Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky a máte tip, kde koupit tedy letenky? Já koukala na různé srovnávače (skyscanner, Smart wings, Student agency atd, Neckermann) a všude vyšli nejlevněji od Smart wings ale za 8tis zpáteční na osobu, což mi přijde zbytečně moc… Jinak kdybychom si pronajali auto, tak asi jen z letiště na hotel a pak zpět, většinou jsme u moře a za ten týden tak 2× někam jedeme autem, tak nevím, zda se kvůli tomu vyplatí pronajímat auto na celou dobu. Já právě jsem taky z cestovního ruchu, pracovala jsem před MD v cestovní agentuře, ale takhle na vlastní pěst letecky nemám zkušenosti (kromě Paříže či Londýna)
@ne-silenamatka koukala jsem na letenky u Fira i u dalších CK, ale mají tam nabídku max. 14 dní dopředu (my chceme jet až v září), ale ceny dobré, o polovinu lacinější než přímo u Smart Wings. Ono to asi jinak nepůjde, než charter koupit u CK a až podle toho, zda jim vůbec nějaké letenky zbydou že?
@tyna.andilek píše:
@ne-silenamatka koukala jsem na letenky u Fira i u dalších CK, ale mají tam nabídku max. 14 dní dopředu (my chceme jet až v září), ale ceny dobré, o polovinu lacinější než přímo u Smart Wings. Ono to asi jinak nepůjde, než charter koupit u CK a až podle toho, zda jim vůbec nějaké letenky zbydou že?
U Fira sem prave kupovala na polovinu zari - poradne to proklikej az na dalsi stranky(na prvni strance se objevuji letenky skutecne jen s terminem do cca.14 dni), nebo jim napis e-mail.
@ne-silenamatka no, tak na to koukám a na půlku září tam mají jen tu Lefkadu, já bych raději Kos, Rhodos nebo Korfu a Kos tam mají jen na 7.8. a ostatní ostrovy už ne…
@tyna.andilek píše:
@ne-silenamatka no, tak na to koukám a na půlku září tam mají jen tu Lefkadu, já bych raději Kos, Rhodos nebo Korfu a Kos tam mají jen na 7.8. a ostatní ostrovy už ne…
Napis e-mail do cestovek, jak sem psala: ja lobuju za Firo, protoze ve Viamre se mi pani vysmala, ze mi letenku „prece nemuze prodat, jedine zajezd-zari mame narvany“, Exim, Cedok, atd.Ale ja sem letenky kupovala zacatkem cervence, situace muze byt jina, co se tyce momentalni obsazenosti chartru na zari, takze se ti treba ve Viamare nevysmejou ![]()
@ne-silenamatka na stránkách Viamare píšou, že letenky doprodávají 14 dní před odletem, takže dříve nemá smysl jim psát… tak ještě počkám a uvidíme… ještě jsme přemýšleli nad Chorvatskem, ale když si to spočítám - ubytování, cesta, jídlo, tak jsem na stejné ceně, jako letecky v Řecku… ale děkuji za tipy na ty cestovky, zkusím to řešit tak v půlce srpna, chceme letět začátkem září. ![]()
Holky, jsem klikařka! Kamarádka vyhrála 2 letenky od CK Neckermann na Kos a termín si může vybrat! Ona je bohužel nemůže využít, ale dala by mi je. Takže super, nemusím už letenky řešit
ale… můžu si i vybrat hotel s transfery od Neckermanna, jenže se mi v jejich nabídce hotely moc nelíbí a když ano, tak už jsou dost drahé… tak kdybych si objednala hotel přes booking (nebo máte jiný tip kde?) tak jak zařídit transfer? Máte zkušenosti s nějakou MHD na Kosu? Auto bych pronajímat nechtěla, bojím se v Řecku řídit a taxi bude asi drahé ne?
Zdravím ![]()
ráda bych se zeptala někoho kdo má zkušenosti s ubytováním v Chorvatsku bez cestovky
Popřípadě kde se shání tyto pobyty? Moc děkuji všem za odpovědi ![]()