Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, mám takový dotaz - nevíte jak na ntb nastavím to, že bych mohla něco potvrdit kliknutím přímo na touchpad a ne tlačítkem, které je u touchpadu??? Hledala jsem to v nastavení u myši, ale tam to není… mám windows 7… díky všem za rady ![]()
Jinak Ti touchpad funguje? Myslím pohyb myší. Jestli jo tak v nastavení myši by měla být poslední záložka touchpad, pokud ne tak nainstalovat ovladače touchpadu. Jaký máš notebook?
Jj, jinak funguje… jinak když jsem měla linux, tak to šlo, až po přeinstalování to nejde… záložku touchpad tam nemám… mám HP635
stahni toto http://h20000.www2.hp.com/…cription.jsp?…
nainstaluj a napiš jak to dopadlo ![]()
Zkus Fn+F3, jestli si to dobre pamatuji nebo Fn + nekde klavesa s ikonkou pripominajici touchpad… nekde nahore…
to se nenastavuje, mělo by na touchpadu stačit pouze dvakrát kliknout.
Pokud nejsou nainstalované ovladače nemusí to fungovat na zmáčknutí, po stažení a nainstalování souboru co jsem psal by neměl být problém a pak se nic nenastavuje
jak se tak dívám jsi z BV tak kdyby to nešlo můžu to opravit osobně ![]()
karolinka tata píše:
stahni toto http://h20000.www2.hp.com/…cription.jsp?…nainstaluj a napiš jak to dopadlo
Super, už to funguje!
moc díky za radu ![]()
pata308 píše:
trochu ot , zadarilo sa teda stiahnut tie win 7?
Bohužel ne, nešlo to vůbec stáhnout, ale nakonec jsem sehnala od kámoše, tak už je mám nainstalovaný
akorát mám malej pevnej disk - jen 26 GB, tak mi ještě přijde zvětšit kapacitu ![]()
Tak to máš teda malý disk
To je skoro akorát na windows, že?
Nový pevný disk teď vyjde docela draho, potvory je pěkně zdražily, kvůli vyplaveným skladům, ale už jdou ceny pomalu dolů.
Jsem rád, že jsem pomohl ![]()
Eneer píše:pata308 píše:Bohužel ne, nešlo to vůbec stáhnout, ale nakonec jsem sehnala od kámoše, tak už je mám nainstalovaný
trochu ot , zadarilo sa teda stiahnut tie win 7?akorát mám malej pevnej disk - jen 26 GB, tak mi ještě přijde zvětšit kapacitu
to je stejne zvlastne, som tie linky skusala opakovane a mne sa vzdy hlasili ako gunkcne a stahovanie ponukalo .. ale hlavne ze to mas vyriesene ![]()
karolinka tata píše:
Tak to máš teda malý diskTo je skoro akorát na windows, že?
Nový pevný disk teď vyjde docela draho, potvory je pěkně zdražily, kvůli vyplaveným skladům, ale už jdou ceny pomalu dolů.Jsem rád, že jsem pomohl
no s tymi vyplavenymi diskami je to des, tiez cakame kym pekne polezu dolu , nam pred vianocami odisli snad vsetky wd co sme doma mali , kupovane naraz,.. aj 500gb aj 1tb , neviem co s tym mali .. ![]()