Řvoucí mimi

3588
27.8.10 10:14

řvoucí mimi

ahoj holky,
máme doma 7 denního chlapečka. Pořád jen křičí pokud teda nespí nebo nekojim. Je schopnej usnout jen u prsa, rve si pristíčky do pusinky , potreboval by dudlík , ale zatim žádnej nechce mame uz asi tri. Je to normalni a co u vas zabiralo? aby jsem ho nemusela uspavat jen u prsa, mam bradavky cely rozkousany. Jo a mame trochu problem s odrihavanim, kdyz si ho dam pres rameno tak se mi krouti a vubec si neodrihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
27.8.10 10:17

ja te jen podporim…ty zacatky jsou proste nekdy blby…chce to vydrzet..ver..bude to lepsi :wink: a s brkanim po mliku zacla nase terka az nekdy po druhem mesici..do te doby ji to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.8.10 10:19

ja si taky rikam, ze je to docasny. No snad se to odrihavani nauci doufam. zase muze bejt hur , kdyby nespal vubec a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
27.8.10 10:29

jooo neboj bude to už jen lepší :-D to jsem slýchávala pořádl :-D :-D ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297

já tě taky můžu jen podpořit abys vydržela my to doma měli to samé,odříhnutí mu nešlo,proto ho věčně bolelo bříško,nechtěl usínat,bylo to strašné období,ale ustáli jsme to ted mu bude rok a půl a konečně mám jakž takž klid :huban: NEZOFEJ A VYDRŽ,PŘEJU PEVNÉ NERVIČKY :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

Darek začal brkat až teď :lol: :lol:

jinak ten první měsíc taky furt řval, bylo to náročný, ale přešlo to…teď udělá hysterák jen jednou za čas a to fakt něco je, jakože prdy, nebo hlad nebo tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.8.10 10:31

no na tu moji platí dát na bok do postýlky (to už z porodnice),dudlík mi taky vyplivuje ale chvilku ho udrží tak aby jí nevypadl podložit plínkou ale tak aby byl nosánek odkrytý a za chvilku většinou usne..
Zjistila jsem že mimča mají rádi něco při usínání před obličejem,často si tam dává ručičky tak jsem to zkusila s tou plínkou a opravdu jí to uklidní.Ale musíš dávat bedlivý pozor aby mohla dobře dýchat ! chodím se na ni pořád koukat než usne pak už je to OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.8.10 10:38

Neboj, hrozně rychle to utíká a potom už to bude jen lepší. Neodříháváme ani teď. Prostě mi doktorka řekla, že některé děti neříhají. Prdíky nás tudíž trápí taky. Jediné, co ti můžu poradit - mě to pomohlo - dávat mu nejdříve po 1,5hodince z druhého prsu, jinak se mu tam popere ještě to mlíčko a to je pak na Chocholouška :think: :mrgreen: Dudla vzal na milost asi tak mezi 2-3měsícem, ale jako takový kemoši také nejsou. Vzal ho až po intenzivním držením - buď bradavka nebo dudl, volba byla jasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
27.8.10 11:29

My jsme to tak také prožívali. V porodnici a první týden doma - nejpohodovější miminko. Napapal se a usnul. Po týdnu nám začalo bolení bříška a někdy problémy s odříhnutím. Na chviličku pomáhalo opatrné cvičení „kolínko na protější ramínko“. Ze začátku jsem se bála, ale vážně nám to pomáhalo. Odešly mu větříky a někdy se u toho pořádně vykakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
27.8.10 11:57

Já jsem měla doma to samý. Malýmu teď budou 4 týdny. Minulý týden začal strašně trpět na prdíky a bylo to dokola řev a řev, vůbec nespal. Tak jsem mu v lékárně koupila sirup Infacol, dává se to před každým jídlem a je to úžas. Úplně ho to přešlo a mám doma konečně spokojený miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 11:59

Zkuste ten úplně nejobyčejnější neergonomický dudlík - klasickou kulatou kopretinku… mívají je v lékárně :-)

• Citovat
  • Upravit
4118
27.8.10 12:04

No mě se Mája sklidnila, když jsem vyhrabošila fleesovou rychlozavinovačku po Matym a zahamovala ju do ní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.8.10 12:05

My jsme dávali dudlíka od Aventu,pár měsíců ho jen podumlal a vyplivl,ale teď drží :mrgreen: taky mi usínal jen u prsu,a když potřebuju,aby ráno spal déle,a odpoledne usnul doma(prší apod.)tak mi taky usne jen u prsu,a zatím to nehrotím :think: a taky si neodříhával,doktorka říkala,že takhle malé děti si prostě neodříhnou,a pokud jim jinak nic není,tak to nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.8.10 12:05
Ywett píše:
No mě se Mája sklidnila, když jsem vyhrabošila fleesovou rychlozavinovačku po Matym a zahamovala ju do ní :roll:

Jo,to prý taky pomáhá,já ho měla v zavinovačce dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 12:13

nebudou to prdíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat