Dotaz pro PC znalce :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2939
11.1.12 21:22

Dotaz pro PC znalce :)

Ahoj všem, mám takový dotaz - nevíte jak na ntb nastavím to, že bych mohla něco potvrdit kliknutím přímo na touchpad a ne tlačítkem, které je u touchpadu??? Hledala jsem to v nastavení u myši, ale tam to není… mám windows 7… díky všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.1.12 21:26

Jinak Ti touchpad funguje? Myslím pohyb myší. Jestli jo tak v nastavení myši by měla být poslední záložka touchpad, pokud ne tak nainstalovat ovladače touchpadu. Jaký máš notebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
11.1.12 21:28

Jj, jinak funguje… jinak když jsem měla linux, tak to šlo, až po přeinstalování to nejde… záložku touchpad tam nemám… mám HP635

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 21:33

stahni toto http://h20000.www2.hp.com/…cription.jsp?…

nainstaluj a napiš jak to dopadlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.1.12 21:33

Zkus Fn+F3, jestli si to dobre pamatuji nebo Fn + nekde klavesa s ikonkou pripominajici touchpad… nekde nahore…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
11.1.12 21:34

Díky, vyzkouším a dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 21:35

to se nenastavuje, mělo by na touchpadu stačit pouze dvakrát kliknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 21:37

Pokud nejsou nainstalované ovladače nemusí to fungovat na zmáčknutí, po stažení a nainstalování souboru co jsem psal by neměl být problém a pak se nic nenastavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 21:39

jak se tak dívám jsi z BV tak kdyby to nešlo můžu to opravit osobně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.1.12 22:24

trochu ot , zadarilo sa teda stiahnut tie win 7? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
12.1.12 09:08
karolinka tata píše:
stahni toto http://h20000.www2.hp.com/…cription.jsp?…nainstaluj a napiš jak to dopadlo ;-)

Super, už to funguje! :palec: moc díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
12.1.12 10:57
pata308 píše:

Bohužel ne, nešlo to vůbec stáhnout, ale nakonec jsem sehnala od kámoše, tak už je mám nainstalovaný :) akorát mám malej pevnej disk - jen 26 GB, tak mi ještě přijde zvětšit kapacitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.12 14:07

Tak to máš teda malý disk ;-) To je skoro akorát na windows, že? ;-) Nový pevný disk teď vyjde docela draho, potvory je pěkně zdražily, kvůli vyplaveným skladům, ale už jdou ceny pomalu dolů.

Jsem rád, že jsem pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.1.12 14:14
Eneer píše:
pata308 píše:
Bohužel ne, nešlo to vůbec stáhnout, ale nakonec jsem sehnala od kámoše, tak už je mám nainstalovaný :) akorát mám malej pevnej disk - jen 26 GB, tak mi ještě přijde zvětšit kapacitu :)

to je stejne zvlastne, som tie linky skusala opakovane a mne sa vzdy hlasili ako gunkcne a stahovanie ponukalo .. ale hlavne ze to mas vyriesene ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
12.1.12 14:16
karolinka tata píše:
Tak to máš teda malý disk ;-) To je skoro akorát na windows, že? ;-) Nový pevný disk teď vyjde docela draho, potvory je pěkně zdražily, kvůli vyplaveným skladům, ale už jdou ceny pomalu dolů.Jsem rád, že jsem pomohl :palec:

no s tymi vyplavenymi diskami je to des, tiez cakame kym pekne polezu dolu , nam pred vianocami odisli snad vsetky wd co sme doma mali , kupovane naraz,.. aj 500gb aj 1tb , neviem co s tym mali .. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová