Neustále si mne oči

23033
26.8.10 20:48

Neustale si mne oci

Damy, nevite mam skoro 5mesicni holku, a neustale si mne ocicka, kapu ji to opthalo-septonexem, pres den spi… normalne, ze by to bylo z nevyspani.. nevite? asi resim ptakovinu, co?:) ale nechci neco zanedbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
26.8.10 20:57

Ahojky,tak nas malej ,kdyz si mnul ocicka vzdy se objevil pak zanet,ale nemusi to byt,treba to je jen malicke zlozvyk,neboj to poznas,jestli bude mit vytok nebo je bude mit zarudle.Zkus ji zabavit jak si zacne ocicka mnout,treba zapomene jestli je to jen zlozvyk.Napadlo mne jestli nema zanet zadny aby ji to trochu nesvedelo s tech kapicek :nevim: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.8.10 20:58

Jeden čas jsme to taky měli, zrušila jsem všechno takové to semišové a podobné chlupaté oblečení a bylo po problému (a to jsme měli samé takové, u kterého byl předpoklad, že by mělo být kvalitní). Jinak mu nic nevadilo a není alergik.
Důvodů ovšem může být hafo, tohle je jen takový možný tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
26.8.10 21:02

jestli bude mit rano oci zarudlea vytok, zavolam pediatrovi, at mi poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
26.8.10 21:12

Malý si je taky třel, většinou měl v nosíku snoplík, asi ho to svědilo........

Asi bych zbytečně do očí nezasahovala, pokud nejsou červené a nemají výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.8.10 21:14

Malý si je mne taky často, ale u něj jsem vypozorovala, že to dělá, když je nervozní. Některá miminka se prý tak uklidňují. Ale u nás si právě tím častým mnutím už do očiček infekci zanesl. Hlídej to, jak bude výtok nebo rudé spojivky, tak radši naklusej k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.10 21:16
LeníkDOMO píše:
Malý si je taky třel, většinou měl v nosíku snoplík, asi ho to svědilo........Asi bych zbytečně do očí nezasahovala, pokud nejsou červené a nemají výtok.

Taky si myslim ,jestli nema vytok nebo zarudle nedavala bych ani ty kapicky,radeji pockej..Nas maly mel zanet ,dostala jsem kapicky na pohotovosti ,ale nevedela jsem jak dlouho je mam davat,maly si stale mnul ocicka,snad tyden a prestal po vysazeni kapicek,takze vse s mirou a jestli nema vytok nekapala bych nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.8.10 21:45
Kakika píše:
Malý si je mne taky často, ale u něj jsem vypozorovala, že to dělá, když je nervozní. Některá miminka se prý tak uklidňují. Ale u nás si právě tím častým mnutím už do očiček infekci zanesl. Hlídej to, jak bude výtok nebo rudé spojivky, tak radši naklusej k dr.

Tak Tom zase když se mu něco nelíbí, nebo když něco nechce. Klasika- Tome, napij se, podám flašku s vodou - mne si oči. Přiblížim se s kartáčkem na zuby - mne si oči. Chci ho přebalit, jdu stříhat nehty…

• Citovat
  • Upravit
16694
26.8.10 21:47
neczuz píše:
Kakika píše:
Tak Tom zase když se mu něco nelíbí, nebo když něco nechce. Klasika- Tome, napij se, podám flašku s vodou - mne si oči. Přiblížim se s kartáčkem na zuby - mne si oči. Chci ho přebalit, jdu stříhat nehty…

jo, máš pravdu, dělá to i když odmítá poslušnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.4.13 16:48

Ahoj, obnovuji diskuzi, malý si při kojení nebo v poloze jen na levém boku mne očíčko, ve kterém měl před 3 měsíci zánět a asi ho něco musí svědět nebo dráždit tak, že se odtrhává od prsu až se nakonec přes „jakousi“ zábranu stejně nechytne. Nevíte, co by to mohlo být? Pozoruji to zhruba měsíc od „vyléčení“ oka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.13 14:13

No náš malý si očička třel kolem třetího měsíce taky při kojení. Potom se mu objevil atopický ekzém a mudra říkala, že to může mít souvislost. Vynechala jsem v jídle všechny alergeny jako čoko, mléko, ořechy, med, koření… a spravilo se mu to tak za cca 14 dní. Potom jsem postupně začala zase přidávat všechno zpátky do jídla až jsme přišli na to že mu vadí čokoláda… tak to můžeš zkusit, třeba je to taky nějaká minialergie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.5.13 17:24

@janulka31 Čokoláda už mě taky napadla :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
1.9.13 20:20

Ahojky,
obnovuji diskuzi, nevím si rady:-(Mám holčičku 4měsíce a už pár dní si mne oči, ale jen když má oči zavřené, což je když jde spinkat, drtí si je tak že měla i prasklou žilku v oku, musím ji držet ruce při usínání a celkově se spinkání zhoršilo, budí se častěji a mne si je, na zánět to nevypadá nic jí z očiček neteče. Prosím nemá někdo podobnou zkušenost???Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
1.9.13 20:39

Naší je skoro 7 měsíců. dělá to doted. Když je ospala nebo přetažená. Je to normální. Zánět nikdy neměla. Kolikrát je zdrápaná kolem očí. :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure