Dotaz ohledně menzes

Anonymní
16.4.22 11:02

Dotaz ohledně menzes

Dobrý den(ahoj), potřebuji tu radu ohledně menstruace. Je mi 16 a přes rok beru antikoncepci. Teď mám pauzu a včera mi měla přijít menstruace, ale nějak k večeru jsem začala jen špinit a odešel mi jen jeden kousek staré sliznice. Tak jsem si myslela, že se to přes noc rozjede, ale ne, ráno jsem se šla umýt s tím, že toho bude hodně(cítila jsem večer a ráno jak něco teče), ale zas jen špinění a malý kousek staré sliznice. Každý měsíc si dělám pro jistotu tt. Včera ráno jsem si ho udělala byl negativní. Nikdy se mi to nestálo vždy mám silný krvácení tak mám obavy. Používáme i někdy kondom, teď dost často. Vlastně už nějaký měsíc ho používáme furt. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslete, že můžu být v klidu? Děkuji za všechny rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24777
16.4.22 11:20

Neboj.. někdy se stane, že cyklus není „stejný“ jak jsi zvyklá.. pokud máš TT i dnes negativní, tak OK, pár dní počkej.. v úterý bych testovala znovu.. pak gynda..
máš tedy kluka a sex, ano?
i tak pár dní odklon v 16 fakt nemusí nic znamenat, nestresuj se..
možná jsi měla jiný režim, něco bylo tento měsíc jinak, menzes není digitální záležitost probíhající dle jasně daného scénáře..
já se třeba i po 40 divila, co vše je možné a nikdy jsem tak silně nekrvácela.. holt tělo se mění, věci se mění…
hlavně neplaš, třeba se ti to rozjede zítra..
takže shrnu : KLID, testovat v úterý znovu, pak až případně gynda (ale s tím už neotálet, test by ti po pár dnech vynechání pravdivě ukázal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35674
16.4.22 11:20
@Anonymní píše:
Dobrý den(ahoj), potřebuji tu radu ohledně menstruace. Je mi 16 a přes rok beru antikoncepci. Teď mám pauzu a včera mi měla přijít menstruace, ale nějak k večeru jsem začala jen špinit a odešel mi jen jeden kousek staré sliznice. Tak jsem si myslela, že se to přes noc rozjede, ale ne, ráno jsem se šla umýt s tím, že toho bude hodně(cítila jsem večer a ráno jak něco teče), ale zas jen špinění a malý kousek staré sliznice. Každý měsíc si dělám pro jistotu tt. Včera ráno jsem si ho udělala byl negativní. Nikdy se mi to nestálo vždy mám silný krvácení tak mám obavy. Používáme i někdy kondom, teď dost často. Vlastně už nějaký měsíc ho používáme furt. Máte s tím někdo zkušenosti? Myslete, že můžu být v klidu? Děkuji za všechny rady.

Boha už zase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
16.4.22 11:23

Taky se mi to stalo a druhy mesic jsem zas mela normálně menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
16.4.22 11:23

@JancaS84 ;) radím zbytečně? zas nějaký troll? já ty těhotenské vlákna většinou nečtu, tak se mi to s ničím nespojuje.. dotaz zní uvěřitelně a normálně..
a když jde o mladistvou, tak mám takový „mateřský“ pomáhající instinkt reagovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
16.4.22 11:47
@Lucy75 píše:
@JancaS84 ;) radím zbytečně? zas nějaký troll? já ty těhotenské vlákna většinou nečtu, tak se mi to s ničím nespojuje.. dotaz zní uvěřitelně a normálně..
a když jde o mladistvou, tak mám takový „mateřský“ pomáhající instinkt reagovat… ;)

Klidně se můžeš realizovat, slečna sem píše po každém sexu + v období, kdy má dostat menstruaci, příležitostí budeš mít víc než dost :D Kondom + HA + přerušovaná soulož, ale je v permanentním stresu z těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.22 11:47

@Lucy75 dneska jsem netestovala. Doufám, že se mi to dneska rozjede. Děkuji vám za daru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.22 11:48

@JancaS84 nerozumím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.22 11:50

@Michelle_M asi si mě s někým pletete. Jsem tu asi měsíc. :hug:

• Citovat
  • Upravit
14602
16.4.22 11:56
@Anonymní píše:
@Michelle_M asi si mě s někým pletete. Jsem tu asi měsíc. :hug:

Jo, to jsi mi psala i minule a já ti naprosto věřím, opravdu :D Tento profil tady můžeš klidně mít měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.4.22 11:58

Nejsi těhotná, prostě to HA zregulovala víc, než obvykle. Normálně pokračuj dál v pauze a užívání jak jsi zvyklá, kdyby to příští měsíc bylo zase divný, zajdi na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
16.4.22 12:03

@Michelle_M :mrgreen: ach tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová