Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Marry:hele dupni si doma a poradne jedem tam a tam a vic me nezajma.A nebo mu nech ditko a jed sama. A nerikej mi ze ti ditko nehlida ze to neumi.
už jsem si dupla začíná být pěkně naštvanej jsem mu řekla, že pojedu s mamkou, když on to nezvládne tak pojedem s mamkou
No a samozřejmně chtěl abych mu hledala boty a sám si hrál na počítači ![]()
A ty boty at si najde sam mu vyrid ze mu to vzkazuji ze nejsi jeho sluzka
![]()
no jak tady nadával, že tam je samozřejmně borcel sám tam háže trička bundu jak se mu chce a našel si je pak je chtěl umít tak jsem mu řekla, že je snad umí umýt boty
dnes mně leze na nervy a zítra se mám chovat jakože je vše OK na svatbě ![]()
ted mně řekl že jsem si ho vzala kvůli penězům když jsem mu řekla, že dovolená pro 4 členou rodinu by stála tak 45 000kč a takto můžem jet do Podhajské za levno a počasí v čr má být dále v černu hnusne ![]()
prý to proberem v neděli co na nem fakt nesnážím že problémy neřeší ale odkládá
to dělá se vším. Ještě říkal, že na Slovensku bychom meli kočár a tam by madam musela pěšky docela nerada chodí ale snad by to moře nebylo od tam daleko
můžem být i u bazénu no teda musím si v pondělí postěžovat. Co plavky máš?
Ja nebyla v Brne.Takze nemam nenasla.Musis ho prudut.
Co mam delat nam uz tu asi 30minut nekde troubi auto.
![]()
Dovolená v červnu v ČR,Maďarsku i SR nebude o počasí ani koupání,ale o procházkách.A nevím,zda pro malou nějaký velký přínos.Ten by byl v případě,že dovolená se bude líbit všem,bude panovat klídek a pohoda.Ale myslím,že to u vás zrovna v tomto rozpoložení nepřipadá v úvahu ![]()
Korfu je také v Řecku-ano,protesty tam jsou,ale ve velkých městech.Na ostrovech si nenechají narušit turistický ruch.My letíme za měsíc,občas také někdo prohodí,že by se bál,ale my nikoli.
Pokud byste chtěli dovolenou pro čtyřčlenou rodinu s jídlem v Řecku,tak cena 45 tis. je nereálně nízká.Takže spočítek manželovi,že nyní je právě ta nejvhodnější doba odletět ![]()
teda já se dnes tak špatně vyspala jestli mám nějakou předsvatební nervozitu?
Naštěstí jsem pak na pár hodin vytuhla ale naprosto nevyspaná hrůza. Tak jsem se zvážila mám 71 kg jestli u něj ztloustnu tak h zabiju ![]()
svatba byla úžasná večer vložím nějakou fotečku s malou ze svatby
Jdu se zvážit ![]()
holky já s ním nehnu prý jsou tam nejací stávkující, kteří zablokují letadla nebo co
já už nevím ted po něm zkouším Madarsko nato mně řekl že neumíme madarsky co tam budem delat. V Chorvatsku jsme taky neumeli mluvit. Ja fakt nevím já mám práve obavy z toho aby vubec vyšlo počasí protoze zaplatil si za dovolenou a pak byt u chatky je teda hodne na prd. Jedna maminka z července jede na Korfu! A jede s tchýní ta ji má dobrou, ta naše řekla to nepřipadá k úvahu