Dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6337
3.2.09 14:41

Švagrová i tchání létají Tunisko každou zimu.
Jsou moc spokojení, nikdy žádné zažívací potíže neměli, ale říkají, že spousta lidí je tam má.
Nedoporučují Djerbu, prý nuda a hodně silné moře. Tunis mají nejraději, moc si chválí, ale s malými dětmi by to prý nedoporučovali…, více jsem se nevyptávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
3.2.09 20:07

Luci - co se týče plínek, dcerka už byla bez nich, ale normálně se tam dají koupit, obchod je dokonce přímo v hotelu. Ubytování jsme měli úplně super, dostali jsme family pokoj, takže byl fakt veliký s velkou terasou :D
Skryté pláže, jak píšeš, na Zante určitě jsou, ale v tom turistickém středisku bohužel ne, všude jsou lidé, ale na jednom konci je pláž skalnatější a tam je těch lidí méně, ovšem horší přístup do moře, takže my jsme se koupali jen u hotelu :D
A promenáda byla cca 5 minut pěšky a byla docela dlouhá, což já ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
4.2.09 08:44
Ilík píše:
Přidávám se s dotazem :?:
Mátě někdo zkušenost s dovolenou v Egyptě, Tunisku či Djerbě :?:
Je to vhodná lokolita pro roční dítě :?: Hlavně riziko spojené s průjmovým onemocněním. A co let :?: Vím, že je trošičku delší od ostatních.
Díky moc

Ilíku, do Egypta bych roční dítě nebrala. Jedině snad za předpokladu, že celý pobyt budete trávit v luxusním hotelovém komplexu, jako ve skleníku…ale to zas nemusíte kvůli tomu až do Egypta :wink: Mimo ty vyhlášené hotely je Egypt jeden veliký Chánov :? , příroda na pevnině je zdevastovaná a opravdu jediný rozumný důvod, proč tam jezdit, je potápění. Což asi s ročním prckem nebudete, takže bych volila něco jiného.
Tunis neznám, ale předpokládám, že to bude hodně podobné Egyptu a Maroku… :roll:
Zlatá „stará dobrá Evropa“ - s malými dětmi! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.2.09 13:35

Díky všem za info, já chtěla k moři už teď únor, březen :oops:
Asi budu muset ještě vydržet a počkat na teplou Evropu :lol: také se bojím a zatím mi nikdo Egypt nedoporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
4.2.09 18:03

Anette, super, takže by šly dělat kompromisy :wink:
Fakt děkuji za odpovědi, kdybych třeba ještě někdy potřebovala radu, tak ti písnu SZ. Ahoj Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
4.2.09 22:45

Ahoj,
z nás se stali pravidelní návštěvníci HORIZON BEACH RESORT na řeckém Kosu. Je to fakt záruka pohodové dovči s malými dětmi i miminky. Letos jedeme po třetí i když cena nechutně vyletěla. Je to menší, rodinné, bydlí se ve vilkách, u bazénu, u moře ani v restauraci není narváno, na pláži písek, všude úžasně čisto a hlavně dětské disko!! 8) Dokonce i manželovi se tam líbilo a to už je fakt co říct :o
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.8.16 15:50

Zdravim vas planoval jsem jet s kamosem na dovolenou nekde ale ten mevypadl a tedka nevim skym jet mohl by me nekdo poradit nejaky nazor nebo typ prosim? vim je to blby dotaz ale treba dojdete na neco co ja nevim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.8.16 15:53

@B4RC3LON4 Pokud nemáš v okolí nikoho, kdo by jel a troufáš si, zkus inzerát, jestli by někdo nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.8.16 15:54
@Sinquinita píše:
@B4RC3LON4 Pokud nemáš v okolí nikoho, kdo by jel a troufáš si, zkus inzerát, jestli by někdo nejel.

mozna mas pravdu ale jsem docela stydlivy pred neznamyma lidma a kor pred zenama takze nevim jestli by to vyslo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
2.8.16 15:58

@B4RC3LON4 Moje kamarádka dnes odletěla na dovolenou sama, už po několikáté :) Vyhovuje jí to tak, odpočinek od práce, lidí… Zkus to taky :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.8.16 16:02
@Alušáček píše:
@B4RC3LON4 Moje kamarádka dnes odletěla na dovolenou sama, už po několikáté :) Vyhovuje jí to tak, odpočinek od práce, lidí… Zkus to taky :palec: :D

me samota moc nebavi nechci si vykladat sam pro sebe a jit treba na veceri nebo na obed sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.8.16 16:15

@B4RC3LON4 Facebook nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie