Dovolená

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21991
21.5.10 13:37

No tak to je děs… Marry, tak to bych teda manžela taky začala vydírat s tím mořem - když už je kolem toho takové práce a byrokracie, tak ať to stojí za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.10 13:38

Na pas už se nefotí u fotograva, fotila mě paní přímo u ní v kanceláři v takové kukani :lol: a brala mi otisky prstů.A stojí to 600Kč i se zapsáním malého.A

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:38

já holky čekala 2 roky než mně dal dárek za porod :cert: :cert: :cert: :cert: byla jsem dost naštvaná, že všechny z okolí co znám dostaly dáreček. Tak jsem mu řekla, že nás asi moc rád nemá tak teda nakonec koupil a řekl že to mám i za druhý a k 30ti nám :mrgreen: než se prostě rozhoupe to já to řeknu takto musela bych to vybrat a on by přišel a zaplatil to jinak by se asi nejelo nikdy nikam
Naposled jsme byly na dovolené před 2 lety v Řecku na svatební cestě :cert:
Kdyby ta tchýně aspon rejpla jedte ta ještě řekne nejezděte :cert:
Zítra tam bude jeho sestra ta je cestovatelka a nebojí se s dítětem pořád mu říká proč se tak bojíš tak jsem zvedavá co řekne ona, ale měla bych jet aspon zařídit ty fotky

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:40

celkově jsme spolu 6 let a byly jsme na třech dovolených v Jedovnicích to máme 60 km od Brna, pak Chorvatsko nehorázná cesta busem :cert: málem jsem nedojela jak mně bylo špatně a pak ta svatební cesta Řecko.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:42

holky tak stačí jen vyřídit na mně pak a dítko zapsat nebo má mít svůj?Myslím, že se nudím a šla bych něco vyřidit aspon ty fotky at to mám než se tam někde fotit. Takto by ho to třeba nakoplo max budu mít památní fotky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 13:44

dítko se stejně doma nudí jsem mela vyjet hned ráno na pasový. Jenže zas řekl že vidíš jak jsem te přemluvil zaplatí nám bazén s malou :cert: neříkám vše platí co já jsem se už nautrácela raček oblečení ale prostě ta dovolená že dítko to bude mít za 990 kč to nějak nezbralo :cert:
Tchýně neumí ani pohlídat dítko sama :cert: musí mít na to ochranku a ta odejde v 17 hodin a pak máme hned ze svatby přijít a když bude mala zlobit musíme ze svatby přijet ihned

• Citovat
  • Upravit
6243
21.5.10 13:48

Mary, já bych také trvala na tom moři. Prostě být tebou, bych si došla udělat pas, vybrala dovolenou a postavila ho před hotovou věc, že vše už je zařízeno :mrgreen: A uvidíš, jak se k tomu pak postaví, třeba stačí ho takto popostrčit, třeba se bojí, že s tím bude mít zařizování i on a to se mu nechce… :wink: Držím palce, ať to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
21.5.10 13:50

Mary, zajeď si na pasové nechat udělat pas a zapsat do něj malou. jen nevím, jetsli k tomu zapsání nebudeš potřebovat kromě rodného listu ještě prohlášení o občanství. Jinak fotky nepotřebuješ, nafotí tě přímo na pasovém. a jak vycházíš se švagrovou? co ji zkusit „zpracovat“, aby do manžela šťourala a podpořila tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.5.10 13:52

jo moje tchyně je to samý -už mě tak se.. ,že se jí vyhýbám.Jinak pas našeho malýho stál 100kč a fotoli ho na úřadu jen digi -žádný fotky jsme nedostali ,ale museli jsme mít rodný listy otec matka dítě a potvrzení o občanství to nám dali na matrice taky za 100kč.jak říkám ty můžeš do EU na občanku .A jestli manžel nebude chtít (někdo holt tu potřebu nemá -švára je to samý) tak jed s tou jeho sestrou -to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
21.5.10 14:00

Když si necháš zapsat dítě do pasu stačí jen rodný list. :-D Klidně můžeš malé nechat udělat pas, ale já jsem si ho radši nechala zapsat,protože vidím jak ho tam budu fotit a dělat mu otisky, by tam raploval :lol: Udělám mu ho až po tom roce 2012 to se snad už i v klidu vyfotí :lol: Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 14:02

co se týká zařizování tak to nenávidí :think: Jeho sestra počítám s tím ona taková už je, a proč byste jako nemohli jet?Nato řekne co když to nezvládnem je malá blabla zítra se s ní uvidíme tak by se mohl zeptat ji když už teda na manželku nedá :-x
Jinak to prohlášení potřebuju ted jsem to vyčetla z internetu a to asi na počkání nebude co?No nevím zda to stihneme odcestovat do června - červenec a sprnen je drahý a září je zbytečný se opálit do kožichu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3238
21.5.10 14:03

Pavlak5 no vidíš mě stačila na vyřízení mého pasu jen občanka a na zapsání malého jeho rodný list.Zádné jiné prohlášení ani nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

tak to bych raději ji nechala jen zapsat do pasu bylo by to bezproblémů když stačí jen rodný list jen stačí jen toto?Řecko nebo Španělsko. Turecko řekl vyloučeno :mrgreen: Jeho sestra byla v Turecku s kamarádkou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1853

mě to na počkání cca-20min. dali .komplikovanější je to ,jen když je manž.cizinec atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.5.10 14:06
Ála píše:
Pavlak5 no vidíš mě stačila na vyřízení mého pasu jen občanka a na zapsání malého jeho rodný list.Zádné jiné prohlášení ani nic :nevim:

to byla taky moje vize ,že si malýho nechám zapsat ,jenže oni u nás po mě to pohlášení chtěli tak jako tak :-? -tož mě tak nasrali (už jsem byla přeúřadovaná ,vyřizovala jsem zároven zmenu trv.pobytu),že jsem se na to vyprdla a zařizovala až tento rok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí