Doufám

9
27.7.06 15:59

Doufám

Ahojky všem kdož navštěvují tyto stránky. I Já po dlouhém váhání jsem se rozhodla se svámi podělit o své trápení.

Jsou to skoro již čtyři roky co se s manželem snažíme o miminko, první rok byl docela v pohodě i když slzička vždy ukápla. Po ročním snažení mě má doktorka doporučila měření bazální teploty, poté nasazení clostybegitu na 2 měsíce a i když toto napomohlo tak došlo na průchodnost vejcovodů a manželův spermiogram, vysledky v pořádku. A mezitím stale to neúprosné snažení.
Po všech těchto výsledcích jsme byly vysláni do specializovaného centra GEST Praha. Následoval vstupní pohovor a měsíc pozorování vejcovodů jestli vajíčko dozrává. Poté následovalo první IUI podle pana doktora tak 20% úspěšnost velkou naději jsem tomu nedávala. Po necelém měsíci jsem zjistila že jsem v tom byla to nepopsatelná radost :P . Následovala kontrola u pana doktora v Praze potvrzení těhotenství s tím že pan doktor si ještě nebyl jist kolik je tem miminek jestli 2-3. Následovala další kontrola po 14dnech, s tím že jsem začala trošku špinit, opět to vypadalo stejně, s tím že pan doktor nám oznámil že si nemáme dávat tolik nadějí. Po týdnu padl verdikt miminku nebuší srdíčko a nástup do nemocnice na potrat :cry: . V nemocnici to bylo nekonečné.

Poté tři měsíce klid a znova IUI, další dvě se nepovedly a příští týden jdu na další pokuď i toto nevýjde tak na:,–(ěj léky ovšem jen když to bude schválené. A pak IVF.
Nejhorší je že kolem mě jsou samé těhulky a maminky s mimčama.

Nyní doufáme, že se vše povede a konečně budeme mít malého caparta, nic jiného nám nezbývá než doufat a věřit , tak jako ostatním, kteří stále čekají na to své mimi.

Přeji Všem hodně zdaru a pevné nervy a milovaného manžela či partnera.
Merci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
27.7.06 16:13

ahoj Merci :)

tady na emimi je spousta holčin ve stejne situaci, pokud mas zajem tak pojd mezi nas na PROFI SNAZILKY. Uz podle nazvu ti je asi jasny, ze tam jsou vetsinou holky, ktere se o mimi snazi uz delsi dobu a prosli uz taky mnohym a maji stejne nebo podobne zkusenosti jako ty. Vzajemne se podporujem a s holkama je tam fakt sranda, pofoukame kazdou bolistku a jdeme dal tou nekonecnou cestou za miminkem.
Preju brzke tehu a malo trapeni :wink: :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
27.7.06 16:23

ahojky
přesně tak - pojď mezi nás Profi snažilky. Každá tam máme nějaké to svoje trápeníčko a holky jsou báječné, jsme tam moc dobrá parta…
třeba ti pomůže si s náma vylít srdíčko!!
Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.7.06 17:23

Mercik neboj vsechno spatne musi jednou skoncit. Byla jsem na tom podobne, za sebou dva potraty, snazime se uz 6 let. Ted se snad zadarilo, tak doufam, ze to vyjde. Drzim si palce a verim, ze jo.
Drzim Ti do dalsiho snazeni palecky a nevzdavej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.7.06 16:30

Moc děkuji alio, macelino i tobě jessy, jsem opravdu ráda že se mohu někomu svěřit se svím trápením a rozumí mi jak se cítím. Výhradně tobě Alio zatí to nevzdávám ikdyž je to někdy hodně těžký. Jsem moc ráda že se můžu alespoň někomu svěřit. Merci

P.S. zvali jste mě mezi profi snažilky ,jelikož to tu ještě tolik neznám tak nevím jestli tím myslíte stránku snažilek nebo kde mám hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
31.7.06 06:11

Merci - PROFI SNAZILKY najdes jednoduse, v diskuzi STEJNA SITUACE :wink: :D vetsinou tam nekdo je, takze muzes videt PROFI SNAZILKY i na hlavni strance emimina, uplne dole v okynku NOVE KOMENTARE :wink: :D
Neboj se a pojd mezi nas, jsou tam holky, ktere maji za sebou potraty, IUI atd atd :D :lol: :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí