Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@budi píše:třeba jídlo mě nijak zvlášť nebaví
- chození po lese, po horách
- práce na zahradě, dlouhá, když jsem pak utahaná a vím že to všecko krásně vyroste
- čtení
vaření nesnáším, nakupování mě nebaví, běžná jídla doma sním jen proto, abych neměla hlad… snad jedině v restauraci, ale to bych musela mít možnost jíst v klidu a někdo cizí by mi to zaplatil
a co když ti to krásně nevyroste, ale krásně chcípne,? ne promin, nemyslím to zlep, ale přece to u kytek nikdy není jistý.
Me toho baviiii
… ale pripomelo mi to, ze drive jeste na zakladce jsem mela obdobi kdy jsem fakt desne rada chodila spat protoze jsem potom jakoze „snivala“… proste jsem zalehla, zavrela oci a pak si snela treba jak mam muze a deti a nebo jak jsem nekde daleko v cizine a pracuju jako letuska a nebo nejake drama, ze me treba nejaky muz opousti nebo proste neco cokoliv, nejakou pubertalni naivni predstavu
ale bylo to jakoby film co jsem si predstavovala, a takhle jsem si snivala i hodne dlouho do noci a nebo v buse cestou do skoly, v aute porad vzdy a vsude… A svym zpusobem me hrozne mrzi, ze uz to dnes nedokazu ani kdybych se rozkrajela, ja uz proste nemam tu fantazii a hlavne tu bezstarostnost, driv jsem si dokazala snit o kazde pitomine ale ted uz to nedam okamzite zacnu myslet realne a story je v pr…
no a nekdy je mi to lito, ze uz to nejde, bylo to fajn odreagovani. Mela jste to nektera taky tak? ![]()
Koukám, že spánek není moc originální
(to mě totiž taky baví nejvíc)
Moje děti a pak pouštění písniček na youtube, hlavně když se mi podaří najít nějaký napůl zapomenutý klip z mého mládí ![]()
@every.lee jj, taky jsem to tak měla a dělám to vlastně pořád, hlavně když nemůžu usnout a hlavu mám zacpanou starostma, tak si třeba představuji, kam bysme mohly jet s dcerou na dovolenou, co dobrýho bysme tam ochutnaly, jaké je moře… Nebo třeba plánuji její oslavu narozenin, ta už je ovšem reálnější ![]()
Mně hrozně baví válet se ráno v posteli
Jen se tak převalovat, usínat a probouzet se
Pak mě baví snít
plánování a zařizování baráku a zahrady, kecání u vínka s kamarádkami, někdy courání po krámech a tulení s mojí mazlící dcerou - to je droga ![]()
Nejvíc ze všeho mě baví NESPĚCHAT. Prostě cokoliv, co dělám, dělat v klídku. Toho se mi bohužel v poslední době dostává pomálu
.
Mě nejvíc na světe baví válet se na pláži u moře a vyhřívat se na sluníčku
Škoda, že je to jenom jednou za rok…
Baví mě být se svými dětmi, dělat jim večeři, číst v posteli, dělat bubliny před spaním. To mě nabíjí hroznou energií. A taky si v teplem podvečeru dát studené pivo na terase a číst si tam knížku až do tmy. Nebo sedět s mapou a plánovat víkendový výlet, hledat k tomu vlaková spojení, cíle, hospody…
Spánek, výlety, můj syn, udělat někomu radost, a v poslední době mě baví, že nic moc neřeším a mám dobrou náladu