Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky, chtěla jsem se vás zeptat, zda je možné nějakým způsobem rozpoznat hyperaktivitu u již 6-ti měsíčního dítěte? Pokud ano, jakým způsobem se taková hyperaktivita projevuje? Nemáte nějaká vlastní zkušenosti? Děkuji za odpovědi.
ahoj,
hyperaktivitu v tomto veku nelze jeste urcovat, kazde ditko je jine.. pokud by ses na to chtela zamerit, tak z vlastni zkusenosti nejdriv (a i to pokladam za predcasne) kolem jednoho roku. na www.kathyalp.blog.cz najdes vice informaci o ADHD
![]()
filad píše:
ahoj,
hyperaktivitu v tomto veku nelze jeste urcovat, kazde ditko je jine.. pokud by ses na to chtela zamerit, tak z vlastni zkusenosti nejdriv (a i to pokladam za predcasne) kolem jednoho roku. na www.kathyalp.blog.cz najdes vice informaci o ADHD
misburka píše:
Díky moc za info. Díky i za odkaz, velmi povedené říkadla, už jsem se i nějaké naučila.
![]()
![]()
.
filad píše:
ahoj,
neni tac
uz se blogu nevenuji, pac neni casek, jen se vzdy prihlasim, jinak by mi ho zrusili
ale jsem rada, kdyz to nekomu dobre „poslouzi“ ![]()
No mam otazku mam pocit že dcera 6m je hyperaktivní.. malo spí pres den maximalne po pul hodine. i když je treba v klidu atd.. od dvou týdnu pase kone. tedka leze po 4. je dost popředu.. nic jí neunaví. a z odkazu co tady dala paní jsem nic nevyčetla