Dovolená bez partnera

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
75
14.6.25 21:47
@Jahudka82 píše: Více

Já nelyžuju. Takže jsem manželku na lyžařské zájezdy pouštěl samotnou, většinou s dcerou a synem. Spolu jsme létali/jezdili několikrát do roka jinam(moře, poznávací, wellness atd.). Důvěra maximální. No a loni si na takovém lyžáku našla milence.

To jen aby tady nebyla jen střelba jedním směrem.

• načítám...
Anonymní
14.6.25 21:49

Moc všem děkuji za slova útěchy..já už si opravdu myslela, že dělám něco špatně..přitom jsem byla přesvědčená o tom, že je to úplně normální..nahánět chlapy nemám zapotřebí tedy 😁 jeden stačí až až 🙈

• Upravit
1707
14.6.25 21:52

Kdyz jsem četla tvůj příspěvek, naskočila mi červená. Sama jsem si prožila uzurpováni od bývalého partnera. Není normální, ze žárlí na tvou sestru. Měl by ti to prát a jeho reakce je neadekvátní. Neznám vás, ale přemýšlej, jestli to je jen tenhle jeden exces nebo že žiješ s manipulátorem.

• načítám...
204
14.6.25 22:05

Co to je zas za dalšího magora :roll:. Bože normálně se sestrou jeď, je to její dárek k narozeninám. On ať si dá studenou sprchu a zajde k terapeutovi.

• načítám...
5253
14.6.25 22:06
@Anonymní píše: Více

Promiň, ale jako vážně??? Vážně se na to musíš ptát??? Takže je něco určitě špatně a sama to moc dobře víš :think:

• načítám...
2423
14.6.25 22:06

Jela bych…

• načítám...
447
14.6.25 22:28

Ne, opravdu to neni normalni reakce. Samozrejme se sestrou jed a uzij si to? Jakoze jste za 8 let vztahu nikam neleteli? A to si predstav, ze ja letam pracovne i nepracovne nekolikrat do roka sama nebo i s kamaradkou, se segrou jezdime na dovolene bezne…prestan se uzirat a posli ho nekam!

• načítám...
7842
14.6.25 22:35

4 noci, to není tak moc, mohl by to přežít. Aspoň pak budeš na vaši společnou dovolenou připravená, budeš vědět, co ti chybělo, případně, co sis zabalila a nevyužila apod. Jako takhle, jemu na truc jet, by bylo blbý a já třeba bych si doču až tak neužila, ale zase zůstat, protože si to on přeje, to by mě mrzelo taky. Nejlepší by bylo si o tom v klidu promluvit, že tě jeho postoj mrzí, přeci ví, s kým jedeš. Zkrátka, jet tam s jeho „požehnáním“. Ale nic špatného na tom není.

• načítám...
120
14.6.25 23:07

Jezismarja.

Jed. Čím dřív tím líp a rovnou tam hledej nového chlapa. Protože to, co máš doma, není člověk do života. Je to d.ebil. :nevim:

• načítám...
80466
14.6.25 23:19
@Kuff píše: Více

milence si klidně mohla najít v práci, v supermarketu, při procházce s dětmi, v posilovně - když chceš, tak kdekoli - kvůli tomu nemusí jet na lyžák

• načítám...
13895
14.6.25 23:32

Věříme si a jinak je všechno v pořádku? Protože ale doma držíš pusu a krok ne? Když se nic neděje, tak je většinou všechno „v pořádku“. Horší je, když najednou přestaneš pánečka poslouchat… to se potom projeví pravá povaha.

• načítám...
2098
14.6.25 23:38

Naopak. Na dovolenou leť, chlapy tam naháněj a tomuhle žárlivci zamávej.

• načítám...
9412
15.6.25 07:16

Nebuď blbá a normálně si tu dovolenou užij ;) tvuj přítel je prostě b. b, který by měl dospět a nechovat se jako malé děcko

• načítám...
5033
15.6.25 08:56

Jste spolu 8 let a ještě jste neletěli na dovolenou iksyz jeho naštve, že neletite s ním?

Napadají mě tři věci. Buď jste troll, nebo totální mamlasoid nebo je váš manžel vážně totální, ale totální cement..

Jako za 8 let jste nikde nebyli, ale létal by rád? To je velkej oxymoron

Ale přijde mi to spíš jako troll. Po 8 letech nikde nebýt je dle mě nesmysl a každá žena by může opustila.
Však i já chudák jedu za 13 dnů už co Chorvatka ( poprvé, jezdil jsem jinam ) se ženou, pak samé Rakousko jezera v půlce léta a v srpnu ještě Polsko. Loni jsme projeli 2600km v Rakousku a Polsku atd.
Kdybych nikam nejel tak mě opustí, logicky…nevěřím, že nikam nejezdíte

• načítám...
3852
15.6.25 09:01
@lucad77 píše: Více

Přesně tak. Jedu si kam chci a manžel, když nechce, ať si sedí doma. Za těch osm let k tomu moři mohl s tebou jet mnohokrát. To jsi jeho otrok, že ti milostivě povoluje, kam můžeš a nemůžeš jet?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová