Doučování pro prvňáčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
12.11.16 13:38

@Moise ano i u nás.. mám teda dala dvojku, ale nehroutila jsem se z toho, i když přiznvám, že prostě jsem byla v šoku, ale ona mi říkala, že svět nestojí na tom, mít samé jedničky v první třídě, že většina je motivujicích.. U nás ale tu 2 dát musela říkala, že je to horší 2 dokonce…
Teď je kluk ve druhé třídě jedeme podle rad a můžu říct, že to má mezi 1-2…
Spíš ta durhá třída mi přijde, že je lehčí a nebo prostě to víc dává jak v první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
12.11.16 18:39
@kotyk píše:
@Moise Mírnější případy ano, naše nejmladší má ale třeba papíry už od tří. Ale ta je opravdu učebnicová. Včetně poruch spánku, motoriky, afektivity, no však to asi v mírnější verzi znáš.

Aha. No náš má naštěstí taky nějakou lehkou formu, ale i to stačí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
12.11.16 18:42
@Janasas píše:
@Moise ano i u nás.. mám teda dala dvojku, ale nehroutila jsem se z toho, i když přiznvám, že prostě jsem byla v šoku, ale ona mi říkala, že svět nestojí na tom, mít samé jedničky v první třídě, že většina je motivujicích.. U nás ale tu 2 dát musela říkala, že je to horší 2 dokonce…
Teď je kluk ve druhé třídě jedeme podle rad a můžu říct, že to má mezi 1-2…
Spíš ta durhá třída mi přijde, že je lehčí a nebo prostě to víc dává jak v první

Mě paní učitelka říkala, že kdyby přišla kontrola, že by si tu 1 z češtiny u něj na konci roku asi těžko obhájila. Ona byla super v tom, že ho fakt známkovala podle jeho možností. Věděla, na co má a když to předvedl, dostal za 1, i když za to samé by třeba jiný žák dostal horší známku. Říkala, že oceňuje u něj hlavně ten pokrok, protože je fakt, že září/říjen a skoro do vánoc to byla fakt tragédie, nešlo mu to, vztekal se, no nervy tekly na všech stranách. Pak se to zlomilo a ke konci roku fakt ten pokrok vidět byl

Taky mi přijde teĎ druhá třída jednodušší, ale ono je to proto, že už je prostě navyklý na nový režim, ví co se od něj chce, mozek už je trénovaný, i ta soustředěnost je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
12.11.16 18:43

@Moise a vy máte nějaký dys něco a nebo co máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
12.11.16 19:15

@Janasas to netuším :oops: loni jsme byli v ppp a v první třídě nejsou schopní nic diagnostikovat, i když už tehdy zkoumali „písmo“ a zdálo se jim lehce dysgrafické. Měli bychom jít letos znovu, ale nějak se mi tam nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí