Dovolená

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
21.5.10 14:10

v 15 30 dojde z práce máme tu uklidit no nevím díě pořád vše rozhazuje napadlo mně jim tam ráno zavolat at vím co mám mít s sebou? Jen teda nemůžu nají čísllo

• Citovat
  • Upravit
3238
21.5.10 14:13

HMM to nechápu, snad mají nějaké předpisy a mělo by to být všude stejné.Tak já jsem ráda že mě nic nechybělo a vyřídila mě to paní hned.Byla jsem tam tento týden tak si to jestě pamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 14:14

jak furt básní o druhém tak bych mu mohla říct at jedem do Řecka plodit jak Nikolku :cert: at má motivaci no uvidíme co řekne rozhodně dám vědět zda v pondělí lítám po úřadech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1853
21.5.10 14:19
Ála píše:
HMM to nechápu, snad mají nějaké předpisy a mělo by to být všude stejné.Tak já jsem ráda že mě nic nechybělo a vyřídila mě to paní hned.Byla jsem tam tento týden tak si to jestě pamatuju :lol:

no jo ,já už se ničemu nedivím .Je taky možný ,že mě chtěla jen sprudit-jsme se tam docela chytly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 14:33

povlak a jak dlouho trvá vyhotovení?Jestli vůbec stihneme odlétnout do 22 černa :mrgreen: pak už by Nikolka platila víc od 2 let tak musíme jet do 12/7

• Citovat
  • Upravit
1853
21.5.10 14:38

nám to trvalo 14dní .potvrzení o občaanství na počkání -pak honem na pasový tam jsem jim vše dala -vyfotili ho a za 14 dní hotovo… .Ale klasik lhůta úřední je 30dní takže je lepší ses nima domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
21.5.10 14:48

Ahoj,
ohledne pasu tu mas rad dost, ja jenom, ta zvyhodnena cena se vztahuje na deti do 23mesicu,jakmile jednou dosahne dvou let, tak plati jinak. Ted jsme to vyrizovali a mlady pan, prestoze mu je dva roky a tri tydny, tak plati celou sumu.. :cert:
Takze si pohlidej navrat do jeho druhych narozenin…drzim pesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 15:04

a platila si něco navíc? A není ten pas na kratší dobu?No hned v pondělí vše zařídím zda se s ním domluvím už nám tatka vola zda ho počkáme z práce venku :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 18:29

tak jsem z manžela vytloukla jen to Slovensko, kdyby prý malá onemocněla, tak hned pojedem domů. Jednou měla fabrilní křeče a už se bojí prý co bychom s ní dělali v Řecku…
Tak aspon to Slovensko jenže já ted dumám:
nad Podhajskou nebo Nové Zámky: Štrand Emila Tatárika
obojí vypadá dobře, možná i ty nové Zámky je víc pro dítko nemá někdo zkušenosti neporadí někdo? :mrgreen:
Pak podle toho budem hledat ubytování no už se nemůžu dočkat :dance:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 19:11

marry: :lol: promin ja se musela smat tedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 19:24

kaatka neřechte se mně já jsem strašnej člověk já strašně moc řeším :mrgreen: Ted zas přemýšlím jestl v té podhajské nebude moc duchen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 20:31

Ja se bavim uz jsem si vsimla.
Hele trochu odbocim ale ty asi trochu patris mezi zeny ktere poslechnou chlapa jen aby meli klid co.Pripominas mi jednu kamaradku. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 20:32

jo no poslouchám ve všem :cert: no prý stejně tě přesvědčím na Slovensko a neo nikam vyber si :cert: Ale zas šetříme na barák tak zase ušetřili bychom dost ale zas moře je moře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 21:13

Nezlob se.ja to poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.5.10 21:39

Marry-i když dle diskuze to vypadá,že Řecko už je pasé,tak přesto bych doma "zaútočila " na tuto volbu.Tak prvé a co je asi to nejdůležitější-už NIKDY nebudete mít tak levnou dovolenou.Už vždy budete platit za dceru,časem i za druhé dítko.Do Řecka na dovolenou létáme skoro každý rok a musím říct,že než se cenově vejdeme do nějaké rozumné částky,tak je to vždy hodně hledání. :-D Nejsme ochotný za dovolenou zaplatit vysokou částku a letět třeba jednou za tři roky.
A za další-letošní rok zatím vypadá tak nějak prapodivně,takže bych na počasí na Slovensku nevsadila.Může vyjít,ale také nemusí.A u termálů není zas až tak úžasná příroda-jako třeba v Tatrách-aby se vidělo něco úžasného.A chodit na procházky?To můžete v Brně také.
Tak to zkus,protože by byla velká škoda neletět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí