Dotázek II. :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
29.8.10 13:54

Dotázek II. :-)

zdravím mamky a taťky, včera se mi osvědčila zdejší „poradna :-)“ tak plynule navážu dalším dotazem.
Malinkatá se po jídle může rozkočit škytáním, ale má to vždy jen při večerních dvou kojení. (ještě v bříšku škytala cca ve stejnou dobu" dá se s tím něco dělat nebo ji to přejde samo až bude „velká“ :-)

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
29.8.10 14:06

Mudra mu na škytání řekla, že ani dospělí si se škytkou neporadí, tak proč by to mělo umět miminko.

Já bych zkusila, jestli ji třeba není zima a dala ji o vrstvu víc. Ale pokud má bodýčko a dupky na noc, tak si myslím, že je to akorád. Pak může pomoc dudání dudlíku…sice ho může ze začátku odmítat, ale když se zadudá, tak škytka přejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.8.10 14:21

U nás se také škytalo, ale lepší se to. Mě říkali, že to nemám nijak řešit, cca po 10min. dát případně znovu napít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
29.8.10 15:24

No ze škytání se asi vyrůst nedá, já v těhu škytala jak blázen a když jsem přestala, tak jsem zpozorovala, že škytá malý. Většinou škytám po česnečce a jiných kořeněných jídlech. Malý také občas zaškytá, ale netuším co by se s tím dalo dělat. Mě to otravuje už dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.8.10 16:49

Škytavka prý vzniká mj.z bublin v žaludku, resp.z nedostatečného odkrknutí, to se pak ta bránice stahuje a ty stahy mají krknutí ulehčit. Nám někdy ten krkan pomůže, nebo když dám dopít, to ale ne vždycky chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.8.10 17:03

Zní to brutálně, ale na škytavku je nejlepší nechat pár sekund plakat..( u nás 100% zabíralo a neumírá se na to)
Bohužel napití na škytavku z pití to není moc účiné a hlavně většina dětí už se napít nechce páč jsou po kojení..
Radši 15 sekund nechat trápit řevem než koukat jak 10 minut škytá.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.8.10 17:12

nojo, ale já musim koukat na škytání dlouho, páč si hraje na hrdinku a nepláče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.8.10 17:45

Tak to také nevím, jak bych ho měla donutit k řevu, ale já ho nechávám vyškytat, jemu to nijak neva, mě také ne a dlouho to nikdy netrvá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.8.10 19:44

U nás stačilo položit ( když se chovala) nebo odejít a nechat o samotě..A byl pláč.. :oops: :mrgreen:
Ale fakt to zabírá..Přece víte co vaše děti neradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.8.10 21:41

Ahoj, měli jsme taky, rostla jsme z rady, že pomůže dát ještě napít, protože škytala po napití a už samozřejmě nechtěla. Ale taky už v porodce říkali, že škytá už v bříšku, takže neva. No, zkoušela jsem vždycky, když jí to trápilo dýl dát ještě cucnout. POkud si fakt lokla, tak přestala. Stačilo polknout párkrát. Ale většinou prostě nechtěla a tak škytala… :nevim: Ale vyrostla z toho, tak snad to u vás taky pomine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.8.10 22:21
dekuju opet moc vsem :-)
petr
vevertka píše:
Ahoj, měli jsme taky, rostla jsme z rady, že pomůže dát ještě napít, protože škytala po napití a už samozřejmě nechtěla. Ale taky už v porodce říkali, že škytá už v bříšku, takže neva. No, zkoušela jsem vždycky, když jí to trápilo dýl dát ještě cucnout. POkud si fakt lokla, tak přestala. Stačilo polknout párkrát. Ale většinou prostě nechtěla a tak škytala… :nevim: Ale vyrostla z toho, tak snad to u vás taky pomine.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí