Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosímvás, mně je úplně do breku. Koupila jsem si luxusní kalhotky s modré lycry a jak jsem měla intimku, tak se mi to lepidlo z intimky přichytilo ke kalhotkám tak, že když jsem to odlepila, zůstaly mi pruhy i s částí vložky přilepené ke kalhotkám. Nevíte někdo čím bych to mohla dostat dolů? Nejde to oloupat ani seškrabat. Já bych si naliskala. Chtěla jsem je mít jako překvapení pro manžu, že je jeden den vyzkouším a pak…No, asi nic nebude
To ti věřím, že to naštve.
Většinou se mi to podařilo vyprat v pračce … pak následovala změna značky intimek.
Tak ať se záchrana podaří!
Jasně, vodou s mýdlem to půjde dolů. I jen vlažnou - to lepidlo se sežmolkuje
.
Pak ať se manžovi líbí ![]()
Bubu
Můžu se zeptat co je to za značku? Moc by mě to zajímalo.
Díky Andrea
Taky mi to udělalo a jde to sundat ale dost blbě. To co jde, odstraním na sucho a zbytek nechám vyprat v pračce, někdy tam ještě něco zbyde, ale žádná hrůza.. naštěstí mi to tak lepí jen na jedny jediný kalhotky. Značka Always.
@kacvac píše:
Taky mi to udělalo a jde to sundat ale dost blbě. To co jde, odstraním na sucho a zbytek nechám vyprat v pračce, někdy tam ještě něco zbyde, ale žádná hrůza.. naštěstí mi to tak lepí jen na jedny jediný kalhotky. Značka Always.
Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení. ![]()
(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)
@klamonožka píše:
Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení.(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)
Ted jsem si představila, jak to jde konečně vyprat ![]()
@klamonožka píše:
Tak já myslím, že tu informaci zakladatelka po sedmnácti letech od založení diskuse jistě ocení.(jo, mohla jsem si tento komentář odpustit, ale nedalo mi nereagovat na tak vpravdě rekordní časový odstup)
A to je tady v poslední době nějaká nová móda
všimla jsem si toho častěji. Diskuze spící několik let a šup, najednou reakce.
@klamonožka tak nepíšu to tu jen pro zakladatelku diskuze, ale třeba pro ty co by je to mohlo trápit. ![]()
Tak ještě, že to bylo lepidlo z vložky, a ne vložka z lepidla ![]()
@Betty MacDonald píše:
A to je tady v poslední době nějaká nová módavšimla jsem si toho častěji. Diskuze spící několik let a šup, najednou reakce.
Tak víš co, před založením nové diskuse máš dle sdělení emimi ověřit, zda už podobné téma neexistuje… ![]()