Dovolená bez dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
16.6.24 23:06
@Amálka531 píše: Více

Jeď a užij si to. Nejsi jen máma, zasloužíš si být prostě jen ženská na dovolené.

A myslím, že i tvůj muž bude mít z deseti dnů jen s dcerou docela fajn zážitek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
17.6.24 04:51

Určite jed a uzij si to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
17.6.24 05:06

Budes mít pak aspoň na co vzpomínat, jed! Tcháni tam byli a přijeli nadšený. Můžu ti říct, ze je daleko jednodussi jet ted když je dítě malé a není potřeba řešit školku, školu, kdy má byť na jakem kroužku nebo co sbalit na školní výlet, tohle bych měla spíš obavy jak zvládnou, chlap si tyhle věci prostě nepamatuje :nevim: u nás totiž všichni radši hlídají třeba o víkendu, kdy nemusí řešit tyhle praktické každodenni záležitosti jako příprava do školy, když jsem byla nemocná a poprosila mámu aby malou vyzvedla a vzala ji na kroužek ze manžel už ji vyzvedne tak děsnej problém a to má auto, pry se nic nestane když jednou nepůjde - že to na sebe navazuje a není kdy nahradit nezájem…ja skončit v nemocnici nevim jak by fungovali…a kvůli moji dovolené by se nikdo nepretrhnul… Kdybych jela o volnu chlap by s tím problém neměl to už jsem párkrát byla sama na vikend třeba a tcháni mi hodně pomáhají když je pryč s vyzvedavanim a rozvozem on vypravuje jinak ráno ale musí mít prostě vše ode mě předem připravené aby jen vzali batůžek ci tašku a šli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
17.6.24 05:41

Jenže vzít si dovolenou o prázdninách jen tak a vyplýtvat na to hlídání je se školou a školkou povinnými dětmi už trochu nereálný luxus…tim spis jed teď. Ja taky chtěla děti po sobě a místo toho jsem ve 3 letech staršího řešila potrat a návrat do práce a další zdravotní sra.ky. Takže kdybych něco takového odkladala třeba až mu budou aspoň 3, tak smůla… Ve staršího 2 letech jsem si zlomila nohu takže celé léto rehabky apod. srandy - nikdy nevíš no :nevim: ve chvíli kdy by ses musela vrátit do práce, není to už tak jednoduchý (ja pak otěhotněla za pár měsíců a predtim rok snazeni a nic) ale to už jsme žádnou dovolenou nestihli ani společně natož já sama - chlap byl s klukem u moře, ale to už bych ve 3.tr. nedala. Pak byl ještě 2× sam s oběma když jsem v létě nastoupila do nové práce, takže další rok bez moznosti někam vypadnout bo jindy než v srpnu si vzít delší dovolenou u nás moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.6.24 05:57

Každého věc, ale dovolenou od malých deti jsem nikdy netravila sama.
Teď výjimečně s manželem vyrazíme sami na prodlouženy vikend, kdyz starší dite je dospělé a mladší má osmnáct, jinak s námi ještě rádo tráví čas.
Jinak mě osobně nikdy nebraly tady ty dámské jizdy a dovolené s partou. Jsem holt jiný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
17.6.24 06:04

Tak na takovou dovču bych dítě vzala nebo počkala pár let a udělala tam rodinnou dovolenou. Přišlo by mi líto, že to dítě neuvidí. Ale každá jsme jiná a každá svému dítěti chceme dopřát jiné zážitky a vést ho k něčemu jinému.

• Citovat
  • Upravit
74217
17.6.24 17:13

To byla chyba, že se tady ptáš. Akorát si zasíráš myšlenky. Čím víc se v tomu budeš nimrat, tím to bude horší. Vyrazit na dovolenou a nic neřešit. Občas je třeba, ať je člověk i trochu sobec a otci ani dítěti neuškodí, když budou několik dní spolu a bez mamky za zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.6.24 21:55

@freeport já na takové dovolené ani nikdy nejezdila neberu to jako nějakou dámskou jízdu. Mám dvě kamarádky se kterýma jsme se shodly že je teď v našich životních situaci na dlouhé roky poslední šance jet, tak jedem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.6.24 21:57

@Kelsey děkuju, holky mě tady spíš přesvědčily, že se toho nemám bát a dost mi to pomohlo.:) samozrejme jsou tady i takové, co to berou jako že dite k neco ochudím nebo co, ale to si nemyslim. Třeba se na stejne misto vratime az si to bude schopna pamatovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.6.24 21:58

@Snorlaxik Noo, jak říkám, plánujeme v pristim roce dalsi takze by de to zase upozadilo do dalších let a kdovi co bude pak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí