Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@odule píše: Více
My tam byli a není to vůbec tak zlé, jak někdo píše. Bazény jsou super, k moři kousek. Jídlo nebylo špatné, ale je dobré si u oběda hlídat, jestli jim to někde dlouho nestálo. Já tam potkala takové naváté maso. Ale jinak dobrý.
@alisekR píše: Více
Tak super díky
a more je tam čisté? Neni moc studené?
@Amalthea píše: Více
Ten mám v užším výběru. Už jsem na něj koukala i na skupině Djerba a chválí ho. Děkuji za připomenutí
Když se člověk oprostí od toho, že jsou Bulhaři tak trochu laxní bordeláři, tak to bude příjemná dovolená
Je tam hezky ![]()
Průzračné. Opravdu pěkné. My byli od 20.6 a bylo krásné teplé. Jen jsou tam vlny a dost. Moje děti to tedy milují. Takže nám vlny nevadí..
@Simod píše: Více
Ano jsou bordeláři, stejně jako v jiných destinacích, kde mimo hotely je bordel.
od toho musí člověka oprostit
To ano, ale jakmile se to týká samotného hotelu, tak může být těžší se od toho oprostit ![]()
@alisekR rozdíl mezi djerbou a tureckem je fakt velký. Ať už v čistotě, nebo hlavně v jídle.
Nevím, kolik chceš do dovolené investovat, ale pro děti je super: TUI MAGIC LIFE Belek (my jsme tam byli, když se ještě jmenoval Asteria) + je výhoda, že je do půlhodiny od letiště, takže odpadá několika hodinové objíždění hotelů po příjezdu.
@kateka.1 píše: Více
Děkuji za typ. Já chtěla na Djerbu ne kvůli levnější variantě, ale chtěla jsem, aby děti zažili jiných typ moře než jinde v Evropě..do Egypta já nemůžu se svými střevy. Ale je pravda, že v Turecku jsem byla jako bezdětná a super to bylo.
@odule my jsme loni byli v kotvě, last za 30tis pro celou rodinu a vše v pořádku, jediné mínus bylo, že se v Bulharsku všude může kouřit a my jsme nekuřáci…jinak pokoj veliký, jídlo dobré, aquapark suprový, moře kousek…před hotelem jsou autíčka, minigolf, výletní vláček, dá se jet busem do starého nessebaru a pak třeba MHD lodi a pak busem…takový hezký okruh…kousek od letiště…v hotelu denně zmrzlina, ledová tříšť, celý den ovoce, saláty, různé animační programy…moře čisté a teplé ![]()
V S’Illot je naopak mrtvo, nepletes si to? My jezdime pravidelne do Sa Coma/S’Illot, i letos. Cala Millor se nam libi moc, ale tam jsem nenasla hotel, pro nas vhodny.
@Anonymní píše: Více
Moc dekuju, tak ted uz se docela i tesim
snad to tam sama se synem zvládnu (je mu 7) a bude se mu tam libit
@odule měli jsme s sebou děti necelý rok a necelých 5let, velká už je zkušená cestovatelka, létá i s našimi sama a menší to měla první leteckou dovču ![]()