Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebovala bych nějakou babskou radu, jak uspíšit příchod Ms…Mám jet za 9 dní na dovču a nechci se tam s tím zabývat…
Nevíte jak na to? MS už by teoreticky měla přijít, ale jak se znám, tak ona klidně počká..
Díky, Z.
no a oddalit ji a nechat si napsat na gynde prasky?( Norethistesteron - ci jaks e to jmenuje- budes menstrovat az ho vy:,–(is)
Ahoj,
přikláním se k sutce. Na gynekologii ti předepíše prášky na pozastavení. Já sama neznám osvědčený recept na vyvolání MS. I když už mi to párkrát vyvolalo červené víno, ale to bylo kolem doby, kdy jsem to měla dostat.
Ahojky, tak pokud už je čas, zkus červený víno, lepší je svařák a horkou vanu nebo sprchu. Já se o víkendu propláchla asi litrem a půl vína, teda ne že bych to dělala běžně, ale slavili jsme svatbu, a pomohlo to.
Taky jsem pro Norethisteron … mám ho několikrát vyzkoušený a zabírá. Při braní antikoncepce se to dá taky lehce upravit. Kamarádce Dr. ale nechtěla předepsat Norethisteron a píchla ji nějaké injence na vyvolání MS. Ona pak teda dostala MS ještě před odjezdem na dovču, ale na dovče ji dostala ještě jednou v termínu. Takže takové řešení asi není nejideálnější. A trápit se na dovolené s MS … to je fakt neštěstí ![]()
..holky, zatím díky, já ji nechci oddálit, protože už je skoro její čas - nemám ji pravidelnou… už je to 32 dní, minule přišla, když to bylo 41… z.
Já bych do Norethisteronu už nikdy nešla. Jednou mi ho předepsal gyndr. kvůli upravení cyklu a přibrala jsem za 14 dní 3 kila ![]()
No na gyndě by ti měli píchnout Agolutin, ten vyvolá MS, pokud má přijít, případně neublíží těhotenství… Notethisteron je docela rána pro organismus, navíc při něm nesmíš otěhotnět…