Výpočet v dotazníku autistického chování

7157
16.3.15 21:16

dotaznik-autisticke chovani

Ahoj, vyplnoval nekdo dotaznik na autisticke chovani?? Co znamena ten vypocet?? Ted jsem ho vyplnovala a mela jsem secist souhlasne odpovedi minus nevim, nejsem si jista a deleno 65 krat 100. Zajima me co znamena ten vysledek :lol: Dekuji za kazdou radu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5073
16.3.15 21:23

@kelynka Je tam pod tím skóre a co to znamená - v tabulce. Dělíš a násobíš to, aby byl výsledek v procentech. Ale, rozhodně z toho nevyvozuj žádné důsledky a závěry, je to jen vodítko, že bys při určitém skóre měla zpozornit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.3.15 21:23

@kelynka Mozna se pletu, ale u nas se to vyplnovalo k hodnoceni anposouzeni zda ma dite autismus a jaky typ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
16.3.15 21:27

@maminka189 U nás se to moc neřešilo, prý je to jen orientační vodítko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.3.15 21:30

@AndilekOli ja nevim, tohle bylo asi 5 dotazniku o triceti stranach :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
16.3.15 21:32

@maminka189 Jo tak to je něco jiného. Tohle co myslí zakladatelka je takový ten klasický orientační na webu. Pokud se tedy nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.3.15 21:37

@AndilekOli jj je tam nejakych 70 otazek, vytiskla nam ho psycholozka, ale zadna tabulka tam neni o vysledku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
16.3.15 21:46

@kelynka není to tohle? To je DACH test pro děti, používá se. http://auticekjenicek.blogspot.cz/…ty-dach.html Tam je pod tím i hodnocení. Každopádně obvykle je to, čím víc bodů tím vyšší skóre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.3.15 21:48

@kelynka Aha tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.3.15 22:33

@AndilekOli ano to je ono.. Jeziis, takze kdyz mam 15souhlasu, tak je to dite s MR?? To snad ne :zed: :zed: Neco tam teda pozmenila v nekterych otazkach, ale i tak me to rozhodilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.3.15 23:35

@kelynka buď v klidu, je to jen orientační… navíc, třeba jsi některý otázky špatně pochopila… já se psycholožky kolikrát musela zeptat, co přesně se tou kterou otázkou myslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.3.15 07:03
@kelynka píše:
@AndilekOli ano to je ono.. Jeziis, takze kdyz mam 15souhlasu, tak je to dite s MR?? To snad ne :zed: :zed: Neco tam teda pozmenila v nekterych otazkach, ale i tak me to rozhodilo :zed:

Klid, to bych spíš chápala tak, že nejspíš nebude PAS než že by dítě bylo MR ;) Jen pro srovnání moje dítě s pravděpodobně vysokofunkčním autismem (hraničním, řeší se to až teď v první třídě) má souhlas v asi 35 otázkách. Byla bych, být tebou - minimálně zatím - v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.3.15 07:29

Holky diky jsem z toho uplne na nervy :,( Tady ten test se musi na nejakem podrobnejsim vysetreni overit ne?? Ano, u spoustu otazek jsem si taky rikala co tim asi mysli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
17.3.15 07:32
@kelynka píše:
Holky diky jsem z toho uplne na nervy :,( Tady ten test se musi na nejakem podrobnejsim vysetreni overit ne?? Ano, u spoustu otazek jsem si taky rikala co tim asi mysli :zed:

Jasně je to jen orientační, víceméně to říká, jestli by se mělo nebo nemělo dělat vyšetření. Nic jiného. Kolik je dceři/synovi? Dělají se podrobná psychologická a psychiatrická vyšetření. Testuje se alternativní diagnóza. My lítáme po poradnách už skoro 3 roky a ještě nemáme hotovou diagnostiku - teprve teĎ to vypadá, že bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.3.15 09:51

@AndilekOli Dcera je sledovana uz od narozeni na rizikove neurologii pro nedonosene deti. Narodila se 26.tyden, druhe dvojce. K psycholozce chodime dva roky, tam ji autismus vyloucila. Dcera ma 3roky a nechce mluvit. Tak pani z logopedie rekla at jdeme na podrobnejsi neurologicke vysetreni. Sla jsem tady u nas na neurologii a ona mi tvrdi, ze ma podezreni na autismus, ze chce aby sla mala k jinemu psychologovi a pak pojedeme do Brna na magnetickou rezonanci atd za hospitalizace. Podle psycholozky v Brne se male nechce mluvit, ale vsemi rozumi. Doma to vidime taky, ze je chytra, ale nechce mluvit.. Je tvrdohlava, takze nechce nikoho ted poslouchat, prozivame obdobi negativismu.. Dcera v ordinaci nechtela ukazat ani zadne zviratko, neotocila se na jmeno.. jen ji zajimalo vse okolo :zed: Doma kdyz chce tak to umi i u psycholozky, ale taky ji to na prvni navsteve delala, ze vse shazovala a nechtela spolupracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová