Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se modlím, aby nic takového nebylo, mám rada chladno a déšť ![]()
Já mám teplo ráda, ale když jsou ty úmorný vedra, tak to už se mi moc nelíbí. Ale na léto se těším, to jo, snad nějaký bude ![]()
@Klopotkova píše:
Zdravím,
moje každoroční oblíbené téma.
Velmi miluji takové ty roky, kdy je od května do září teplo, úplné pařáky.
Teď je ještě zima. Ráda vzpomínám na rok 2018, kdy jsme se potili od konce dubna do září, taky rok 2015 a 2012 byl v tomto skvělý.
Jsem velký teplomil, slunce a pěkné počasí s tropickými teplotami je pro mě nesmírně důležité.
Co myslíte, budou tento rok extrémní a dlouhodobé pařáky?
Přeji všem pěkné jaro, ať se vám daří věci tak, jak si představujete.
Nesnáším vedra
ono, tropické horka k vzhledem k naši poloze ani nejsou dobré..ale rozhodně se obejdu bez 40tek..
takže se modlím aby k tomu nedošlo aspoň dlouhodobě ![]()
@Semtex píše:
Já se modlím, aby nic takového nebylo, mám rada chladno a déšť
V létě chladno a déšť, to je moje noční můra, za tu zimu už toho bylo moc.
Já doufám že ne
, minulý rok se celkem dal zvládnout. Klimatizace i tak jela od května do začátku října ![]()
Ať je relaxační teplo, hezky, příjemně. Hlavní je, ať nevzniknou podmínky pro vznik supercel 🙏 🙏 🙏.
Já doufám, že bude léto jako vloni. To mi naprosto vyhovovalo.
@Kelsey píše:
Ať je relaxační teplo, hezky, příjemně. Hlavní je, ať nevzniknou podmínky pro vznik supercel 🙏 🙏 🙏.
A jo, to máš pravdu, už žádná tornáda.
@Markéta80 píše:
Já doufám že ne, minulý rok se celkem dal zvládnout. Klimatizace i tak jela od května do začátku října
Fakt? My jsme ji pustili maximálně 10×
Doufám, moc si preju aby bylo krásne léto.. Snad to nedopadne jako loni ![]()
No léto a sluníčko mám ráda ale ty tropické pařáky moc nemusím to mi prostě připadá že je moc
tak doufám že letošní léto se bez čtyřicetistupňových veder obejde.
Přeju si léto, kdy je teplo, ale ne horko. Aby se dalo normálně fungovat, chodit do práce, na výlety… Kdo chce tropy, ať si za nima jede na jih
Takže za mě maximálně do třiceti ve stínu, lépe do osmadvaceti. Mám ráda dny, kdy nepřijedu z práce zpocená až na p*deli a oblečení ze sebe musím odlepovat
A hlavně aby občas zapršelo.
@ivašot. manžel už jí chtěl vytahovat minulý týden tak jsem říkala že ještě počkáme
Ale jinak tady jede pořád, bez ní to nejde. celý den zatažena roleta a stejně bez klimatizace v pokoji 30
I psi si lehají kolem klimatizace a chladí se
nejstarší syn se otužuje takže ten venku chodí málokdy v mikině
a celoročně je otevřené okno na ventilku a i topení už nejede pár týdnů. Doma říkám furt že místo narození mělo být na Islandu a manžel neslyší ![]()
Zdravím,
moje každoroční oblíbené téma.
Velmi miluji takové ty roky, kdy je od května do září teplo, úplné pařáky.
Teď je ještě zima. Ráda vzpomínám na rok 2018, kdy jsme se potili od konce dubna do září, taky rok 2015 a 2012 byl v tomto skvělý.
Jsem velký teplomil, slunce a pěkné počasí s tropickými teplotami je pro mě nesmírně důležité.
Co myslíte, budou tento rok extrémní a dlouhodobé pařáky?
Přeji všem pěkné jaro, ať se vám daří věci tak, jak si představujete.