Dovolená bez partnera

Anonymní
14.6.25 20:26

Dovolená bez partnera

Ahoj a přeji všem krásný den 😊 měla bych otázku..neustále jsem teď ve stresu a nejistotě.. mám možnost letět se sestrou na 4noci do Itálie..za pár peněz v podstatě.. Chtěla to jako dárek k 30tym narozeninám, chtěla strašně moc vidět moře..nicméně.. přítel žárlí..začal se vztekat a dokonce mi řekl, že to bere jako podraz že letím poprvé s ní a ne s nim..pak další pro mě nehezké věci k tomu.Bylo mi z toho strašně smutno, špatně jak psychicky tak i fyzicky. Se sestrou vychází dobře ale na dovolenou by takto ve třech nejel a ani mě by to nebylo příjemné. Jsme spolu už 8let. Věříme si navzájem a jinak je všechno v pořádku. Žádná ponorka prostě nic. Jedeme na dovolenou i s přítelem na kterou se samozřejmě moc těším ale..nevím co si myslet..jestli jsem opravdu tak špatná nebo vlastně co..omlouvám se za nejspíš blbý dotaz, ale musela jsem s tím ven..strašně to ve mě všechno hlodá a nemám to komu říct..mám pocit, že mi praskne hlava
Mějte krásný večer 😊
Omlouvám se i za anonymitu

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
37211
14.6.25 20:30

A co mu bránilo za těch 8 let tě vzít na tu dovolenou?
Letěla bych.

• načítám...
2876
14.6.25 20:32

Pritelova reakce je přehnaná. Ja bych mu řekla, když mu teda vadi, že letím poprve se sestrou, proč mě na tu dovolenou nevzal už dávno on.

Mi nepřijde vůbec divne, že jedeš se sestrou a ještě když to je na její narozeniny a vymyslela to ona. Pritel by ti to měl přát a ne ti to dávat sežrat.

• načítám...
22569
14.6.25 20:39

Nedovedu si predstavit, ze by mi manzel zakazal jet s mou dcerou na dovcu :zed:. Sestru nemam, tak to vztahuji na svoje dite.
Samozrejme letime pak i spolu.

• načítám...
25071
14.6.25 20:40

No určitě bych si od něj nechala diktovat, kam smím a nesmím. :roll:

• načítám...
9302
14.6.25 20:43

Jeď a užij si to :pankac:

• načítám...
Anonymní
14.6.25 20:45

Říct to manželovi dostatečně dopředu, tak si ještě zařídí volno v práci, aby se postaral o děti. :palec:
Během těch 8 let jste mohli někam vyrazit. Po takový době bych letěla nebo jela někam i sama než čekat než se partner rozhoupe. :nevim:
My teda nemáme problém jet na dovolenou třeba s mými rodiči a neměla bych problém ani s manželovou rodinou. Takže bych se asi i zamyslela, proč po 8 letech by byl problém, abyste jeli spolu i se ségrou? :nevim:

Ve finále bych jela, ať si myslí, co chce. Spíš bych se hodně zamýšlela nad jeho chováním, když žárlí a přehání úplně zbytečně.

• Upravit
15911
14.6.25 20:47

To snad ne, tak on nebyl schopný tě za 8 let vzít na dovolenou a teď se bude vztekat???

• načítám...
andrasteia
14.6.25 20:50

Nic bych neměnila. Jste spolu osm let, měl fůru času jet s Tebou k moři.

Jestli chce být první, tak ať dá protinávrh a sestru časově předběhne, ne?

Jinak ja jezdim na dovolenou taky nekdy bez partnera…

• Upravit
412
14.6.25 20:57

Preji ti krasnou dovolenou, tvemu pritelovi preji klid v dusi.

• načítám...
1972
14.6.25 21:12

Řekla bych mu, že za těch 8 let mě na dovolenou mohl vzít xkrát a letěla bych :nevim:

• načítám...
Anonymní
14.6.25 21:13

A co jste dělali těch 8 let? My začínáme 8.rok, byla svatba, narodilo se jedno dítko, postavil se dům, narodilo se druhé…a společně jsme byli hodněkrát na dovolené a já zasvobodna…normálně si se sestrou zaleť na pár dní ;-)

• Upravit
3139
14.6.25 21:19

Je to sebestredny b… :nevim:

• načítám...
7221
14.6.25 21:31
@Anonymní píše: Více

Jak můžeš napsat, že si věříte, když on ti ale vůbec nevěří?. Kdyby ti věřil, pošle tě tam třeba 2×.

• načítám...
19056
14.6.25 21:34

Já jezdila od začátku vztahu se svojí partou několik let na týden na Lipno, Šumavu apod., a to tam byli i chlapi. I když z větší části zadaní (páry). On tam jet nechtěl, tak co, on byl taky sám s kamarádem na „drsném pánském tripu“ po zemi cca 4h letu odtud, na několika túrách po ledovcích s průvodcem a já s kamarádkou na pár dní v NL, to bylo po 3 letech. Při dětech pak už spíš jen občas na víkend, ale něco mi zakazovat, žárlit a vyčítat ho vůbec nenapadlo a ani bych si to zkazit nenechala. On asi žárlí, že tam budete balit chlapy nebo co? :think: To je to první, co tyhle manipulátory napadne. Nenech se rozhodit a donutit o tom začít pochybovat, prostě jeď, užívej, příště by ti mohl zakázat jít i s kámoškou na kafe…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová