Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj.. někdy se stane, že cyklus není „stejný“ jak jsi zvyklá.. pokud máš TT i dnes negativní, tak OK, pár dní počkej.. v úterý bych testovala znovu.. pak gynda..
máš tedy kluka a sex, ano?
i tak pár dní odklon v 16 fakt nemusí nic znamenat, nestresuj se..
možná jsi měla jiný režim, něco bylo tento měsíc jinak, menzes není digitální záležitost probíhající dle jasně daného scénáře..
já se třeba i po 40 divila, co vše je možné a nikdy jsem tak silně nekrvácela.. holt tělo se mění, věci se mění…
hlavně neplaš, třeba se ti to rozjede zítra..
takže shrnu : KLID, testovat v úterý znovu, pak až případně gynda (ale s tím už neotálet, test by ti po pár dnech vynechání pravdivě ukázal)
@Anonymní píše:
Dobrý den(ahoj), potřebuji tu radu ohledně menstruace. Je mi 16 a přes rok beru antikoncepci. Teď mám pauzu a včera mi měla přijít menstruace, ale nějak k večeru jsem začala jen špinit a odešel mi jen jeden kousek staré sliznice. Tak jsem si myslela, že se to přes noc rozjede, ale ne, ráno jsem se šla umýt s tím, že toho bude hodně(cítila jsem večer a ráno jak něco teče), ale zas jen špinění a malý kousek staré sliznice. Každý měsíc si dělám pro jistotu tt. Včera ráno jsem si ho udělala byl negativní. Nikdy se mi to nestálo vždy mám silný krvácení tak mám obavy. Používáme i někdy kondom, teď dost často. Vlastně už nějaký měsíc ho používáme furt. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslete, že můžu být v klidu? Děkuji za všechny rady.
Boha už zase ![]()
Taky se mi to stalo a druhy mesic jsem zas mela normálně menstruaci.
@JancaS84
radím zbytečně? zas nějaký troll? já ty těhotenské vlákna většinou nečtu, tak se mi to s ničím nespojuje.. dotaz zní uvěřitelně a normálně..
a když jde o mladistvou, tak mám takový „mateřský“ pomáhající instinkt reagovat… ![]()
@Lucy75 píše:
@JancaS84radím zbytečně? zas nějaký troll? já ty těhotenské vlákna většinou nečtu, tak se mi to s ničím nespojuje.. dotaz zní uvěřitelně a normálně..
a když jde o mladistvou, tak mám takový „mateřský“ pomáhající instinkt reagovat…
Klidně se můžeš realizovat, slečna sem píše po každém sexu + v období, kdy má dostat menstruaci, příležitostí budeš mít víc než dost
Kondom + HA + přerušovaná soulož, ale je v permanentním stresu z těhotenství.
@Lucy75 dneska jsem netestovala. Doufám, že se mi to dneska rozjede. Děkuji vám za daru.
@Anonymní píše:
@Michelle_M asi si mě s někým pletete. Jsem tu asi měsíc.
Jo, to jsi mi psala i minule a já ti naprosto věřím, opravdu
Tento profil tady můžeš klidně mít měsíc ![]()
Nejsi těhotná, prostě to HA zregulovala víc, než obvykle. Normálně pokračuj dál v pauze a užívání jak jsi zvyklá, kdyby to příští měsíc bylo zase divný, zajdi na gynekologii.
Dobrý den(ahoj), potřebuji tu radu ohledně menstruace. Je mi 16 a přes rok beru antikoncepci. Teď mám pauzu a včera mi měla přijít menstruace, ale nějak k večeru jsem začala jen špinit a odešel mi jen jeden kousek staré sliznice. Tak jsem si myslela, že se to přes noc rozjede, ale ne, ráno jsem se šla umýt s tím, že toho bude hodně(cítila jsem večer a ráno jak něco teče), ale zas jen špinění a malý kousek staré sliznice. Každý měsíc si dělám pro jistotu tt. Včera ráno jsem si ho udělala byl negativní. Nikdy se mi to nestálo vždy mám silný krvácení tak mám obavy. Používáme i někdy kondom, teď dost často. Vlastně už nějaký měsíc ho používáme furt. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslete, že můžu být v klidu? Děkuji za všechny rady.