Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Taktinevím tak ona sama psala, že se vztekal a ze udělal scénu s tím, že ji řekl, že to bere jako podraz. Takže to nezní tak, ze mu to je akorát lito
@Taktinevím píše: Více
Znovu jsem si cetla uvodni prispevek a nemyslim si, ze je to tak jak pises, ze by mohlo byt. Myslim, ze je to de.bil ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
Přesně, ony kolikrát věci jsou takové, jak vypadají.
@Taktinevím píše: Více„Přítel žárlí..začal se vztekat a dokonce mi řekl, že to bere jako podraz že letím poprvé s ní a ne s nim..pak další pro mě nehezké věci k tomu.“
To moc nezní jako nevinná poznámka pod čarou, která nabyla obludných rozměrů
Ale souhlasím, že už by byla od zakladatelky vhodná nějaká reakce.
Vztah není kriminál, jeď, máš taky právo na nějaké soukromé aktivity.
@Easterman píše: Více
Vztah je forma vzájemné smlouvy. A jako u každé smlouvy, mají smluvní strany nejen svá práva, ale i povinnosti a co je nejdůležitější, právo od smlouvy odstoupit.
Z úvodního příspěvku není moc jasné, jaká mají domluvená pravidla, proč nebyli nikdy na dovolené, nevíme ani nic moc o té dovolené.
PS: s tou důvěrou to u nich nebude tak žhavé a jestli občas koukne do dámských časopisů, kde se autorky předvádějí v líčení „letních románků“ tak se mu ani nedivím, že si není moc jistý. ![]()
@stinga nejsme sociálně slabá skupina 😂 jezdíme stále někam..ale letět bohužel nebylo možno i skrze pracovní vytížení..ale právě teď volno mám..a můžu toho využít..
@Anonymní píše: Více
Kontrolní dotaz.
On někam sám může. ![]()
Tím nemyslím do Skandinávie na ryby, kde nejbližší samice v okruhu dvaceti kilometrů bude statná medvědice.
Myslím někam, kam by jsi ty chtěla taky a měl tam hromadu příležitostí se v případě zájmu spustit.
Ještě pořád se vzteká a chce, abys to zrušila, protože on nejede?
@Josef_t píše: Více
Sama ho posílám stále někam..ať jede s kamarády..nebo i sám..ale ne..prý to není fér že bych byla doma..pritom mě by to vůbec nevadilo a měla bych radost že se baví 🤷
Není fér… tak když o to nestojíš, co je na tom nefér? Jo, kdybyste byli jak siamská dvojčata a nesnesli byste, že jeden jde někam bez druhého, ale když tobě to nevadí
Něco podobného dělá moje teta. Strejda si s kamarády jde nebo jede kam chce, ale ona bez něj nejde na krok, protože to je prej „blbý“. Kdyby to alespoň platilo oboustranně, ale on může a ona ne. Vždycky se mi otevírá kudla v kapse. Takže tvůj partner vyžaduje všechny volnočasové aktivity buď společně, nebo nic, jinak je to vůči jednomu z vás nefér? ![]()
@Josef_t píše: Více
Ty seš fakt pacient. Prý smlouva a podmínky
A chlap, co se řídí nějakými články v ženských časopisech - to existuje? Ty to ale evidentně čteš ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat