Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
HMM to nechápu, snad mají nějaké předpisy a mělo by to být všude stejné.Tak já jsem ráda že mě nic nechybělo a vyřídila mě to paní hned.Byla jsem tam tento týden tak si to jestě pamatuju ![]()
jak furt básní o druhém tak bych mu mohla říct at jedem do Řecka plodit jak Nikolku
at má motivaci no uvidíme co řekne rozhodně dám vědět zda v pondělí lítám po úřadech ![]()
Ála píše:
HMM to nechápu, snad mají nějaké předpisy a mělo by to být všude stejné.Tak já jsem ráda že mě nic nechybělo a vyřídila mě to paní hned.Byla jsem tam tento týden tak si to jestě pamatuju
no jo ,já už se ničemu nedivím .Je taky možný ,že mě chtěla jen sprudit-jsme se tam docela chytly ![]()
povlak a jak dlouho trvá vyhotovení?Jestli vůbec stihneme odlétnout do 22 černa
pak už by Nikolka platila víc od 2 let tak musíme jet do 12/7
nám to trvalo 14dní .potvrzení o občaanství na počkání -pak honem na pasový tam jsem jim vše dala -vyfotili ho a za 14 dní hotovo… .Ale klasik lhůta úřední je 30dní takže je lepší ses nima domluvit.
Ahoj,
ohledne pasu tu mas rad dost, ja jenom, ta zvyhodnena cena se vztahuje na deti do 23mesicu,jakmile jednou dosahne dvou let, tak plati jinak. Ted jsme to vyrizovali a mlady pan, prestoze mu je dva roky a tri tydny, tak plati celou sumu.. ![]()
Takze si pohlidej navrat do jeho druhych narozenin…drzim pesti…
a platila si něco navíc? A není ten pas na kratší dobu?No hned v pondělí vše zařídím zda se s ním domluvím už nám tatka vola zda ho počkáme z práce venku ![]()
tak jsem z manžela vytloukla jen to Slovensko, kdyby prý malá onemocněla, tak hned pojedem domů. Jednou měla fabrilní křeče a už se bojí prý co bychom s ní dělali v Řecku…
Tak aspon to Slovensko jenže já ted dumám:
nad Podhajskou nebo Nové Zámky: Štrand Emila Tatárika
obojí vypadá dobře, možná i ty nové Zámky je víc pro dítko nemá někdo zkušenosti neporadí někdo? ![]()
Pak podle toho budem hledat ubytování no už se nemůžu dočkat ![]()
kaatka neřechte se mně já jsem strašnej člověk já strašně moc řeším
Ted zas přemýšlím jestl v té podhajské nebude moc duchen ![]()
Ja se bavim uz jsem si vsimla.
Hele trochu odbocim ale ty asi trochu patris mezi zeny ktere poslechnou chlapa jen aby meli klid co.Pripominas mi jednu kamaradku.
![]()
jo no poslouchám ve všem
no prý stejně tě přesvědčím na Slovensko a neo nikam vyber si
Ale zas šetříme na barák tak zase ušetřili bychom dost ale zas moře je moře ![]()
Marry-i když dle diskuze to vypadá,že Řecko už je pasé,tak přesto bych doma "zaútočila " na tuto volbu.Tak prvé a co je asi to nejdůležitější-už NIKDY nebudete mít tak levnou dovolenou.Už vždy budete platit za dceru,časem i za druhé dítko.Do Řecka na dovolenou létáme skoro každý rok a musím říct,že než se cenově vejdeme do nějaké rozumné částky,tak je to vždy hodně hledání.
Nejsme ochotný za dovolenou zaplatit vysokou částku a letět třeba jednou za tři roky.
A za další-letošní rok zatím vypadá tak nějak prapodivně,takže bych na počasí na Slovensku nevsadila.Může vyjít,ale také nemusí.A u termálů není zas až tak úžasná příroda-jako třeba v Tatrách-aby se vidělo něco úžasného.A chodit na procházky?To můžete v Brně také.
Tak to zkus,protože by byla velká škoda neletět.
v 15 30 dojde z práce máme tu uklidit no nevím díě pořád vše rozhazuje napadlo mně jim tam ráno zavolat at vím co mám mít s sebou? Jen teda nemůžu nají čísllo