Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@inzenyrka85
Já uvidím ještě podle financí apod., ale určitě někam vyrazím.
@Benda27 píše: Více
Znam tu agenturu uz x let a znam mnoho lidi co s nimi jezdi (vsichni max spokojeni), znam ty kluky co to poradaji i kluky (a holky) z cateringu. Ja nevedela ze toto taky delaji, ale je to super a az tam budes a budes si to uzivat a pochutnavat si na dobrotach, tak si na me vzpomen
jdi do toho ![]()
@Knizka
No já se těším na zpěv u táboráku, protože už jsem jim psal mail a oni mi odepsali, že tam někdy hrajou na kytaru, tak sem rád ![]()
@Benda27 Znam Prazdninovou skolu Lipnice. Z doby pred desitkami let. Evidentne porad funguji. To byl velmi kvalitni a intenzivni zazitek hodne o prekonavani komfortni zony, ale zalezi, co hledas. Nebyl to ale Survival. Pokud hledas nove lidi, tak zazitkovka pro dospele je urcite dobra volba, jen bud pripraveny, ze se o sobe mozna dozvis veci, ktere mozna ani nechces vedet
. Preju, at dobre vyberes a uzijes si to.
@Hobitka
Díky a já se nechám radši překvapit, já se nerad připravuju ![]()
@Knizka
Měl bych dotaz - je možnost si tam zahrát na piano nebo zazpívat? Samozřejmě né profesionálně, ale jako koníček, hobby. ![]()
@Knizka
To je jedno, kdyžtak se nechám překvapit. Mně jde hlavně o tom aby tam byli lidi s podobnými zájmy, protože už jsem zažil buď extra nudu nebo samý hluk, alkohol a hlavně nevychovanost, takže tak.
@Knizka
Teď mě napadlo - existuje nějaký tábor, kde se hraje a zpívá a je to pro dospělý? Protože to by mě taky bavilo.
Tohle casto nabizi tabory pro deti a muzes tam jet jako vedouci ![]()
7 dní se dá přežít a kdyby ne, tak odjet můžeš vždycky. Pokud tě to zaujalo, tak to zkus. Bude to zkušenost. Vystoupení z komfortní zóny.
Co se může stát nejhoršího? Přijdeš o nějaký peníze a pár dní dovolené… To zase tak velké riziko není…
@Benda27 Na táboře s Layno Tour jsem nebyla, ale vím, že kdo tam jel, byl tam spokojený. Tábor je ale spíše pro extroverty. Je tam nabitý program - hry, soutěže, zpěv u táboráku. Alkohol se tam taky pije - samozřejmě záleží na každém, jestli pít bude, nebo ne. Když řekneš, že pít nechceš, budou to respektovat. Zahrát si na piano tam asi možné není, jedině, že by někdo vzal s sebou klávesy.
Nebo vyzkoušej pobyt od Prázdninové školy Lipnice - to ti možná bude vyhovovat víc.
@Jana Martinková
Už jsem rozhodnutý - ségra mi poradila - prý ať jedu. Doslova řekla: už mě neštvi a koukej dělat co tě baví a přitahuje a má pravdu. Sem introvertní, ale o to víc mě láká být mezi extroverty. Takže mi domluvila - jako kdyby mi bylo 15
Ale je fajn, díky ní žiju a nepřežívám
A dík za postřehy, rady a tipy.