Dovolená Chorvatsko Podača

441
10.8.10 16:28

dovolená Chorvatsko Podača

Ahoj,
prosím Vás nemáte náhodou někdo zkušenosti s dovolenou v Chorvatsku v Podači???Chceme tam jet,ale mám obavy jestli je tam nějaké vyžití pro malé děti…myslím tím houpačky,prolézačky,skluzavky atd.a jestli ano,jak daleko od pláže???Moc děkuji.máme děti 2,5 a 5,5roku,děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11482
30.6.12 13:55

Byli tam oba moji sourozenci s dětma, naprosto spokojení, letos se chystáme i my, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.17 14:29

Ahoj, v Podači jsem nebyla ještě :/ každý rok jezdíme s přítelem na jiné místo v Chorvatsku..ale mohu doporučit Primošten, je tam historický město ale i dobré pláže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.18 00:27

Ahoj. Byl jste nekdo letos v Podace? My se chystame pristi rok s pritelem a sestiletym synem a chceme jet mimo sezonu - v cervnu. Nekdo rika, ze super a nekdo nadava, ze tam je toho ve meste malo a narvany plaze. My jsme to dostali doporucene od kamaradky. Jedeme do Apartmanu Aurelia - 100m od plaze. Hlavne me zajima, co vse se tam da sehnat a jak moc jsou natriskane plaze - hodne lidi psalo, ze si tam nechavaji deky pres noc, aby si meli kam lehnout. Coz delat nechci. :zed: Ale pry to bylo behem rozjete sezony. Diky za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí