Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám odlehčenou diskuzi na pobavení. Co vás baví nejvíc na světě? Pište co chcete, třeba i koniny. Tak momentálně mě nejvíc baví spaní, jsem urvaná, asi se nedočkám ani příspěvků zde.
Nekdy me bavi hrat blbce, abych videl jak blbi jsou ostatni… ![]()
Aktuálně mě baví být u televize a mít klídek. Uff, dítě spí.
Mě baví jet busem/vlakem/tramvají, koukat z okna a poslouchat hudbu… ![]()
Jen tak v klídku chodit po obchodě nebo na eshopu a nakupovat a vybírat. ![]()
Mě nejvíc baví moje dítě-když ho držím v náručí a oňuchňávám a ocucávám a pusinkuju-a ono se nechá, a když mě případně řekne, jak mě má rádo. to jsem na vrcholu blaha.
jinak, přiznávám, velice ráda spím. jo a hooodně ráda čtu. po večerech. a je to už pár let, ale ráda jsem se opalovala, teď už z toho sešlo, chybí čas a prý to je extra nezdravé. jo a čas od času miluju shopping hadříků apod.
Příspěvek upraven 26.12.21 v 16:21
Mě třeba baví o víkendu uklízet, pokud teda zrovna hned za mnou nejde holčička a uklizené místo nezafláká hračkama, je to asi děsně lákavé na lesknoucí se umyvadlo naskládat výstavku Petshopáků
ale líbí se mi jak je to za mnou vidět ![]()
A taky mě baví spát, číst a spoustu dalších věcí, jako třeba hrabat se v rodokmenu, ale to ne vždy ![]()
Dobré jídlo, a když syn spí a já si sednu k telce, počítači, nebo knížce a mám klid:) pak jdu spát a je klid celou noc - to je nejlepší ![]()
Nebo mám ráda hraní se synem, když je hodnej a není protivnej jako většinu dne ![]()
třeba jídlo mě nijak zvlášť nebaví
vaření nesnáším, nakupování mě nebaví, běžná jídla doma sním jen proto, abych neměla hlad… snad jedině v restauraci, ale to bych musela mít možnost jíst v klidu a někdo cizí by mi to zaplatil ![]()