dovolená Chorvatsko/Řecko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1615
14.6.06 09:55

dovolená Chorvatsko/Řecko

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo dobrý tip na dovolenou v Chorvatsku nebo Řecku, případně i nějakou dobrou cestovku. Jedná se o dovolenou pro bezdětný pár(moje sestra s přítelem).

Děkuji moc za případné doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
14.6.06 10:21

Ahoj, do Řecka doporučuji ostrov RHODOS (let v září). Letěli jsme s obávanou Sunny days a byla to super dovča, ale samo cestovku můžou vybrat jakou chtějí. Celý ostrov je krásný, je to jiné než v Chorvatsku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.6.06 10:26

Chorvatsko nevím, ale z Řecka doporučuji Lefkadu a cestovku Viamare - bylo to úžasné. Ostrov je kouzelný - spíš je to na půjčení auta nebo motorky a objíždění pláží. Jou to takové ty pláže, kde jsi na ní ty a za sto metrů teprve někdo další. Úžasná záležitost. Vřele doporučuju. Rhodos se mi taky líbil, je tam ale daleko víc turistického ruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
14.6.06 10:32

Ahoj,
taky doporucuji Rhodos nebo Korfu - jsou to moc krasne ostrovy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
14.6.06 10:37

Taky jsem pro Korfu ,byli jsme 2× s cestovkou Firo tour a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.6.06 10:48

Ahojda, také doporučuji Lefkádu a cestovku Viamare, jeto nádherný ostrov , byli jsme tam s přítelem v září na 15dní a lepší dovolenou jsem nezažila. Chorvatsko je také dobrý. Ale pokud nemají děti (malinké) tak fakt Lefkáda stojí za to. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.6.06 10:49

ještě chci říct, že se tam ještě jednou rozhodně chceme podívat, ale až náš miláček trochu povyroste. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
14.6.06 11:04

Ahojky, pokud chceš něco romantického, byli jsme v Řecku na místě Parga. Je to prý nejromantičtější místo … bylo to tam fakt super. Cestovka to byla Travel 2006 a byli jsme spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.6.06 13:01

ahoj, tak já přidám doporučení na ostrov Zakynthos…nádhera. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.6.06 21:56

Přidávám doporučení na Lefkádu - kouzelný ostrov. Letos se chystáme na Kefalonii, tak snad to bude něco podobného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
15.6.06 13:25

Vřele doporučuji ostrovy v Jonském moři. To je Kefalonie, Zakyntos nebo Lefkada. Vloni jsme byli na Kefalonii, super, nejhezčí dovolená. Letiště na ostrově, málo turistů, celý ostrov se dá v pohodě projet i na motorce. Doporučuji brněnskou cestovku Dantour. Byli jsme v Porosu, privát Zanza, nově otevřený, delegátka velice ochotná, bydlela přímo v městečku. Hned bych jela zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.6.06 20:59

ahoj

A já taky doporučuji lefkádu a pronajmout si tam motorku a jezdit na kouzelné západní pláže..

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.6.06 00:23

Korfu

připojuji se k Jessy a Stanuli k doporučení na Korfu.
Je tam opravdu nádherně.Byli jsme tam dvakrát.Pokaždé na severu.V obou případech jsme si půjčili skůtr a cestovali po ostrově.
Ještě jedno plus tedy pro mě na Korfu je volně přístupných většiana bazénů na ostrově a ani za lehátka u bazénu se nevybírá poplatek/ s vyjímkou u luxusních hotelů./
My jsme jeli s CA Favorit.Neletěli jsme ale zvolili jsme plavbu lodí.Autobus nás dopravil na sever Itálie do Benátek/cca 10 hodin i s přestávkami což se dalo v autobuse zvládnout/ a pak 24 hodin na lodi.Kde byl bazén,pár obchůdků,restaurace,bar telemístnost atd.Mosc se nám to líbilo na západ slunce na moři kdy je kolem tebe jen moře se nezapomíná…super romantika
Letos jedou kamarádka s jinou cestovkou která se specilizuje jen na Řecko název bohužel nevím ale jen vím že to bylo za super penízky.Už se těším až prcek trochu povyroste a chceme to zopakovat.
Přeji všem krásnou dovolenou.Ono je vcelku jedno kde, je spoustu míst kde je nádherně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
23.6.06 14:38

Děkuju moc všem za tipy, snad si něco vyberou!!! Insprirovaly jste i mě, ale to bych nesměla být těhule, která je finančně vyždímaná po svatbě a 14 dní před stěhováním do domku, kde se musí stihnout rekonstrukce než se mrně narodí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová