Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, tak jsem dostala takový nápad na založení skupiny pro výmenu kuponku do dmka, myslím že se to bude hodit každé mamině, já mám doma hrozně moc tech slev, spoustu jich nevyužiji a jiným mamkách se budou třeba hodit
takže když budete chtít můžete do skupiny napsat jaké kuponky máte a za jaké by jste je chtěly vymenit
skupina je založena, už jí jen schválí administrátor
díky každému kdo se připojí
zuzka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Určitě dobrý nápad.Já nabízím všechny kuponky co v té knížce,jsou,myslím,že zas tak důležité pro mě zrovna tyto věci nejsou,za kuponky na 4BALENÍ UBROUSKŮ BABYLOBE.Kuju všem ![]()
Jedná se o slevovou knížku pro miminka,jsem zapoměla dodat ![]()
jo jo, taky mám kuponky, které nevyužiji a je jich hodně
Třeba na nějaké UM, na přesnídávky (Saša mi to jíst nechce), na jídlo a kaše atd. A i na ty ubrousky Babylove by se nějak našly, já teď už kupuji hlavně Huggies
a na ty kuponky samozřejmě nemají
![]()
Zuzi dobry, napad mam taky kuponky ktere nevyužiji a nejake bych brala:-)
zuzka.mamka píše:
ciniminisku, právě že tohle napiš do té skupiny pak víš díky
už jsem tam byla. Jen nevim kam mám napsat seznam kuponku. Jestli do diskuse nebo na nástěnku
super taky vedu dm kupony, hlasim se do skupiny:)) menim vse za alverde,babylove ubrousky a nutrilon:D mam spoustu kuponu na pleny, kosmetiku, prikrmy… ..akorat nevim jak do te skupiny napsat
monjie napiš seznam do diskuse ve skupině. Jinak mohu nabídnout alverde proti opruzeninám sleva -20kč,pečujicí dětský krém -25kč a dětský pleťový a koupelouý olej -35kč za hami příkrmy nebo nutrilon kaše
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat