Dovolená červen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
30.3.17 10:03

Dovolená červen

Určitě tady podobné diskuze jsou, ale chci něco co je aktuální.

Chceme jet v červnu (máme dovolenou od 17. do 30. června) na svatební dovolenou. Uvažovali jsme o Zanzibaru, Kapverdách, Thajsku. Ale prý na takové destinace není v červnu ideální doba. Byla jste některá v tuto dobu na nějaké exotické dovolené??
Protože to asi dopadne tak že pojedeme do Řecka :D
Co se týče Egypta a Turecka, tam máme v této době strach jet, i když spousta lidí tam jezdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
30.3.17 10:09

@LucieM34 na exotiku je lepší nase zima ;) co třeba Portugalsko? To je nádherná země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 10:13

V červnu Thajsko raději ne. A co třeba Maroko? Nebo ty Kapverdy by se taky daly. Případně Kanáry… dělám v oboru, takže se můžu mrknout na něco zajímavého. Anebo na svatební cestu Madeira ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.17 10:15

@hudečice Kanáry moc nechceme, tam není nějak moc teplo. Chci se přece jenom slunit na sluníčku a pořádně se opálit, takže aby bylo tak 30 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 10:19
@LucieM34 píše:
@hudečice Kanáry moc nechceme, tam není nějak moc teplo. Chci se přece jenom slunit na sluníčku a pořádně se opálit, takže aby bylo tak 30 stupňů.

Tak Marokko Royal , nebo Kaprverdy. Nebo Florida :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.3.17 10:33
Baleárské ostrovy!!! V červnu počasí akorat na koupání a je toho tam hodne co k vidění. A navíc letenky jsou levnější nez kdyz pojedete dal.
@LucieM34 píše:
Určitě tady podobné diskuze jsou, ale chci něco co je aktuální.Chceme jet v červnu (máme dovolenou od 17. do 30. června) na svatební dovolenou. Uvažovali jsme o Zanzibaru, Kapverdách, Thajsku. Ale prý na takové destinace není v červnu ideální doba. Byla jste některá v tuto dobu na nějaké exotické dovolené??
Protože to asi dopadne tak že pojedeme do Řecka :D
Co se týče Egypta a Turecka, tam máme v této době strach jet, i když spousta lidí tam jezdí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.3.17 10:35
V červnu na kanárech 30 stupňů je :)
@LucieM34 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
30.3.17 10:40

V Thajsku je sezóna přes naší zimu. Pokud takhle exotiku, tak Indonésie, tam je zrovna v tuhle dobu suchá sezóna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
30.3.17 11:07

My byli a svatebni ceste na Mallorce - Alcudia a za mě nej dovolená :srdce: mám toho projeteho dost, ale na Mallorce to bylo za ně top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18081
30.3.17 12:25

N Kapverdách byla teď známá, minulý týden se vrátila, oni cestují do exotiky každý rok, říká, že teda hodně foukalo, takže do vody ani moc nechodili, z toho byla zklamaná. Jinak slunce hodně spalovalo, většina turistů se tam prý velmi škaredě spálila, s tím se prý taky ještě tak nesetkala. Asi klamal ten vítr, tak se moc nenatírali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5296
30.3.17 12:30

Maroko je opravdu nádherné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.3.17 12:58

Kapverdy - bude pod mrakem.

Maroko - na opalovani spis oblast Saidie nez Agadiru.

Co Emiraty? Miluju treba Hilton Ras Al Khaimah nebo Doubble Tree Hilton by Marjan Island.

Madeira - minimum pisecnych plazi, spis betonova plata. Volila bych spis na vyletovani, nez na klasickou svatebni cestu.

Kanary jsou krasne a teplo tam bude.

Mallorca bude preplnena, tak mozna spis Menorca. Ale je tam v cervnu hodne duchodcu.

Portugalsko nadhera a je to neco jineho, nez klasika. Muze semtam foukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.3.17 19:19

@katyna1984 Děkuji za informace :)
Ještě jsem tak uvažovala o Ománu, nevím :think: je to horší jak zařizovat svatbu, zařizovat svatební cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.3.17 20:26

Dubaj a Omán v červnu opravdu ne. :D Je tam strašné horko a opalovat se opravdu ani nedá. Zvlášt v Dubaji se nedalo ani dýchat a byla jsem svědek i že několikrát zasahovala záchranka.

Thajsko take ne, tam se jezdí v zimě. Ale Indonésie nebo Zanzibar je nápad moc dobrý. :kytka:

Co třeba ještě Kuba? To byla naše nejhezčí dovolená. ;)

Jinak ještě k těm Kanárům, třeba konkrétně Maspalomas tak tam teplo opravdu je. Nevím, proč všichni říkají jaká tam je zima…v červenci bylo ještě víc než přes 30 a s tím větrem, opravdu jsem si přála aby zafoukal… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.3.17 22:36

@22Denisa Tak asi záleží, jak komu co vyhovuje :lol: Já vedro na dovolené vyloženě vyžaduji, 40 ve stínu mi nevadí, takže pro mě celkem ideál :lol: Muž byl loni v červnu v Emirátech dokonce i služebně a v rámci cesty absolvovali několik výletů po Dubaji. Jasné, vedro bylo, ale všichni si to užili bez následků :lol: Dubaj je skoro skleněné peklo. Kuba se asi taky dá, ale přes léto pokud chcete jet přes CK, není ta nabídka tak široká v rozumné ceně, možná tak Fischer. Ale to vlastně pro Omán taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí