toho, že během hledání a schválení Vaší objednavky, stejné zboží objednalo třeba 20lidi před Vámi. Pro ty je zboží uskladněné. Pro Vás ještě ne. Takže jim se vyplatí poslat objednávku klidně na třikrát, za jedno poštovné. Co je na skladě zašlou, Vaše tričko, které v 10hod nebylo, ve 12 je připravené k odeslání, bohužel první rozdělení objednavky odjelo v 10hod PPL/Poštou. Tak nezbývá než zbytek druhý den. Hlavně, že zákazník zaplatí.
![]()
Jo taaaaak, to jsem nevěděla, no já na to zase nikdy tak nespecham, takže bych klidne pockala i týden, než by to poslali komplet, naha koneckoncu nechodím (posledně se mi to stalo zrovna s tím oblečením)
ale chapu, ze hodně zákazníků je zase nervnich a prska, když to nemaji hned
![]()
@Semtex píše:
Já třeba nechapu, ze když si udělám jednu objednávku na více kusů, ze jsou schopni během jednoho dne zaslat dva kusy separatne (každý v jednom balíčku a kolikrat jiným dopravcem) a během druhého dne odeslat zbytek ve třetím balíčku![]()
ale hlavně ze to dojde. Štve me, ze místo jedné zásilky musím přijímat tři a porad někomu otevírat
To je z toho důvodu, že těch skladů je několik a v žádném nemají všechny tvé věci najednou. Tak z jednoho skladu odejde to a z jiného skladu zase tamto. Proto tvoje objednávka dorazí v několika balících.
@Simus.van píše:
Dobrý večer milé dámy,
mám na Vás takovou otázku a prosbu:
Dneska jsem objednávala na Lidl shopu oblečení k Vánocům.
Objednávka se i úspěšně odeslala a vše je v pořádku až na potvrzení objednávky.
Cca 2 hodiny po odeslání mé objednávky mi snad 12× stejný email - potvrzení objednávky, vše sedělo, jméno, číslo objednávky i cena..
Sama moc dobře vím, že jsem objednávku poslala jen jednou nikoliv 12×.
Nevím, co mám dělat dál.Přeji hezký zbytek dne a dne plné zdraví.
Simona K.
Pokud to je pod jedním stejným číslem objednávky, tak bych to neřešila, maximálně bych zavolala na tu jejich infolinku.
Já se přidám, @Simus.van a ten email ti přišel až po několika hodinách?
Já objednávala asi před hodinou a nepřišlo mi nic, tak je mi to pravé divné.
Dekuji
@Limi123 Ahoj, když jsem objednávka ty věci tak mi e-mail přišel až za nějaký 2-3 hodiny a to je ještě 10×.
Přeji hezký den!