Dovolená

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
21.5.10 21:45

holky já s ním nehnu prý jsou tam nejací stávkující, kteří zablokují letadla nebo co :mrgreen: já už nevím ted po něm zkouším Madarsko nato mně řekl že neumíme madarsky co tam budem delat. V Chorvatsku jsme taky neumeli mluvit. Ja fakt nevím já mám práve obavy z toho aby vubec vyšlo počasí protoze zaplatil si za dovolenou a pak byt u chatky je teda hodne na prd. Jedna maminka z července jede na Korfu! A jede s tchýní ta ji má dobrou, ta naše řekla to nepřipadá k úvahu

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 21:51

Marry:hele dupni si doma a poradne jedem tam a tam a vic me nezajma.A nebo mu nech ditko a jed sama. A nerikej mi ze ti ditko nehlida ze to neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 21:52

už jsem si dupla začíná být pěkně naštvanej jsem mu řekla, že pojedu s mamkou, když on to nezvládne tak pojedem s mamkou :mrgreen: No a samozřejmně chtěl abych mu hledala boty a sám si hrál na počítači :cert:

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 21:56

A ty boty at si najde sam mu vyrid ze mu to vzkazuji ze nejsi jeho sluzka :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.5.10 21:58

no jak tady nadával, že tam je samozřejmně borcel sám tam háže trička bundu jak se mu chce a našel si je pak je chtěl umít tak jsem mu řekla, že je snad umí umýt boty :cert: dnes mně leze na nervy a zítra se mám chovat jakože je vše OK na svatbě :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 22:00

ted mně řekl že jsem si ho vzala kvůli penězům když jsem mu řekla, že dovolená pro 4 členou rodinu by stála tak 45 000kč a takto můžem jet do Podhajské za levno a počasí v čr má být dále v černu hnusne :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.5.10 22:01

prý to proberem v neděli co na nem fakt nesnážím že problémy neřeší ale odkládá :cert: to dělá se vším. Ještě říkal, že na Slovensku bychom meli kočár a tam by madam musela pěšky docela nerada chodí ale snad by to moře nebylo od tam daleko :cert: můžem být i u bazénu no teda musím si v pondělí postěžovat. Co plavky máš?

• Citovat
  • Upravit
24320
21.5.10 22:09

Ja nebyla v Brne.Takze nemam nenasla.Musis ho prudut.
Co mam delat nam uz tu asi 30minut nekde troubi auto. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
21.5.10 23:21

Dovolená v červnu v ČR,Maďarsku i SR nebude o počasí ani koupání,ale o procházkách.A nevím,zda pro malou nějaký velký přínos.Ten by byl v případě,že dovolená se bude líbit všem,bude panovat klídek a pohoda.Ale myslím,že to u vás zrovna v tomto rozpoložení nepřipadá v úvahu :-D
Korfu je také v Řecku-ano,protesty tam jsou,ale ve velkých městech.Na ostrovech si nenechají narušit turistický ruch.My letíme za měsíc,občas také někdo prohodí,že by se bál,ale my nikoli.
Pokud byste chtěli dovolenou pro čtyřčlenou rodinu s jídlem v Řecku,tak cena 45 tis. je nereálně nízká.Takže spočítek manželovi,že nyní je právě ta nejvhodnější doba odletět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.5.10 07:54

teda já se dnes tak špatně vyspala jestli mám nějakou předsvatební nervozitu? :think: Naštěstí jsem pak na pár hodin vytuhla ale naprosto nevyspaná hrůza. Tak jsem se zvážila mám 71 kg jestli u něj ztloustnu tak h zabiju :cert:

• Citovat
  • Upravit
24320
22.5.10 08:47

Marry:klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.5.10 10:03

Přidejte se....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.5.10 20:28

svatba byla úžasná večer vložím nějakou fotečku s malou ze svatby :dance: Jdu se zvážit :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix