Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím těhulky a maminky.
Mám takový hodně komplikovaný dotaz ohledně mateřské dovolené, konkrétně mé mateřské dovolené. Už se v tom ani sama moc nevyznám, tak doufám, že mi z Vás někdo poradí. Pracuji od září 2014 jako vychovatelka ve školní družině na poloviční úvazek, někdy v lednu 2015 jsem zjistila, že jsem těhotná, termín porodu 3.9. 2015. 24.7. 2015 nástup na mateřskou dovolenou a od 1.7. 2015 jsem na dovolené (do práce jsem po celou dobu chodila) a 31.7. 2015 tedy dneska mi končí smlouva v práci. A teď v čem je ten problém. 23.7. (čtvrtek) jsem byla na gynekologii, kde mi p. doktorka dala žádost na mateřskou, ptala jsem se jí jestli stačí, když do zaměstnání zajdu až ve středu 29.7. (kvůli úředním hodinám, provoz ZŠ o prázdninách) a ona mi řekla, že to bohatě stačí, tak jsem tam byla a ekonomka měla zrovna dovolenou až do konce týdne, tak jí to p. ředitelka položila na stůl, že se na to podívá v pondělí až přijde (ale to už já budu „nezaměstnaná“ nebo „jako na mateřské“, ale o které, jak to tak chápu nikdo neví, když u ní leží na stole. Takže jsem z toho nějak tak zmatená. Doufám, že z toho nebudu mít já nějaký problém (kvůli pojištění nebo tak něco). Poradíte prosím někdo? A ještě moc nechápu když mám být od 24.7. už na mateřské dovolené, co bude z dovolenou, kterou bych měla mít ještě od 24.7. do 31.7. než mi skončí smlouva?
Nevyčerpanou dovolenou by ti měl zaměstnavatel proplatit s poslední výplatou. Problém skrz mateřskou mít nebudeš. Ekonomka by to pravděpodobně stejně neposlala na sociálku hned, ale tak jako tak by jí to tam leželo na stole pár dní.
Diky moc.
Dost si me uklidnila.
V pondeli ji mam volat, nevim jak bych ten vikend prezila, kdyz bych se nekoho nezeptala. ![]()