Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jahudka82 píše: Více
Já nelyžuju. Takže jsem manželku na lyžařské zájezdy pouštěl samotnou, většinou s dcerou a synem. Spolu jsme létali/jezdili několikrát do roka jinam(moře, poznávací, wellness atd.). Důvěra maximální. No a loni si na takovém lyžáku našla milence.
To jen aby tady nebyla jen střelba jedním směrem.
Moc všem děkuji za slova útěchy..já už si opravdu myslela, že dělám něco špatně..přitom jsem byla přesvědčená o tom, že je to úplně normální..nahánět chlapy nemám zapotřebí tedy 😁 jeden stačí až až 🙈
Kdyz jsem četla tvůj příspěvek, naskočila mi červená. Sama jsem si prožila uzurpováni od bývalého partnera. Není normální, ze žárlí na tvou sestru. Měl by ti to prát a jeho reakce je neadekvátní. Neznám vás, ale přemýšlej, jestli to je jen tenhle jeden exces nebo že žiješ s manipulátorem.
Co to je zas za dalšího magora
. Bože normálně se sestrou jeď, je to její dárek k narozeninám. On ať si dá studenou sprchu a zajde k terapeutovi.
@Anonymní píše: Více
Promiň, ale jako vážně??? Vážně se na to musíš ptát??? Takže je něco určitě špatně a sama to moc dobře víš ![]()
Ne, opravdu to neni normalni reakce. Samozrejme se sestrou jed a uzij si to? Jakoze jste za 8 let vztahu nikam neleteli? A to si predstav, ze ja letam pracovne i nepracovne nekolikrat do roka sama nebo i s kamaradkou, se segrou jezdime na dovolene bezne…prestan se uzirat a posli ho nekam!
4 noci, to není tak moc, mohl by to přežít. Aspoň pak budeš na vaši společnou dovolenou připravená, budeš vědět, co ti chybělo, případně, co sis zabalila a nevyužila apod. Jako takhle, jemu na truc jet, by bylo blbý a já třeba bych si doču až tak neužila, ale zase zůstat, protože si to on přeje, to by mě mrzelo taky. Nejlepší by bylo si o tom v klidu promluvit, že tě jeho postoj mrzí, přeci ví, s kým jedeš. Zkrátka, jet tam s jeho „požehnáním“. Ale nic špatného na tom není.
Jezismarja.
Jed. Čím dřív tím líp a rovnou tam hledej nového chlapa. Protože to, co máš doma, není člověk do života. Je to d.ebil. ![]()
@Kuff píše: Více
milence si klidně mohla najít v práci, v supermarketu, při procházce s dětmi, v posilovně - když chceš, tak kdekoli - kvůli tomu nemusí jet na lyžák
Věříme si a jinak je všechno v pořádku? Protože ale doma držíš pusu a krok ne? Když se nic neděje, tak je většinou všechno „v pořádku“. Horší je, když najednou přestaneš pánečka poslouchat… to se potom projeví pravá povaha.
Naopak. Na dovolenou leť, chlapy tam naháněj a tomuhle žárlivci zamávej.
Nebuď blbá a normálně si tu dovolenou užij
tvuj přítel je prostě b. b, který by měl dospět a nechovat se jako malé děcko
Jste spolu 8 let a ještě jste neletěli na dovolenou iksyz jeho naštve, že neletite s ním?
Napadají mě tři věci. Buď jste troll, nebo totální mamlasoid nebo je váš manžel vážně totální, ale totální cement..
Jako za 8 let jste nikde nebyli, ale létal by rád? To je velkej oxymoron
Ale přijde mi to spíš jako troll. Po 8 letech nikde nebýt je dle mě nesmysl a každá žena by může opustila.
Však i já chudák jedu za 13 dnů už co Chorvatka ( poprvé, jezdil jsem jinam ) se ženou, pak samé Rakousko jezera v půlce léta a v srpnu ještě Polsko. Loni jsme projeli 2600km v Rakousku a Polsku atd.
Kdybych nikam nejel tak mě opustí, logicky…nevěřím, že nikam nejezdíte
@lucad77 píše: Více
Přesně tak. Jedu si kam chci a manžel, když nechce, ať si sedí doma. Za těch osm let k tomu moři mohl s tebou jet mnohokrát. To jsi jeho otrok, že ti milostivě povoluje, kam můžeš a nemůžeš jet?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat