jak uspíšit MS (dovolená)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
12.6.06 12:23

jak uspíšit MS (dovolená)

Ahoj, potřebovala bych nějakou babskou radu, jak uspíšit příchod Ms…Mám jet za 9 dní na dovču a nechci se tam s tím zabývat… :) Nevíte jak na to? MS už by teoreticky měla přijít, ale jak se znám, tak ona klidně počká.. :) Díky, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
422
12.6.06 12:29

no a oddalit ji a nechat si napsat na gynde prasky?( Norethistesteron - ci jaks e to jmenuje- budes menstrovat az ho vy:,–(is)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
12.6.06 12:36

Ahoj,
přikláním se k sutce. Na gynekologii ti předepíše prášky na pozastavení. Já sama neznám osvědčený recept na vyvolání MS. I když už mi to párkrát vyvolalo červené víno, ale to bylo kolem doby, kdy jsem to měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
12.6.06 12:38

Ahojky, tak pokud už je čas, zkus červený víno, lepší je svařák a horkou vanu nebo sprchu. Já se o víkendu propláchla asi litrem a půl vína, teda ne že bych to dělala běžně, ale slavili jsme svatbu, a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26853
12.6.06 12:47

Taky jsem pro Norethisteron … mám ho několikrát vyzkoušený a zabírá. Při braní antikoncepce se to dá taky lehce upravit. Kamarádce Dr. ale nechtěla předepsat Norethisteron a píchla ji nějaké injence na vyvolání MS. Ona pak teda dostala MS ještě před odjezdem na dovču, ale na dovče ji dostala ještě jednou v termínu. Takže takové řešení asi není nejideálnější. A trápit se na dovolené s MS … to je fakt neštěstí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.6.06 12:57

..holky, zatím díky, já ji nechci oddálit, protože už je skoro její čas - nemám ji pravidelnou… už je to 32 dní, minule přišla, když to bylo 41… z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
12.6.06 13:20

Já bych do Norethisteronu už nikdy nešla. Jednou mi ho předepsal gyndr. kvůli upravení cyklu a přibrala jsem za 14 dní 3 kila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.6.06 13:38

No na gyndě by ti měli píchnout Agolutin, ten vyvolá MS, pokud má přijít, případně neublíží těhotenství… Notethisteron je docela rána pro organismus, navíc při něm nesmíš otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová