Eurovíkend - jaké město Vás nadchlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ariadne
27.3.13 07:39

Londýn je dost uspěchaný, ale když bylo pěkné počasí, dalo se pěkně posedět v Hyde parku nebo St. James parku.

My byli nadšení ze Stockholmu, v létě tam bylo krásně - u moře (ale nekoupat). Příroda, pohodoví lidé, čisto atd.

Taky jsme byli v Madridu a Bruselu, ale chytli jsme chladno. Na památky super, ale jinak moc lidí, špína, strach, že nás někdo obere atd.

• Citovat
  • Upravit
8647
30.12.13 14:41

Nevíte někdo, zda v letní sezoně lítá do Florencie přímá linka??
Děkuji :-)

Jinak co se týče Říma, miluju to město skoro jako Prahu. Je tam tolik možností, památky, galerie, úzké uličky plné zajímavých zakoutí, dobré jídlo a víno, večer si sednout na Španělské schody a pozorovat cvrkot…Já tam jezdím spíše už za atmosférou, v Kolosseu jsem byla jednou a stačilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
30.12.13 15:37

Hodně kamarádek si chválilo Stockholm, Florencie je prý taky parádní. Letos v červnu jsme byli v Římě a paráda, líbilo se mi tam. Manžel byl i v Neapoli a prý se říká, kdo tam nebyl okraden, jakoby tam nebyl :D :/. Za mě super i Athény, ale tam už je to hodně o historii. Helsinky taky nejsou špatné :)…Možností je spousta, hned bych někam jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.12.13 15:43

Za me Edinburgh a Ljubljana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
30.12.13 15:51

Řím snad ne = vždyt je tam jen Rainbow Magicland https://www.magicland.it/

To Barcelona a Port Aventura je jiná liga http://www.portaventura.es/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.12.13 15:54

Za mě určitě Amstrdam :srdce: V Římě je taky moc hezky, I bez památek a na romantiku a relax je nej Capri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.1.14 14:17

@befana Copak, cetla jsi Inferno a hodlas prozkoumat tajemstvi Florencie? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
22.5.18 08:08

Dobré ráno všem.

Potřebovala bych poradit. Chtěli bychom s manželem na Eurovíkend do Londýna. Kde hledat a na co si dát pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 08:53

Ubytovani napr. pres booking.com, hlavne aby to bylo na metru, nemusite bydlet v centru, zbytecne drahe a metrem dojedete do vzdalenejsich casti Londyna. Vyplati se vicedenni jizdenka.
Urcite se projedte vyletnim autobusem “hop on off”, uvidite vse a tolik se nenachodite, da se z nej vystoupit a nastoupit kdekoliv, jak jiz nazev sam napovida:), za jednu jizdenku.
Krasna je projizdka vyletni lodi po Temzi, pokud bude hezke pocasi.
Pesky trasa Oxford St., Picadilly, Leicester Sq., Trafalgar Sq., Covent Garden.
Stahnete si do mobilu offline mapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2860
22.5.18 09:04
@Salorka píše:
Dobré ráno všem.Potřebovala bych poradit. Chtěli bychom s manželem na Eurovíkend do Londýna. Kde hledat a na co si dát pozor?

Jela bych po vlastni ose, vyznamne usetrite. Kdyz nejste narocny, da se vse poridit do 5k na dva dny. Kdyztak napis, az se dostanu na PC, muzu ti dat tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
22.5.18 09:06

@Salorka kde hledat co? letenky si kup primo u aerolinek (dle rozpoctu, mista odletu a preferovanych casu ryanair / wizzair / easyjet / BA) a ubytovani bud pres booking.com (neber vylozene levne a rozhodne ne s hodnocenim mene nez 8.5, lacine hotely v londyne jsou desne) nebo si neco bookni pres airbnb - jsou tam i cesti hostitele. vpomeru cena vykon te i “hnusny” airbnb vyjde vyznamne lip nez “hezkej” hotel. pokud trvas na hotelu, durazne doporucuju hledat od £100 / noc vyse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
22.5.18 10:02

@Janee19 Určitě tipy uvítám :-) Moc díky!
@LKL Myslela jsem, kde je nejlepší hledat ubytování a letenky. Díky za tipy, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí