Řvoucí mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
1.9.10 15:32

tak ja to zkusim treba to pomuze. hele pomaha na prdiky ,kdyz budu mit fenyklovy caj? me rikala sestricka tak pul litru denne, a pak jsem dostala caj a ten je pro miminka od 2 týdne. radsi bych ho pila ja nez malej. je tak to pak taky neco musime poridit, mame lehatko tak uvidime jak se mu v nem bude libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.9.10 18:32

Tak tohle ti neřeknu, já už od porodnice piji fenykl, malý je jen kojený, nic jiného zatím neochutnal. Denně jsem vypila tak 3 fenyklové a 1 kojící, ale zda to pomáhá ti nikdo neřekne. Někdo dává probiotické kapičky, ale ty jsou drahé a opět nikdo neví, zda se s tím to mimi popralo samo nebo zabrali ty kapičky. :think: Používám babycalm, ten je od 1 měsíce. Je to přírodní, takže to jsem byla ochotná dávat, jinak těm průmyslovým věcem moc nevěřím. No jak jsem psala 5. měsíc na krku, a když ho to popadne, svíjí se jako had. :think: Kamarádka jí hrachovku, čerstvé pečivo a Ondráš zvedne nohy, prdne a je klid :mrgreen: Jo lehátko si holky chválí, tak ho pořádně využij, oni jak jsou starší, tak už je tolik neba :wink: :mrgreen: Jsou to malý „vychčijóni“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
6.9.10 20:27

Ahoj holky..ze zacatku jsme meli take problem s koupanim porad u toho brecel a neprestal.nevedela jsem si rady :( dala jsem studenejsi vodu a od te doby je klid neplace ani kdyz ho vyndam na prebalovak.jinak brecel do te doby nez dostal napapkat.s dudlikem jsme taky meli problem az jsem dostala od kamaradky jeden od MAM maji je v DM.a nechce jinej vsechny vyplivne.na prdiky uzasne,tedy alespon nam,zabiraji probio kapicky.jsou sice drazsi,ale kdyz to drobeckovi pomuze :palec: doktorka rikala,ze je mohu take kombinovat se sabikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
7.9.10 10:25

mmniska: mi jsme zase vyzkouseli , ze malej ma radsi teplejsi vodu a v koupelne mu trochu pritopime asi bude po me :) myslis ten Mam 0-2 mesice? ja mam ten vetsi a ten mi nechce no ze bych ho jeste zkusila koupit, prej maj dobry i lahvicky. jojo ty uz jsme taky koupili a zacali uzivat, a jak dlouho je mate? a kdy jsi videla zlepseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
7.9.10 10:47

Potvrzuji účinost dudlíku MAM- bez něj by jsme byla v pytli :lol: mám jich doma 6 druhů a tenhle jedinej si nechá v pusince a opravdu jí utlumí na 99%
Na prdíky vřele doporučuju pytlík s peckama třešní-koupí se v DM za cca 100kč. Nahřeje se v mikrovlnce a dává se prckovi na bříško.Ty pecky drží dlouho teplotu. Malé se to líbí, tak jí to dávám i na spinkání večer pod peřinu. Připadá mi, že jí to uklidňuje, protože cítí to teplo a podle mě si myslí, že jí hřeju já.. je pak hrozně hodná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.9.10 21:59

jj zkus ten 0-2mesice.no rekla bych ze to trvalo tak 14dni.ale nas prcek je dost aktivni a dost kope nozickama to mu pomaha..porad by se jen valel na brisku a to mu take dost pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
8.9.10 11:03

animatu: vcera jsem ten dudlik chtela koupit ,ale v DM meli jen vetsi a ten doma mam musim se podivat do dalsiho DM. jo a diky za radu s tim polstarkem, zrovna jsem se chtela zeptat kde ho muzu koupit, taky ho vyzkousim, vcera ho chytli vecer chudak nemohl kvuli tomu spat :(

mmiska: no malej se z toho taky snazi vyprdet sama dost se u toho krouti a tak, no uvidime snad to zabere 14 dni je jeste neberem tak je to tak 8 dni, a slysela ze se daj dovyst ze slovenska o 50 levneji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.9.10 13:46

Love, já mám pocit, že teď byl tenhle dudlík u Maminky jako dárek zdarma, tenhle malý :think: Tak vidíš, jak jsi to s tou vanou vychytala, my byli včera na info schůzce ohledně plavání a prý budou ve vodě 31st., takže to bude fakt chladné - pokud tedy budeš chtít pak chodit plavat, tak teplotu postupně snižuj. I když náš také raději chladnější, tak tohle bude „hysterák“ :zed:
Probio kapky vyjdou nejlevněji prý v Polsku, pokud máš možnost si je nechat dovést. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kokozka
8.9.10 16:33

dotaz

mám jen dotaz, doktor ti to schválil? Mě náš řekl, že zatím mímo nic nesmí! takže piju jen já fenyklový čaj… :-(

• Citovat
  • Upravit
35545
8.9.10 16:48

Kokozka co doktor to jiný názor, kamarádce také doporučil sab simplex a probiotické kapky, naše doktorka je silně proti, takže nedoporučuje, musíš si to rozhodnout sama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.9.10 18:24

jo jo neco o tom,ze jsou na slovensku levnejsi jsem slysela.mam tam nejake zname tak se jich zkusim optat.no dej vedet jestli kapicky zabraly.no a na plavco chodime jsou nam 2a pul mesice tak mame zatim jen plavani ve vanicce a teplotu vody si ridime podle toho na jakou teplotu koupeme doma.na plavani do baziku se chodi v 5 az 6ti mesicich a to si myslim ze uz nebude problem kdyz bude voda chladnejsi..ne tedy ledova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
8.9.10 18:35

taky jsme plavali doma ve vaně, to byla instruktorka u nás, jednou po šestinedělí a pak ve třech, teď nám bylo pět měsíců, tak jdeme do velkého, no stejně to prý pro ta mimča je šoking, uvidíme v neděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.9.10 09:49

kozisek: tak jsem konecne sehnala tak dudlik od Mam a on ho malej stejne nechce, nejdyl ho mel v puse asi 2 minuty. s tema kapkama je to tak, ze v polsku maj jen 5 ml baleni, je to levnejsi v souctu jen o 100kc, snazim se sehnat nekoho kdo to doveze ze slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.9.10 11:12

a pouzivas i sab simplex?ja kdyz ho dam malemu na dudlik tak se muze ududat :) nekdy u toho i usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.9.10 12:39

mmniska: zitra jdu k doktorce tak se ji na to zeptam,prej se muze od 1 mes. jinak mi ho porad plive, tak jedine ze by tohle zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí