Hyperaktivita v 6. měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
28.8.10 09:49

Hyperaktivita v 6. měsících

Ahojte maminky, chtěla jsem se vás zeptat, zda je možné nějakým způsobem rozpoznat hyperaktivitu u již 6-ti měsíčního dítěte? Pokud ano, jakým způsobem se taková hyperaktivita projevuje? Nemáte nějaká vlastní zkušenosti? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6336
28.8.10 10:12

ahoj,
hyperaktivitu v tomto veku nelze jeste urcovat, kazde ditko je jine.. pokud by ses na to chtela zamerit, tak z vlastni zkusenosti nejdriv (a i to pokladam za predcasne) kolem jednoho roku. na www.kathyalp.blog.cz najdes vice informaci o ADHD
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.8.10 10:50
Díky moc za info. Díky i za odkaz, velmi povedené říkadla :lol: , už jsem se i nějaké naučila. :lol: :lol: :lol: .
filad píše:
ahoj,
hyperaktivitu v tomto veku nelze jeste urcovat, kazde ditko je jine.. pokud by ses na to chtela zamerit, tak z vlastni zkusenosti nejdriv (a i to pokladam za predcasne) kolem jednoho roku. na www.kathyalp.blog.cz najdes vice informaci o ADHD :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
28.8.10 11:30
misburka píše:
Díky moc za info. Díky i za odkaz, velmi povedené říkadla :lol: , už jsem se i nějaké naučila. :lol: :lol: :lol: .
filad píše:
ahoj,
hyperaktivitu v tomto veku nelze jeste urcovat, kazde ditko je jine.. pokud by ses na to chtela zamerit, tak z vlastni zkusenosti nejdriv (a i to pokladam za predcasne) kolem jednoho roku. na www.kathyalp.blog.cz najdes vice informaci o ADHD :mavam:

neni tac :-) uz se blogu nevenuji, pac neni casek, jen se vzdy prihlasim, jinak by mi ho zrusili :oops: :lol: ale jsem rada, kdyz to nekomu dobre „poslouzi“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 10:33

No mam otazku mam pocit že dcera 6m je hyperaktivní.. malo spí pres den maximalne po pul hodine. i když je treba v klidu atd.. od dvou týdnu pase kone. tedka leze po 4. je dost popředu.. nic jí neunaví. a z odkazu co tady dala paní jsem nic nevyčetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí