Dovolená bez partnera

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2874
15.6.25 19:44

@Taktinevím tak ona sama psala, že se vztekal a ze udělal scénu s tím, že ji řekl, že to bere jako podraz. Takže to nezní tak, ze mu to je akorát lito

• načítám...
22569
15.6.25 19:53
@Taktinevím píše: Více

Znovu jsem si cetla uvodni prispevek a nemyslim si, ze je to tak jak pises, ze by mohlo byt. Myslim, ze je to de.bil :nevim:

• načítám...
2079
15.6.25 20:04
@Kockazvysocan píše: Více

Přesně, ony kolikrát věci jsou takové, jak vypadají.

• načítám...
2829
15.6.25 21:17
@Taktinevím píše: Více
„Přítel žárlí..začal se vztekat a dokonce mi řekl, že to bere jako podraz že letím poprvé s ní a ne s nim..pak další pro mě nehezké věci k tomu.“

To moc nezní jako nevinná poznámka pod čarou, která nabyla obludných rozměrů :think: Ale souhlasím, že už by byla od zakladatelky vhodná nějaká reakce.

• načítám...
andrasteia
16.6.25 10:34
@1010 píše: Více

Je to případ, ne muž, takže „s něčím“ 😝

• Upravit
239
16.6.25 10:39

Vztah není kriminál, jeď, máš taky právo na nějaké soukromé aktivity.

• načítám...
14537
16.6.25 10:50
@Easterman píše: Více

Vztah je forma vzájemné smlouvy. A jako u každé smlouvy, mají smluvní strany nejen svá práva, ale i povinnosti a co je nejdůležitější, právo od smlouvy odstoupit.

Z úvodního příspěvku není moc jasné, jaká mají domluvená pravidla, proč nebyli nikdy na dovolené, nevíme ani nic moc o té dovolené.

PS: s tou důvěrou to u nich nebude tak žhavé a jestli občas koukne do dámských časopisů, kde se autorky předvádějí v líčení „letních románků“ tak se mu ani nedivím, že si není moc jistý. :jazyk:

• načítám...
Anonymní
16.6.25 12:04

@stinga nejsme sociálně slabá skupina 😂 jezdíme stále někam..ale letět bohužel nebylo možno i skrze pracovní vytížení..ale právě teď volno mám..a můžu toho využít..

• Upravit
14537
16.6.25 12:33
@Anonymní píše: Více

Kontrolní dotaz.

On někam sám může. :nevim:
Tím nemyslím do Skandinávie na ryby, kde nejbližší samice v okruhu dvaceti kilometrů bude statná medvědice.

Myslím někam, kam by jsi ty chtěla taky a měl tam hromadu příležitostí se v případě zájmu spustit.

• načítám...
2829
16.6.25 13:26

Ještě pořád se vzteká a chce, abys to zrušila, protože on nejede?

• načítám...
Anonymní
16.6.25 15:08
@Josef_t píše: Více

Sama ho posílám stále někam..ať jede s kamarády..nebo i sám..ale ne..prý to není fér že bych byla doma..pritom mě by to vůbec nevadilo a měla bych radost že se baví 🤷

• Upravit
2829
16.6.25 15:40

Není fér… tak když o to nestojíš, co je na tom nefér? Jo, kdybyste byli jak siamská dvojčata a nesnesli byste, že jeden jde někam bez druhého, ale když tobě to nevadí :nevim: Něco podobného dělá moje teta. Strejda si s kamarády jde nebo jede kam chce, ale ona bez něj nejde na krok, protože to je prej „blbý“. Kdyby to alespoň platilo oboustranně, ale on může a ona ne. Vždycky se mi otevírá kudla v kapse. Takže tvůj partner vyžaduje všechny volnočasové aktivity buď společně, nebo nic, jinak je to vůči jednomu z vás nefér? 8o

• načítám...
2079
16.6.25 15:59
@Josef_t píše: Více

Ty seš fakt pacient. Prý smlouva a podmínky :roll: A chlap, co se řídí nějakými články v ženských časopisech - to existuje? Ty to ale evidentně čteš :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová