Zkušenosti s táborem pro dospělé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
11.1.25 05:47

Zkušenosti s táborem pro dospělé

Máte někdo zkušenost s táborem pro dospělé ve stylu Survivor?
Já nemám dobré zkušenosti s tábory obecně a nemůžu se rozhodnout jestli mám na konci srpna jet, ale láká mě program a samozřejmě navázání nových přátelství, ale jsem opravdu nerozhodnej a jelikož neznám nikoho kdo by měl s tímto táborem zkušenosti, tak se ptám zde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2817
11.1.25 07:51

Mam kamarada, ktery takove tabory porada, ne tedy se zamerenim Survivor, ale spis fantasy. Pro me by to nebylo, ale pokud te dana tematika zajima, proc ne. Je to proste pobyt s podobne zamerenyma lidma. Asi bych tam jela radsi nez treba sama k mori…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15096
11.1.25 07:53

To jsem vůbec nevěděla, že existuje. Pro mě by to byl trest, se něčeho takového zúčastnit. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
11.1.25 08:46

Známí byl nedávno na táboře přežití. Několik dní v mrazu. Učili se přežít z lesa, sněhu a mrazu. 🥶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:06

No Survivor mě láká nejvíc, né že bych to sledoval, ale babička to pravidelně sleduje(velká fanynka) a tak mě napadlo, jestli něco takovýho existuje a našel sem na internetu tábor a mají tam nabitý program a je to na týden a já mám rád výzvy, tak se rozhoduji, jestli do toho mám jít. Každopádně, konec srpna je pro mě ideální a i cena je docela dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101499
11.1.25 10:16

@Benda27 Upřímně, proc ne, pokud te to laka, ale mě osobně prijde tyden o ničem, nez se vsichni stihnete rozkoukat, tak je konec. Tyden mi prijde fajn na akce typu vytvarno, focení, rukodělky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:18

@Alušáček
Existuje, ale nejmenuje se to Survivor. Jinak věřím, že to není pro každýho, ale na druhou stranu tam nikoho do ničeho prý nenutí, akorát je asi škoda se nezúčastnit - si myslím, i když úplně vše stihnout nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:23

@j.a.n.i1
Dovolím si nesouhlasit, i když je pravda, že sem byl jednou na táboře o ničem - extra nuda a tam sem se s nikým za týden neseznámil, ale právě kvůli odlišným preferencím a jinému očekávání a celkovému průběhu toho týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
11.1.25 10:26
@j.a.n.i1 píše: Více

Ono to je také o úrovni takového „kurzu“. Přeci jen je i dost lidí, pro které je nepředstavitelná výzva třeba už jen pouhé přespání v lese… Pro takové je týden až až, a budou mít zážitků, že je budou zpracovávat celý rok. Že by se to v takovém případě mělo jmenovat spíš nějak jako „Survivor aneb jak přežít týden bez internetu a sojového latté“ je věc jiná, ale pokud někdo nemá ani nejmenší základy, nelze ho poslat hned do něčeho drsného. Nebo lze, ale je to spíš kontraproduktivní.

• Citovat
  • Upravit
27
11.1.25 10:27

@padesátník
:potlesk:
Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:39

@padesátník
Já znám spoustu lidí, kteří nevydrží bez mobilu, internetu apod. ani den, natož týden a už je vidím, jak skáčou po hlavě do něčeho takového, takže by to bylo opravdu kontraproduktivní a nesmyslné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
11.1.25 10:52

Googlila jsem nasla jsem takovy tabor od Layno tour? A cely tyden tam vari Fully Belly? Tak uz jen kvuli tomu cateringu to za to stoji :potlesk:
Hned bych jela :lol:
A ta agentura je super, dela skvele zazitkove akce a zajezdy, tak nevahej a jed, rozhodne nebudes litovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:54

@Knizka
To je přesně ono :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.1.25 10:57

@Knizka
No jestli se rozhodnu jet, tak až to povím babičce, tak bude skákat radostí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
11.1.25 10:58

Mam známýho, co dělá kurzy přežití, v různých termínech i individuální nebo např. jako teambuilding, různý stupně. I pro rodiny s dětma, takže taky uvažuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí