Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě tady podobné diskuze jsou, ale chci něco co je aktuální.
Chceme jet v červnu (máme dovolenou od 17. do 30. června) na svatební dovolenou. Uvažovali jsme o Zanzibaru, Kapverdách, Thajsku. Ale prý na takové destinace není v červnu ideální doba. Byla jste některá v tuto dobu na nějaké exotické dovolené??
Protože to asi dopadne tak že pojedeme do Řecka ![]()
Co se týče Egypta a Turecka, tam máme v této době strach jet, i když spousta lidí tam jezdí ![]()
@LucieM34 na exotiku je lepší nase zima
co třeba Portugalsko? To je nádherná země
V červnu Thajsko raději ne. A co třeba Maroko? Nebo ty Kapverdy by se taky daly. Případně Kanáry… dělám v oboru, takže se můžu mrknout na něco zajímavého. Anebo na svatební cestu Madeira ?
@hudečice Kanáry moc nechceme, tam není nějak moc teplo. Chci se přece jenom slunit na sluníčku a pořádně se opálit, takže aby bylo tak 30 stupňů.
@LucieM34 píše:
@hudečice Kanáry moc nechceme, tam není nějak moc teplo. Chci se přece jenom slunit na sluníčku a pořádně se opálit, takže aby bylo tak 30 stupňů.
Tak Marokko Royal , nebo Kaprverdy. Nebo Florida ![]()
@LucieM34 píše:
Určitě tady podobné diskuze jsou, ale chci něco co je aktuální.Chceme jet v červnu (máme dovolenou od 17. do 30. června) na svatební dovolenou. Uvažovali jsme o Zanzibaru, Kapverdách, Thajsku. Ale prý na takové destinace není v červnu ideální doba. Byla jste některá v tuto dobu na nějaké exotické dovolené??
Protože to asi dopadne tak že pojedeme do Řecka
Co se týče Egypta a Turecka, tam máme v této době strach jet, i když spousta lidí tam jezdí
@LucieM34 píše:
V Thajsku je sezóna přes naší zimu. Pokud takhle exotiku, tak Indonésie, tam je zrovna v tuhle dobu suchá sezóna.
My byli a svatebni ceste na Mallorce - Alcudia a za mě nej dovolená
mám toho projeteho dost, ale na Mallorce to bylo za ně top.
N Kapverdách byla teď známá, minulý týden se vrátila, oni cestují do exotiky každý rok, říká, že teda hodně foukalo, takže do vody ani moc nechodili, z toho byla zklamaná. Jinak slunce hodně spalovalo, většina turistů se tam prý velmi škaredě spálila, s tím se prý taky ještě tak nesetkala. Asi klamal ten vítr, tak se moc nenatírali???
Kapverdy - bude pod mrakem.
Maroko - na opalovani spis oblast Saidie nez Agadiru.
Co Emiraty? Miluju treba Hilton Ras Al Khaimah nebo Doubble Tree Hilton by Marjan Island.
Madeira - minimum pisecnych plazi, spis betonova plata. Volila bych spis na vyletovani, nez na klasickou svatebni cestu.
Kanary jsou krasne a teplo tam bude.
Mallorca bude preplnena, tak mozna spis Menorca. Ale je tam v cervnu hodne duchodcu.
Portugalsko nadhera a je to neco jineho, nez klasika. Muze semtam foukat.
@katyna1984 Děkuji za informace ![]()
Ještě jsem tak uvažovala o Ománu, nevím
je to horší jak zařizovat svatbu, zařizovat svatební cestu ![]()
Dubaj a Omán v červnu opravdu ne.
Je tam strašné horko a opalovat se opravdu ani nedá. Zvlášt v Dubaji se nedalo ani dýchat a byla jsem svědek i že několikrát zasahovala záchranka.
Thajsko take ne, tam se jezdí v zimě. Ale Indonésie nebo Zanzibar je nápad moc dobrý. ![]()
Co třeba ještě Kuba? To byla naše nejhezčí dovolená. ![]()
Jinak ještě k těm Kanárům, třeba konkrétně Maspalomas tak tam teplo opravdu je. Nevím, proč všichni říkají jaká tam je zima…v červenci bylo ještě víc než přes 30 a s tím větrem, opravdu jsem si přála aby zafoukal…
![]()
@22Denisa Tak asi záleží, jak komu co vyhovuje
Já vedro na dovolené vyloženě vyžaduji, 40 ve stínu mi nevadí, takže pro mě celkem ideál
Muž byl loni v červnu v Emirátech dokonce i služebně a v rámci cesty absolvovali několik výletů po Dubaji. Jasné, vedro bylo, ale všichni si to užili bez následků
Dubaj je skoro skleněné peklo. Kuba se asi taky dá, ale přes léto pokud chcete jet přes CK, není ta nabídka tak široká v rozumné ceně, možná tak Fischer. Ale to vlastně pro Omán taky.