Lepidlo z vložky...?

63
13.6.06 17:24

Lepidlo z vložky...?

Holky, prosímvás, mně je úplně do breku. Koupila jsem si luxusní kalhotky s modré lycry a jak jsem měla intimku, tak se mi to lepidlo z intimky přichytilo ke kalhotkám tak, že když jsem to odlepila, zůstaly mi pruhy i s částí vložky přilepené ke kalhotkám. Nevíte někdo čím bych to mohla dostat dolů? Nejde to oloupat ani seškrabat. Já bych si naliskala. Chtěla jsem je mít jako překvapení pro manžu, že je jeden den vyzkouším a pak…No, asi nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
739
13.6.06 17:45

To ti věřím, že to naštve.

Většinou se mi to podařilo vyprat v pračce … pak následovala změna značky intimek.

Tak ať se záchrana podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
13.6.06 17:51

Jasně, vodou s mýdlem to půjde dolů. I jen vlažnou - to lepidlo se sežmolkuje :) .
Pak ať se manžovi líbí :twisted:
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
14.6.06 09:22

Můžu se zeptat co je to za značku? Moc by mě to zajímalo.
Díky Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.4.23 22:42

Taky mi to udělalo a jde to sundat ale dost blbě. To co jde, odstraním na sucho a zbytek nechám vyprat v pračce, někdy tam ještě něco zbyde, ale žádná hrůza.. naštěstí mi to tak lepí jen na jedny jediný kalhotky. Značka Always.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
27.4.23 22:46
@kacvac píše:
Taky mi to udělalo a jde to sundat ale dost blbě. To co jde, odstraním na sucho a zbytek nechám vyprat v pračce, někdy tam ještě něco zbyde, ale žádná hrůza.. naštěstí mi to tak lepí jen na jedny jediný kalhotky. Značka Always.

Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení. :D

(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
27.4.23 22:49
@klamonožka píše:
Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení. :D(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)

Ted jsem si představila, jak to jde konečně vyprat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42314
27.4.23 22:52
@klamonožka píše:
Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení. :D(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)

A to je tady v poslední době nějaká nová móda :mrgreen: všimla jsem si toho častěji. Diskuze spící několik let a šup, najednou reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42314
27.4.23 22:52
@Micilin píše:
Ted jsem si představila, jak to jde konečně vyprat :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.4.23 22:55

@klamonožka tak nepíšu to tu jen pro zakladatelku diskuze, ale třeba pro ty co by je to mohlo trápit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
28.4.23 02:31

Tak ještě, že to bylo lepidlo z vložky, a ne vložka z lepidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
28.4.23 03:03
@Betty MacDonald píše:
A to je tady v poslední době nějaká nová móda :mrgreen: všimla jsem si toho častěji. Diskuze spící několik let a šup, najednou reakce.

Tak víš co, před založením nové diskuse máš dle sdělení emimi ověřit, zda už podobné téma neexistuje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová