Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsichni,
tak jsem se snazila projet tady vsechny diskuze, abych nepsala tema co uz bylo diskutovano, ale nic jsem nenasla tedy:
O vikendu jsem si nasla kliste na zadech jsem v 19tt, takze to neberu na lehkou vahu. V porodnici.cz jsem nasla, ze paklize kliste nebylo prisato dele nez 24 hodin - nakaza je prakticky 0. Jenze ty desive upoutavky v TV a casopisech jsou tak strasici, ze mam opravdu obavy. V casopisu MAMINKA jsem nasla adresu na parazitologii do C. Budejovic kam jsem kliste zaslala k rozboru - nemate s nimi nekdo zkusenost, nebo neprihodilo se Vam neco podobneho ![]()
Predem diky!
ahoj,
to je stejná laboratoř jako na stránkách www.kliste.cz ? To mi přišlo jako dobrá věc, že dokáží ze zaslaného klíštěte zjistit, zda bylo nebo nebylo nakažené. Myslím, že víc teď udělat nemůžeš.
A bude to určitě v pohodě, neboj. Držím palečky. ![]()
Hanka
Ahoj,
já chytla při jedné vycházce najednou 2 klíšťata a byla jsem z toho taky moc špatná. Už nevím přesně tt, ale odhaduji tak 5 měsíc. Hlavně to jedno nešlo ani vyndat, už jsem myslela, že pojedeme na pohotovost. Nakonec se to povedlo, potřela jsem to slivovicí, nic jiného jsme doma neměli a všechno bylo dobrý. I když strach jsem měla.
určitě to bude také dobrý, raději si ale sleduj to místo a kdyby něco, rychle k doktorovi
Hani+Vlasinko: diky! Snad to bude dobry. Uvidim co prijde za vysledky z Budejovic.