Eurovíkend - jaké město Vás nadchlo?

679
26.3.13 13:40

Edinburgh :-)
Má super atmosféru - parky i památky, uličky… Naopak Londýn mě až tak nenadchnul, moc rozlehlý.
Ale mě se teda líbilo i v Římě.

Příspěvek upraven 26.03.13 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837

Já byla nadšená z Říma, příští rok jedeme zase. By mě zajímalo, co je na něm „nic moc“ :nevim:? Bylo tam vše, co chceš ty. V Salcburgu jsem byla, je to sice pár let, ale Řím byl nesrovnatelně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Za mě Barcelona :pankac:
V Římě jsem byla, sice na otočku a letem světem, ale musím říct, že mě taky nijak extra nenadchl

• Citovat
  • Upravit
679
26.3.13 13:42
@micelinka píše:
Já byla nadšená z Říma, příští rok jedeme zase. By mě zajímalo, co je na něm „nic moc“ :nevim:? Bylo tam vše, co chceš ty. V Salcburgu jsem byla, je to sice pár let, ale Řím byl nesrovnatelně lepší.

Přesně… Řím má atmosféru. A když se vychytá hezké počasí, tak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.3.13 13:43

Barcelona, Granada, Madrid a Toledo - ale my jsme zatizeni na spanelsky mluvici…

viz tady:

https://www.emimino.cz/…ranada-7731/

https://www.emimino.cz/…celone-6809/

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
26.3.13 13:46

Jj, Edinburg má své kouzlo, mě taky nadchnul, Londým mám moc ráda, ale je takový „zrychlený“, Budapešť je hezká, Istanbul je zajímavý. Já bych ovšem hned jela do Amstrdamu, já ho můžu kdykoliv. Za měsíc už tam určitě budou fungovat květinová korza a zahrady…hned bych jela.

• Citovat
  • Upravit
13837
26.3.13 13:47

@chytrá horákyňka v Amsterdamu jsem byla a taky se mi moc líbilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2836
26.3.13 13:48

Ahoj,

Salzburg neznám, ale pokud jde třeba o Londýn, ten se mi líbil moc, stejně tak byla příjemná atmosféra i v Berlíně a třeba Kodani. Ve všech jsme si užili dobré jídlo, zajímavá místa a příjemné lidi. Projezdili jsme si je na kole ( obzvlášť Dánsko je cyklistický ráj), ale rozhodně se dají užít i pěšky. :D Nejsme lovci památek, ale spíš zážitků, o kterých píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.3.13 13:51

Řím je krásnej, už jsem tam byla víckrát a pokaždý spokojená a jela bych zas :palec:. Pro mne je třeba nic moc Londýn. Mám moc ráda Vídeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
26.3.13 13:52

Navíc y Amstru se dá velice pohodlně vlakem dojet do Harlemu, který je u moře, do Haagu, Rotterdamu…ale v samotném Amstru je 4 dny co dělat…

• Citovat
  • Upravit
352
26.3.13 13:53

Tak ja se pridavam taky za Barcelonu, ta je nadherna a za Monako. Je tam nadherne, cisto, vsude male parciky a kavarnicky s uchvatnym vyhledem na more, senzacni muzeum morskeho sveta, na to je vikend malo…Tak at si dobre vyberete!!
My se zase s manzelem chystame do te Parize, asi od ctvrtka do nedele, ale nechci to cele prolitat jak splasena, abysme toho slihli co nejvic. Tak jestli mate nekdo tipy, co urcite nevynechat v Parizi, ale pritom mit cas i na prochazky a nejake mensi nakupy, tak sem s tim!! Diky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
26.3.13 13:55

Líbily se mi Benátky - dá se tam chodit po procházkách i týden, nejsou velké, takže lze všude dojít pěšky, jídlo výborné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.3.13 13:56

Rozhodně můžu doporučit na takovýhle výlet Barcelonu. Má nezaměnitelnou atmosféru, každý dům je jiný a najdeš tam vše od středověku po novodobou architekturu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.3.13 13:57

Ju a taky můžu vychválit Lucemburk, ale to je spíš o lidech a přírode, než o kultuře a architertuře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.3.13 14:00

@Anemary koukni na tyhle webovky, jsou tam úžasný tipy na Paříž. Nějak mi nejde vložit odkaz, tak si dej do vyhledávače Paříž pro pokročilé.

Jinak mě se líbila Paříž, miluju Řím, Florencii a Vídeň. Zato Londýn mě celkem zklamal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix