Zakhyntos-Kalamaki

107
13.6.06 09:00

Zakhyntos-Kalamaki

Ahoj,
koncem srpna se chystáme s prckem na Zakhyntos do letoviska Kalamaki.Budu ráda za jakékoliv informace,např.zda se tam dají koupit bez problému pleny,kojenecké výživy apod.Pokud bych to měla vše tahat sebou,tak bych asi nic jiného nevezla.
 Kiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gio
205
13.6.06 09:12

Ahoj Kiky,
byla jsem tam minulý rok v říjnu. Dá se tam koupit všechno, ale je to o dost dražší než u nás. Tak když to nechceš tahat určitě nebude problém. Byla jsem v hotelu John & Joyce. Majitel výborně vařil a jídlo nám dával i pro dcerku bez koření, takže super. Měla jsem jen pár záchranářů a ty jsem ani nepoužila. Jo a spotřeba plenek byla taky menší, protože u vody měla malá nahou prdelinku. Jestli chceš vědět něco konkrétního napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.6.06 09:50

j

Ahoj Kiky, koupíš tam vše…ale je to fakt dražší…navíc my tam byli v době,kdy měli Řekové takovej ten rok - přechod na eura - takže měli už dvoje ceny - platili jsme ale pořád v jejich původní měně - to bylo fajn…ale za eura šílený .-(

Každopádně - dovolená je to fakt krásná - my jsme byli na výletě za želvama karetama, na ostovech, můžete si půjčit lodičku, auto - co chcete - navíc vše je v dosahu…super výlet - je to jeden z nejkrásnějších řeckých ostrovů - aspoň nám se líbil víc než Korfu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.6.06 10:30

Zakynthos sice neznam, krom toho klasickeho obrazku vraku lodi na bile plazi mezi skalama - kyc jak bic :lol: ale na Korfu nedam dopustit a konkretne na letovisko Arillas - moc vhodne pro deti a to jsme tam tenkrat byli jeste za bezdetna. Ale nadherne zeleny ostrov nas nadchnul a Achilion-letni sidlo cisarovny Sissy byla takova tresinka na dortu.
Asi budem muset vyrazit na Zakynthos at mam srovnani :lol: a cim dele bude pokracovat fotbal tim driv nekam vypadnu 8O

• Citovat
  • Upravit
Gio
205
13.6.06 11:18

Hanko 1 Kiky asi zajímá ale právě Kalamaki a ne Korfu. Arillas je pro děti stejně vhodné jako Kalamaki, jezdíme tam už léta. Na Zakynthosu je teplejší moře, jinak čistota a hloubka je stejná jako v Arillas. Jen Arillas je takové víc normálnější, jsou tam i původní obyvatelé což v Kalamaki ani náhodou. To je jen komplex nově vybudovaných hotelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
13.6.06 11:57

Kiki, vůbec bych si s tím nelámala hlavu. Vše jde koupit. Jediný problém jsou asi peníze. Určitě vše bude vycházet dráž. V každém malém městečku jsou supermarkety, kde mají úplně všechno. Jinak Vám dovču hrozně závidím. Je tam nádherně. Doporučuji půjčit si auto a ostrov projet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.6.06 12:38

Gio, ja ale jako dovetek psala, ze na Zakynthos budem muset vyrazit at mame srovnani :lol: takze jsem rada za tvoje tipy. My diky dvojjazycnemu manzelovi (narodil se ve spanelsky mluvici zemi) jezdime prevazne do spanelsky mluvicich oblasti - kontinent, Baleary, Kanary, Stredni a Jizni Amerika a tak…
Z reckych ostrovu jsem byla jen na tom zminenem Korfu a to mne nadchlo, pak jsme byli jeste na Krete, ale to jsem byla tehu a prospala to :? a navic jsme v druhe puli zari nemeli zrovna stesti na pocasi…takze jsem rada za veskere tipy na Recko a ostrovy.
Jeste mam na tebe dotaz - dela Arillas na Korfu jeste Bobs Tour z Prahy 3? My prave od nich tam byli a bylo to supr. Nebo spis ktera dalsi cestovka to jeste dela? Diky moc!

• Citovat
  • Upravit
Gio
205
13.6.06 13:00

Hani myslím že Bobs tour už do Arillasu nejezdí. Ani už tam asi nemají to zastoupení co měli u pana Argyrose v cestovce. My už tam teď jezdíme k řeckým přátelům privátně, takže bez cestovky. Jednou jsme tam byly taky s JK bus a CK Mile. Jak už známe to místo, tak už víme i jaký bude ubytování, tak žádný problém s nikým nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.6.06 18:08

Holky,
děkuji za info.Já už na Zakhyntosu byla, v Tsilivi,ale na to mě tehdy koukat nenapadlo.Ale moc se mi tam líbilo,hlavně to moře a to jak je tam dlouho mělčina.Kalamki jsem vybrala taky proto,že to není daleko od letiště.Pepča je dost živej,takže po dvou hodinách v letadle bych ho ještě nechtěla třeba hodinu dusit v autobuse.Jinak my jedeme do apartmánu,takže si vařit budem sami.S těma penězma je to jasný,myslím,že téměř všude je to dražší než v Čechách.S tím se počítá.Pár masozeleninových skleniček si vezmu sebou a jinak bude Pepča na těstovinách,zelenine ,ovoci.Trápily mě ty pleny,protože zabírají dost místa.
A Gio,slyšela jsem, že na pláži v Kalamaki nejsou sprchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová